Αποστολέας Θέμα: ''ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ WAKMANN & ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ''  (Αναγνώστηκε 128960 φορές)

0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Mην αγχώνεσαι εμένα λέει. Ναι οκ sorry δεν έπρεπε να σχολιάσω τίποτα ήταν αντιδεοντολογικό μιας και δεν συμμετείχα.
Τόσα γνωμικά και δεν διάβασα αυτό. "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα των τρώνε οι κότες"

Οχι, κανεις λαθος. Δεν αναφερομαι σε εσενα, οπως μεχρι τωρα δεν αναφερθηκα σε κανεναν!
Ομως μιας και πολυ ορθως επισημανθηκε απο το φιλο Σπυρο, θα αναφερθω τωρα στα ποστ του trikat

Την επομενη κανε κατι μονος σου.

Σαν μελος πνιγομαι, οπως τα λες.

Τα ρολογια επρεπε να ειναι ετοιμα 2-3 εβδομάδες πριν από τη συνάντηση. Testing και QC οι υπολοιπες.  Επειδη ακουω οτι προσπαθησε, επεσε με ψηλά το κεφάλι και αλλα τετοια να πω οτι αυτά ειναι γραφικoτητες, οχι real-world practices. Ρεαλιστικα ο ανθρωπος απλά δεν εκανε την δουλεια.

τον οποιον δεν τον αφορα, απο τη στιγμη που δε συμμετειχε εντελει στο project και πολυ περισσοτερο  δεν επρεπε να σχολιασει κατ' αυτον τον τροπο  ειδικα τη δεδομενη στιγμη!...
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
Μην αρχίσουν flames αναμεσά μας. Πολλές φορές βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη θέση για το τι είναι σωστο και λαθος.  ;)
Καλο βραδυ.
Κοιμιζει τους παντες...

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Μην αρχίσουν flames αναμεσά μας. Πολλές φορές βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη θέση για το τι είναι σωστο και λαθος.  ;)
Καλο βραδυ.

Kαι εγω αγαπητε Τριανταφυλλε σου λεω -πρωτιστως και περαν ολων των αλλων- οτι αν μη τι αλλο, σωστο, ευγενες και πρεπον, οταν οντως εχει δημιουργηθει ενα θεμα, ειναι να απαλυνουμε μια κατασταση και οχι να ριχνουμε ''flames'' (οπως εκφραζεις), κοινως λαδι στη φωτια!...  ;)
Μετα απο ολα αυτα, διερωτωμαι δε κατα ποσον βρεθηκες σε αυτην τη ''δυσκολη'', οπως αναφερεις θεση, αντι του να διαθετεις ''πνευμα'' και απο πανω !!...   >:(

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
Εύχομαι με το δικό μου ποστ να μην πετάχτηκα σα τη τσουτσού... αφού ΔΕ συμμετείχα στο project!

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
Παίδες λίγη υπομονή να δούμε πως θα αντιμετωπίσει ο Τόρστεν τα άτομα που έχουν πρόβλημα με το ρολόι τους αλλά και το τελικό αποτέλεσμα στα ρολόγια καθεαυτά.
Τότε θα τον κρίνουμε συνολικά, ας έχει μια "δεύτερη ευκαιρία"

Μόνο σας παρακαλώ όχι κι άλλο (4ο) φόρουμ!!!

Για αυτό Ειρήνη ημίν!
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

jim teo

• Επισκέπτης
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

α) Όσοι απο εσάς δε γκρινιάξατε,δε δυσανασχετήσατε,δεν παραπονεθήκατε,αυτό δε σας κάνει απαραιτήτως αισιόδοξους,καλόβολους και καλοπροαίρετους ανθρώπους.Κάτι άλλο σας κάνει που αν το γράψω θα αρχίσει πάλι ο Άρης τα bold γράμματα.

