Αποστολέας Θέμα: ''ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ WAKMANN & ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ''  (Αναγνώστηκε 128839 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ''ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ WAKMANN & ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ''
« Απάντηση #260 στις: Απρίλιος 02, 2013, 08:42:17 μμ »
Εμενα δηλαδη τι περιπτωση ειναι? Ο μακρυς μπλε λεπτοδεικτης ηταν φαγωμενος, εμενα τι δεικτη θα μου τοποθετησει? Μακρυ `η κοντο? Μπλε,ασπρο `η μαυρο?
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Απρίλιος 02, 2013, 08:43:07 μμ »
Συγγνωμη που παρεμβαινω αν και το εχω παρει το δικο μου αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις ζητας μειωση του τιμηματος και δεντο λεω τυχαια.

Έχεις δίκιο κε συνάδελφε, το έχω σκεφτεί. Δεν παύει όμως να χαλιέσαι...  :(

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Απρίλιος 02, 2013, 08:48:45 μμ »
Εμενα δηλαδη τι περιπτωση ειναι? Ο μακρυς μπλε λεπτοδεικτης ηταν φαγωμενος, εμενα τι δεικτη θα μου τοποθετησει? Μακρυ `η κοντο? Μπλε,ασπρο `η μαυρο?

Με προκαλεις να σου πω...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Απρίλιος 02, 2013, 08:49:37 μμ »
Βικτωρα, μιλαω σοβαρα φιλε.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Απρίλιος 02, 2013, 08:51:56 μμ »
Μπορει καποιος να μας δειξει αυτους τους δεικτες?  :pissed:

Προσπαθώ, αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω τη φωτο που μου έστειλε. Αν την έχει και άλλος και μπορεί να την ανεβάσει, ας το κάνει.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Απρίλιος 02, 2013, 08:53:10 μμ »
Έχεις δίκιο κε συνάδελφε, το έχω σκεφτεί. Δεν παύει όμως να χαλιέσαι...  :(

Ελα ρε συναδελφε! Ψαχνω να βρω ποια διαταξη για ελαττωματικα προιοντα κ ελλειψη ιδιοτητων δεν εχει παραβει  ???

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: Απρίλιος 02, 2013, 08:55:05 μμ »
Ελα ρε συναδελφε! Ψαχνω να βρω ποια διαταξη για ελαττωματικα προιοντα κ ελλειψη ιδιοτητων δεν εχει παραβει  ???
Τι μπορουμε δηλαδη να του κανουμε? Θα βγαλουμε ακρη?

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Απρίλιος 02, 2013, 09:07:29 μμ »
Τι μπορουμε δηλαδη να του κανουμε? Θα βγαλουμε ακρη?

Χρήστο, αν μαζευτούμε όλοι μαζί που έχουμε πρόβλημα με τους δείκτες και κάνουμε κοινό αίτημα μείωσης του τιμήματος λόγω έλλειψης των ιδιοτήτων που συμφωνήθηκαν, ίσως πετύχουμε κάτι.
Βέβαια, εμείς έχουμε υπόψη μας τι ισχύει στην Ελλάδα, για την Γερμανία το θέμα περιπλέκεται αν και σε γενικές γραμμές τις ίδιες νομικές αρχές έχουμε. Το βασικότερο πρόβλημα για μένα  όμως είναι πώς υποχρεώνεις νομικά το γερμανό να το αποδεχτεί. Γνώμη μου, δεν μπορείς, τουλάχιστον εύκολα και ανέξοδα. Γι' αυτό μίλησα για από κοινού αίτημα και πίεση. Και ό,τι βγάλουμε....

Θα ήθελα όμως να μας δείξει φωτό των ρολογιών με τους νέους μακρύτερους δείκτες να δούμε πώς δείχουν....

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Απρίλιος 02, 2013, 09:14:10 μμ »
Εγω ειμαι μεσα σε οτι αποφασισουμε.