β) Ακούω ξανά και ξανά για την απίστευτα καλή συμπεριφορά του Γερμανού,το πόσο σωστά χειρίστηκε το όλο θέμα και το καλύτερο όλων,για την καλή after sale υποστήριξη που έχει.
Είστε ΣΟΒΑΡΟΙ;Για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας.Σας έχει τυφλώσει τόσο πολύ το πάθος γι αυτό το ρολόϊ, που έχετε φτάσει στο σημείο να θεωρείτε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ,καλη AFTER SALE ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.
Αυτό έλειπε, να μην τα πάρει πίσω και μάλιστα με δικό του κόστος.ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ!!!
Δηλαδή, αν πάω να αγοράσω ένα καινούριο ρολόϊ και μου το δώσει ο έμπορος με το κρύσταλλο ραγισμένο ή το λουράκι κομμένο,αλλά μου πει "μη σ' ανησυχεί, θα στο φτιάξω με δική μου επιβάρυνση", εγώ τί πρέπει να πω;
"Ρε τον κερατά, φοβερη after sale υποστήριξη και τρομερός επαγγελματίας".
Τί επαγγελματίας ρε κακομοίρη;Σου παρουσίασε ένα ρολόϊ το οποίο δε θα έπρεπε να σου είχε παρουσιάσει.Είναι και επαγγελματίας απο πάνω;Έτσι είναι οι επαγγελματίες;

γ)
Και τι σημαινει αυτο, οτι πρεπει να δικαιολογουμε, να υιοθετουμε ή να επικροτουμε τετοιες συμπεριφορες?!...   ???
Δεν έχω ανάγκη κανέναν για να με δικαιολογήσει.Έγραψα ότι έγραψα εν πλήρει συνειδήσει και δεν παίρνω πίσω όυτε μια κουβέντα.
Την αξιοπρέπειά μου δεν τη διακυβεύω για ΤΙΠΟΤΑ και για ΚΑΝΕΝΑΝ.
Αν εσείς κοστολογείτε την αξιοπρέπεια σας όσο ένα ρολόϊ, με γειά σας και χαρά σας.

δ)
Συμφωνα λοιπον με ολα τα παραπανω και απο τη στιγμη που αισθανεσαι εξευτελισμενος και ταπεινωμενος, σε προτρεπω ευθεως (οπως σου αρεσει να μιλας), να μην παρεις το ρολο'ι' και να ζητησω τα χρηματα απο τον Torsten να σου τα στειλει πισω!... Εγω παντως  αν ημουν στη θεση σου, αυτο θα εκανα.
Υποδείξεις δε δέχομαι απο κανέναν, πόσο μάλλον απο κάποιον που επέδειξε ολιγωρία σε κρίσιμες στιγμές αυτού του project.
Το τί θα κάνω είναι καθαρά και μόνο δικός μου λογαριασμός.

Αλήθεια, ακόμα αναρωτιέμαι πώς ένας άνθρωπος πιο νεαρός σε ηλικία και με πολύ μικρή,πάρα πολύ μικρή,εμπειρία στο χώρο του ρολογιού,είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται καλύτερα τα πράγματα,να προβλέπει καταστάσεις και γενικότερα να έχει καλύτερα αντανακλαστικά απο κάποιους που έχουν χρόνια στο χώρο του ρολογιού και υποτίθεται ότι ξέρουν να αποφεύγουν τις κακοτοπιές.
Επειδή αυτό το τόσο μικρό χρονικό διάστημα με κάνει να κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα,σχετικά με την ποιότητα των ρολογιών που θα παραλάβουμε,θεωρώ φρόνιμο να τηλεφωνήσει ο Άρης στον Torsten και να κανονίσουν μια εκ νέου συνάντηση για μετά απο 15-20 μέρες ή ακόμα κι ένα μήνα.Μικρή σημασία έχει πια.

Το σκεφτόμουν χθες το βράδυ και νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις,τσακωμοί,ακυρώσεις και δεν ξέρω 'γω τί άλλο.Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς συμφωνείτε μαζί μου.
Άρη σκέψου το ανεξάρτητα απο το τί θα σου απαντήσει ο Torsten.Αυτός μπορεί να σου πει ότι αύριο θα τα έχει έτοιμα.Δε μου λέει κάτι αυτό.
Πες του να πάρει το χρόνο του κι εμείς εδώ είμαστε.Δε χανόμαστε...............

Όσο εξακολουθείτε να γράφετε, τόσο περισσότερο εκτίθεστε.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Δημήτρη μπορείς να μου πεις ποιό το νόημα αυτού που κάνεις τώρα?