Υ.Γ ακομα να μου στειλει e-mail,εμενα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Απρίλιος 02, 2013, 09:16:32 μμ »
Η κοινοτικη οδηγια (εδω ν.3043/2002) πρεπει να ειναι παρομοια και στη γερμανια περασμενη. Μπορω να το κοιταξω με καποια γερμανικη ενωση καταναλωτων. Επειτα αυτος ανεβαζει και διαφημιζεται συχνα στο forumswatchuseek και αυτο μπορει να χρησιμοποιηθει ως μεσο πιεσης.

Αποσυνδεδεμένος antonio-titanium

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Απρίλιος 02, 2013, 09:19:58 μμ »
Εγώ δεν ξέρω τι δείκτες έχει το δικό μου... δεν το έχω δει...περιμένω ενημερωτικό mail όπως είπε στον Αρη οτι θα στειλει σε ολους.... παντός δεν ειμαι διατεθειμένος να αποδεκτω οτιδηποτε λιγοτερο από ότι περιγράφει στο Site....Θα περιμένω να βρει. ..τελος...οπως εχεισ γινει η φάση θα ειμαι ήρεμος μόνο με ενα τέλειο ρολόι..

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Απρίλιος 02, 2013, 09:20:56 μμ »
Aς σταλούν πρώτα σε όλους τα μέϊλ με τη φωτο με τους νέους δείκτες, να δούμε ποιοι και πόσοι τελικά έχουν πρόβλημα και τα ξαναλέμε. ;)

Αποσυνδεδεμένος asot

• 40mm case
  • life goes on...
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Απρίλιος 02, 2013, 09:36:35 μμ »
Προφανώς, ως τώρα, αποδέκτες του μηνύματος για ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΩΝ δεικτών ειναι ο IliasG και asot
Αν υπάρχει κάποιος άλλος, θα ενημερώσει φαντάζομαι...

Η φωτό ήταν αυτή

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Απρίλιος 02, 2013, 09:39:20 μμ »
Οντως δεν φαινεται αν το περιγραμμα ειναι μπλε `η μαυρο. Καντε ενα κοπο ρε παιδια και ρωτηστε τον,γιατι μαλλον τσιγκουνευεται και τα e-mail.
Στους αρχικους δεικτες παντως και συγκεκριμενα στον ωρο-δεικτη,στη μεση περιπου του δεικτη υπαρχει και μια μπλε χοντρη γραμμη που τον χωριζει στα δυο,οποτε μιλαμε για διαφορετικο μαλλον δεικτη.

Αποσυνδεδεμένος ww

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Απρίλιος 02, 2013, 09:42:10 μμ »
A couple λεει αλλα μας βλεπω να μαζευομαστε καμια δεκαρια στο τελος.  Η ατελειωτη ανευθυνοτητα του γερμανου δεν γινεται πλεον ανεκτη απο μερους μου και θα ζητησω ειτε την αποστολη του ρολογιου οπως αυτη σχεδιαστηκε αρχικα ειτε την ολικη επιστροφη χρηματων. Θεωρω οτι ημουν απολυτα τυπικος στις υποχρεωσεις απεναντι του και το ιδιο πρεπει να ειναι και αυτος. Αν οι υπολοιποι ειστε ok προχωρηστε κατα το δοκουν.  Αληθεια,  εσπασε το καλουπι και δεν μπορει να βρει αλλους δεικτες; Με συγχυσε βραδιατικα ο "γερμανος"...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Απρίλιος 02, 2013, 09:46:06 μμ »
A couple λεει αλλα μας βλεπω να μαζευομαστε καμια δεκαρια στο τελος.  Η ατελειωτη ανευθυνοτητα του γερμανου δεν γινεται πλεον ανεκτη απο μερους μου και θα ζητησω ειτε την αποστολη του ρολογιου οπως αυτη σχεδιαστηκε αρχικα ειτε την ολικη επιστροφη χρηματων. Θεωρω οτι ημουν απολυτα τυπικος στις υποχρεωσεις απεναντι του και το ιδιο πρεπει να ειναι και αυτος. Αν οι υπολοιποι ειστε ok προχωρηστε κατα το δοκουν.  Αληθεια,  εσπασε το καλουπι και δεν μπορει να βρει αλλους δεικτες; Με συγχυσε βραδιατικα ο "γερμανος"...
Στην περιπτωση παντως του φιλου JimTeo δεν του επεστρεψε τα χρηματα πισω,αλλα εγινε συμφωνια να παρει το ρολοι του καποιο αλλο μελος πληρωνοντας το αντιτιμο.(εκτος αν εχω χασει καποια `επεισοδια` και δεν ειναι ετσι)