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
Ψυχραιμία ρε παιδιά!
Μάριος

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
Kαι εγω αγαπητε Τριανταφυλλε σου λεω -πρωτιστως και περαν ολων των αλλων- οτι αν μη τι αλλο, σωστο, ευγενες και πρεπον, οταν οντως εχει δημιουργηθει ενα θεμα, ειναι να απαλυνουμε μια κατασταση και οχι να ριχνουμε ''flames'' (οπως εκφραζεις), κοινως λαδι στη φωτια!...  ;)
Μετα απο ολα αυτα, διερωτωμαι δε κατα ποσον βρεθηκες σε αυτην τη ''δυσκολη'', οπως αναφερεις θεση, αντι του να διαθετεις ''πνευμα'' και απο πανω !!...   >:(

WatchCollector, καταλαβαινω οτι λες. Να θυμισω μονο οτι το project εχει πρακτικα τελειώσει, κριτική αν εχουν μπορουν να κάνουν ολοι καθως δεν είστε στη μέση της διαδικασίας. Τελειωσε. Οποτε εχω ρολοι η οχι πιστευω ειναι ασχετο - αν υποστηρίζουμε ότι είμαστε κοινότητα.

Δεν θα ειχα γραψει τιποτα, υπερβολικη χαλαροτητα οπως, μακαρι να επαιρνα και ας ειχε τριχα, αρεσε στην γυναικα μου οποτε ολα καλα και το θα προτιμουσα μια πιο ´δημοκρατική´ διαδικασια...μπλαμπλαμπλα, προκαλουν και οχι μονο τους αγοραστές.

Η θέση σου είναι λεπτή αλλα μην εξαντλεις την αυστηροτητα σου στα μελη. ;)

Ας εινα με λίγο θυμό παραπάνω να βρεθει λυση.
Κοιμιζει τους παντες...

jim teo

• Επισκέπτης
Δημήτρη μπορείς να μου πεις ποιό το νόημα αυτού που κάνεις τώρα?
Θα μπορούσα να σου πω πολλά,επειδή όμως δε συμμετέχω πια στο project,προτιμώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό.
Θα τα πούμε κάποια στιγμή στον καφέ με την ησυχία μας.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Μπορεί να πρυτανεύσει η λογική και να φερθούμε σαν ενήλικες;;;
Δημήτρη πάρτο το το ρολόι, σου αρέσει!
Ελεος με τον κωλογραπτό λόγο, αν ήσαστε τώρα κοντά τίποτα δε θα συνέβαινε!
Μιχάλη (afnios) διαπιστώνεις ελπίζω ότι το κείμενο σου ήταν εμπρηστικό και δε χρειάζονται τέτοια! Και μένα με εξόργισε αλλά δεν άρχισα τις βρισιές! Δεν έγινε και κάτι.
Κάνω έκκληση στη λογική όλων, μην χαλάσουμε το project.

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

α) Όσοι απο εσάς δε γκρινιάξατε,δε δυσανασχετήσατε,δεν παραπονεθήκατε,αυτό δε σας κάνει απαραιτήτως αισιόδοξους,καλόβολους και καλοπροαίρετους ανθρώπους.Κάτι άλλο σας κάνει που αν το γράψω θα αρχίσει πάλι ο Άρης τα bold γράμματα.

Δημητρη επιμενεις να προσβαλλεις εμμεσα ανθρωπους που δεν γνωριζεις  ::) ??? ::)
Γιατι φιλε?

β) Ακούω ξανά και ξανά για την απίστευτα καλή συμπεριφορά του Γερμανού,το πόσο σωστά χειρίστηκε το όλο θέμα και το καλύτερο όλων,για την καλή after sale υποστήριξη που έχει.
Είστε ΣΟΒΑΡΟΙ;Για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας.Σας έχει τυφλώσει τόσο πολύ το πάθος γι αυτό το ρολόϊ, που έχετε φτάσει στο σημείο να θεωρείτε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ,καλη AFTER SALE ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.
Αυτό έλειπε, να μην τα πάρει πίσω και μάλιστα με δικό του κόστος.ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ!!!
Δηλαδή, αν πάω να αγοράσω ένα καινούριο ρολόϊ και μου το δώσει ο έμπορος με το κρύσταλλο ραγισμένο ή το λουράκι κομμένο,αλλά μου πει "μη σ' ανησυχεί, θα στο φτιάξω με δική μου επιβάρυνση", εγώ τί πρέπει να πω;
"Ρε τον κερατά, φοβερη after sale υποστήριξη και τρομερός επαγγελματίας".
Τί επαγγελματίας ρε κακομοίρη;Σου παρουσίασε ένα ρολόϊ το οποίο δε θα έπρεπε να σου είχε παρουσιάσει.Είναι και επαγγελματίας απο πάνω;Έτσι είναι οι επαγγελματίες;.

Δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι ως "κακομοίρη" (μαλλον σε ολους εμας που δεχτηκαμε θετικα την after sale υποστήριξη του γερμαναρα) αλλα στο παραδειγμα που έμπορος  θα σου δωσει το ρολοι με το κρύσταλλο ραγισμένο ή το λουράκι κομμένο μαλλον θα εισαι εκει (φυσικη παρουσια) & απλα δεν θα το παρεις. Στη δικη μας περιπτωση τι να κανουμε? Να τον κραξουμε, να φωναξουμε, να τον πλακωσουμε ε και???
Τελικα η ξενερωνεις τοσο που δεν το παιρνεις & επιστρεφονται τα χρηματα Η απλα ενεργοποιεις την after sale υποστήριξη & εστω κ μετα καθυστερησης παραλαμβανεις το ρολοι "σωστο" ως οφειλε βεβαια να ειναι απο την αρχη. Αλλα για να κανεις υπομονη μαλλον γουσταρεις κ μετα απ'ολα αυτα το προτζεκτ & το ρολοι.

γ)Δεν έχω ανάγκη κανέναν για να με δικαιολογήσει.Έγραψα ότι έγραψα εν πλήρει συνειδήσει και δεν παίρνω πίσω όυτε μια κουβέντα.
Την αξιοπρέπειά μου δεν τη διακυβεύω για ΤΙΠΟΤΑ και για ΚΑΝΕΝΑΝ.
Αν εσείς κοστολογείτε την αξιοπρέπεια σας όσο ένα ρολόϊ, με γειά σας και χαρά σας.

Καλα κανεις φιλε... Αλλα τι θες να πεις πως ολοι εμεις "κοστολογουμε την αξιοπρέπεια μας όσο ένα ρολόϊ"  ???
Μέγα το της θαλάσσης κράτος.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
Τίποτα δε θέλει να πει, όλοι προσβλήθηκαν και δικαίως αφού σας έβρισε όλους (εγώ δεν ήμουν στο πανηγύρι).
Ας μην το συνεχίσουμε, δεν έχει νόημα να απαντηθεί το ποστ του Δημήτρη από τον καθένα, είναι δεδομενο ότι ήταν προσβλητικό, ακούστε με όμως που σας λέω ότι αν ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.

jim teo

• Επισκέπτης
Αλλα για να κανεις υπομονη μαλλον γουσταρεις κ μετα απ'ολα αυτα το προτζεκτ & το ρολοι.
Έκανα,δεν κάνω.
Θα μπορούσα να σου πω πολλά,επειδή όμως δε συμμετέχω πια στο project,προτιμώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό.
Επομένως, μη με ανακατεύετε σε οτιδήποτε έχει σχέση με το project.
Ότι είχα να πω,το είπα.Τις απόψεις μου τις κατέθεσα αλλά ως εκεί.
Μετά την αποχώρησή μου, δε δικαιούμαι να μιλάω.

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
Τίποτα δε θέλει να πει, όλοι προσβλήθηκαν και δικαίως αφού σας έβρισε όλους (εγώ δεν ήμουν στο πανηγύρι).
Ας μην το συνεχίσουμε, δεν έχει νόημα να απαντηθεί το ποστ του Δημήτρη από τον καθένα, είναι δεδομενο ότι ήταν προσβλητικό, ακούστε με όμως που σας λέω ότι αν ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.