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Απρίλιος 02, 2013, 09:46:30 μμ »
Από: Boris Schäfer <boris@torsten-nagengast.de>
Προς: 'Aris'
Στάλθηκε: 8:55 μ.μ. Τρίτη, 2 Απριλίου 2013
Θέμα: Hands for your watch

Hello from germany

As maybe you already know, we started to prepare the shipping today, so that the first watches will be with their new owner in a few days. Meanwhile we also did whatever we could, to solve that problem with the short hands.

We totally understand, how frustrating it must have been, to not get the watch, you are waiting for, yet. We are also very dissapointed with our dealer, as he didn't/could't send us the hands, we were offered. As just a couple of watches with the short hands are left (as an open case for us), I would like to offer you 2 different hands and hopefully you like them as much as we do and we can finally finish this watch, too and send it to you immediately.

1. The hands you allready know. The nice blue, but a little bit smaller. Maybe you would be happy, even they are a little bit shorter (they look great anyway).

2. Longer hands, but in a little darker color. They reach the numbers, have the same luminova and glance. Perfect quality.

Please let me know, if you would like option 1 or 2 and I will directly inform our watchmaker and the watch will be finish ASAP (within this week).

I am really sorry for this delay, but we also depend on our watchpart dealer and as we never had any problems in the past, we never thought, we would have any problems with those hands.

I will wait for your answer and meanwhile I wish you a nice week. Please let me know, if I can do anymore for you. You are always very welcome to get in contact with me.

Best wishes
Boris

Mit freundlichen Grüßen / with kind regards
Boris Schäfer
Fa. Torsten Nagengast
Mail: boris@torsten-nagengast.de
Web: watch-trade.de | torsten-nagengast.de
Tel: +49 2772 5825165
Fax: +49 2772 5825166
Inhaber: Torsten Nagengast, Ringstr.18, 35716 Dietzhölztal | UsStID DE 242427018

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος Heuer_1153

• 44mm case
    • Προφίλ
''ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΡΟΛΟΓΙΩΝ WAKMANN & ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ''
« Απάντηση #277 στις: Απρίλιος 02, 2013, 09:50:06 μμ »
Απίστευτη κοροιδία. Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι παρα μόνο για τους αρχικούς δείχτες. Αν δεν μπορεί να παραδώσει τότε να μας επιστρέψει τα λεφτά μας.

Σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω διαδικασία dispute μέσω Paypal.
Μάριος

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Απρίλιος 02, 2013, 09:52:41 μμ »
Ακριβώς αυτό το ίδιο μεϊλ σε όλους.

Μια ξερή φωτο με τους δείκτες μόνους κι άραχνους δεν λέει τίποτα. Πρέπει για να πούμε το οτιδήποτε να τοποθετήσει τους δείκτες αυτούς σε ένα ρολόι και να τραβήξει 2-3 καθαρές φωτο υπό διαφορετικές γωνίες για δούμε αν είναι μπλε ή μαύροι και πώς δείχνουν.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Απρίλιος 02, 2013, 09:52:45 μμ »
Απίστευτη κοροιδία. Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι παρα μόνο για τους αρχικούς δείχτες. Αν δεν μπορεί να παραδώσει τότε να μας επιστρέψει τα λεφτά μας.
Μαζι σου και εγω,αλλα αν δεν μας επιστρεψει τα χρηματα,τι κανουμε?