Συγνωμη αλλα εχει νοημα να απαντηθει απο τη στιγμη που ο προσβαλλομενος το νιωθει...
Το δικαωμα ο Δημητρης μου το εδωσε.
Μπορει να εχεις δικιο andrey πως εαν ειμασταν κοντα καμια παρεξηγηση δεν θα υπηρχε.
Μενει να επιβεβαιωθει σε μια απο τις επομενες συναντησεις για καφεδακι  ;)
Το θεμα για εμενα σταματαει εδω (ελπιζω...)  ;D

Αποσυνδεδεμένος ITS

• 38mm case
    • Προφίλ
Έκανα,δεν κάνω.Επομένως, μη με ανακατεύετε σε οτιδήποτε έχει σχέση με το project.

Το σχολιο δεν ηταν για εσενα... Ηταν για την αναλυση του παραδειγματος & γενικο για ολους αυτους με προβληματικα ρολογια που συνεχιζουν να περιμενουν.
Μη μου μιλας φιλε στο πληθυντικο δεν ειμαι με πολλους...Ενας ειμαι κ προθεση μου δεν ειναι να σε ανακατεψω αλλα να καταλαβω γιατι με προσβαλε ανθρωπος τι στιγμη που δεν σε ξερω & δεν με ξερεις...

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Οσα μελη μενουν εκτος Αθηνων-Αττικης και επικοινωνησαν εγκαιρως μαζι μου, σημερα τους αποσταλησαν τα πιστοποιητικα που εκδοσαμε για το project, με συστημενο ταχυδρομειο και τα εξοδα πληρωμενα.
Οι υπολοιποι θα παραλαβουν το πιστοποιητικο τους μετα απο συναντηση που θα καθορισουμε απο κοινου μεσω π.μ.

Φιλικα,
Watch-Collector
(Eκ μερους της Ομαδας Συν/σμου)

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
Οσα μελη μενουν εκτος Αθηνων-Αττικης και επικοινωνησαν εγκαιρως μαζι μου, σημερα τους αποσταλησαν τα πιστοποιητικα που εκδοσαμε για το project, με συστημενο ταχυδρομειο και τα εξοδα πληρωμενα.
Οι υπολοιποι θα παραλαβουν το πιστοποιητικο τους μετα απο συναντηση που θα καθορισουμε απο κοινου μεσω π.μ.

Φιλικα,
Watch-Collector
(Eκ μερους της Ομαδας Συν/σμου)

Το πιστοποιητικό το παρέλαβα φίλε Άρη και σε ευχαριστώ πολύ!
Για την παράδοση του ρολογιού έχεις εσύ ή κάποιο άλλο μέλος πληροφόρηση?
Από την επικοινωνία σου με την εταιρία τι νέα υπάρχουν ως προς την εξέλιξη του ελέγχου/αποστολής των ρολογιών?

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
Μολις ειχα τηλεφωνικη επικοινωνια με τoν Τοrsten μεσω skype.

-Η εταιρια παραμενει ανοιχτη, ομως τα εργαστηρια αυτες τις ημερες ειναι κλειστα λογω του Πασχα των Καθολικων και ανοιγουν την Τριτη.
-Τα καντραν καθαριστηκαν.
-Για καποια ρολογια παραγγελθηκαν και τυπωθηκαν νεα καντραν.
-Οι εγχαραξεις στις μπουκλες εγιναν.
-Ελλειψει αντικαταστασης δεικτων σε καποια ρολογια παραγγελθηκαν νεοι.
-Τα λουρακια απο τον προμηθευτη αναμενονται στα μεσα της ερχομενης εβδομαδας.
-Το αργοτερο μεχρι το τελος της ερχομενης εβδομαδας θα αρχισουν να αποστελλονται τα ρολογια στους κατοχους τους.
-Απο αυριο η εταιρια θα αρχισει να στελνει  mails  σε ολα τα μελη και να ενημερωνει τον καθενα για την προσωπικη του παραγγελια και την αποστολη, οπως και για θεματα σχετικα με το ρολο'ι' τους που ακομη εκκρεμουν.

Φιλικα,
Αρης
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 30, 2013, 12:52:13 πμ από Watch-Collector »

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
''ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ WAKMANN & ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ''
« Απάντηση #239 στις: Μάρτιος 30, 2013, 09:15:38 πμ »
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Άρη. Δηλαδή (αν κατάλαβα καλά) θα μας παραδώσει όλα τα υπόλοιπα ρολόγια με τους σωστούς δείχτες..;
Μάριος