Αποστολέας Θέμα: ROLEX VS OMEGA: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ  (Αναγνώστηκε 101763 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
Απ: ROLEX VS OMEGA: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 10:43:48 πμ »
Φίλε μου καλό πτυχίο και καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι.
Ως κάτοχος και των τριών ρολογιών που αναφέρθηκαν, δηλαδή Rolex, Omega, Panerai, θα σου δώσω και εγώ τη συμβουλή μου:

Πάρε όποιο Rolex σου αρέσει.

Αυτό που λέει ο Θοδωρής.
+1 και από εμένα και ας μην είχα ποτέ πανέρι...
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 11:01:07 πμ »
Έτσι ακριβώς.Πάρτο τώρα που μπορείς γιατί θα το μετανιώσεις.
Μια χαρά φοριέται ακόμα και σ' αυτή την ηλικία.

Αποσυνδεδεμένος The_Jackal

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 01:16:52 μμ »
Χωρίς να είμαι γνώστης τιμών απλά φέρνω στο μυαλό μου κάποια που αρέσουν σε εμένα πάρα πολύ:

Παρεπιμπτόντως, πρέπει να είναι μια απο από αυτές τις δυο μάρκες??? Ας πούμε Breitling θα σκεφτόσουνα?

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 01:44:46 μμ »
Έτσι ακριβώς.Πάρτο τώρα που μπορείς γιατί θα το μετανιώσεις.
Μια χαρά φοριέται ακόμα και σ' αυτή την ηλικία.

Διαφωνω. Ειναι ενα ρολοι που σε αυτη την ηλικια δε φοριεται καλα. Κατα τη γνωμη μου παντα. Κραζει ξενο και δωρισμενο. Πιθανον να ενοχληθουν καποιοι αλλα... ελπιζω οχι πολυ.

Ω breitling και iwc  νομιζω οτι λενε σε αυτη την ηλικια παραπανω
Γαυρος οπαδος....

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 01:53:03 μμ »
Γιατί δε φοριέται καλά;Τί έχει η ηλικία;
Δεν είπαμε να πάρει κανά χρυσό.Δε μπορέι ένας νέος να φορέσει π.χ. το no date;

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 02:14:06 μμ »
Φυσικά και μπορεί! Απλά σε κάποιους δε μας πάει, γι' αυτό του το λέμε. Το βασικό είναι να μην παρασυρθεί και να πάρει κάτι επειδή το συγκεκριμένο του αρέσει, από εκεί και πέρα περί ορέξεως...

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 02:19:03 μμ »
         Ωμέγα οπωσδήποτε.

Κάτι με την 8500 όπως ας πούμε το καινούριο PO. (8507)
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 04:52:26 μμ »
Η Rolex με την OMEGA είναι σα την Mercedes Benz ( Rolex ) με την BMW ( Omega ) . Αν θέλεις την γνώμη μου, η OMEGA έχει καλύτερους μηχανισμούς απ'την Rolex ( αναφέρομαι περισσότερο στους in house ) + ότι την έχει ξεπεράσει σε αρκετά πράγματα όπως στην μαγνητική αντοχή. Η Rolex για χρόνια είχε το Milgauss που είχε αντοχή στα 1.000 Gauss ( Milgauss = Mili Gauss ) , το οποίο όμως βγήκε εκτός ανταγωνισμού επειδή OMEGA τον Οκτώβριο του 2013 θα λανσάρει το Aqua Terra 15.000 Gauss. Αντοχή στα 15.000 Gauss ( 1.5 Tesla )!

Για ένα και μοναδικό ρολόι , για μένα η λύση είναι OMEGA. Το φοράς κάθε μέρα όπου θες ακόμα και σε περιπτώσεις που δε θέλεις να δει ο άλλος τί φοράς.

Rolex = Rolex , Omega = Swatch Group's Rolex !

Planet Ocean 42mm 8500 για μένα! ;)

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 05:40:24 μμ »
Χωρίς να είμαι γνώστης τιμών απλά φέρνω στο μυαλό μου κάποια που αρέσουν σε εμένα πάρα πολύ:

Παρεπιμπτόντως, πρέπει να είναι μια απο από αυτές τις δυο μάρκες??? Ας πούμε Breitling θα σκεφτόσουνα?

Συμφωνω απολυτα με αυτες τις επιλογες,αυτα ηθελα να σου προτεινω, με προλαβε ο φιλος jackal.
Επισης συμφωνω και με το planet ocean που σου προτεινουν οι 2 Κωστηδες.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 06:09:57 μμ »
παρε Rolex και τα εχεις ολα
αν δεν θελεις Rolex τοτε παρε Rolex και ησυχαζεις  :D :D

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

Αποσυνδεδεμένος wmega1

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 06:41:09 μμ »
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Είμαι της άποψης οτι τα ρολόγια δεν απαιτούν συγκεκριμένη ηλικία..Αλίμονο αμα κάθε 5 χρόνια θέλουμε 5000-10000 για νέο ρολόι!!

Οπότε η ηλικία μου , μην σας επηρεάζει!

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 07:24:11 μμ »
Εγώ θα κοιτούσα και κάτι τέτοιο.
Τα NAVITIMER δεν μου αρέσουν καθόλου.

Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 07:47:25 μμ »
Κατ αρχην πολλα συγχαρητηρια για το πτυχιο σου,σου ευχομαι ολοψυχα η πορεια της ζωης σου να ανταμειψει τους κοπους σου!!!!
Οσον αφορα την επιλογη του ρολογιου που θα σε συντροφευει αλλα και θα σου θυμιζει την επιτυχια σου,συμφωνω οτι πρεπει να ειναι κατι το ιδιαιτερο.Και σε αυτη την κατηγορια χρηματων,δοξα τω θεω ,υπαρχουν πολλες και καλες επιλογες.
Η ενσταση μου ειναι οτι δεν ειναι μονοδρομος η ROLEX.Διαβαζω παρε rolex,rolex και αν δεν μπορεσεις,παρε rolex.!!!Eνταξει ,καλοφτιαγμενα ρολογια,διαχρονικα,κρατανε την αξια τους και δεν απαξιωνονται,αλλα δεν ειναι τα μοναδικα ρολογια που αξιζουν!!!Δηλαδη θελω να σου πω να μην αγορασεις rolex μονο για αυτους τους λογους,αλλα επειδη θα σου αρεσει εσενα τοσο ,οσο αξιζει στην περισταση.
Κι αν υπαρχει καποιο Ω,BREITLING,PANERAI,TAG HEUER,JAEGER κλπ που σου αρεσει περισσοτερο,κανε το κεφι σου και παρε αυτο που σου αρεσει!!!!μην εγκλωβιστεις στη σκεψη οτι rolex και μονο rolex αξιζει!!
Προσωπικα,η επιλογη μου θα ηταν PANERAI,ομορφο μεσα στην απλοτητα του!!
Καλη επιλογη!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος fovos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:08:24 μμ »
Κατ αρχην πολλα συγχαρητηρια για το πτυχιο σου,σου ευχομαι ολοψυχα η πορεια της ζωης σου να ανταμειψει τους κοπους σου!!!!
Οσον αφορα την επιλογη του ρολογιου που θα σε συντροφευει αλλα και θα σου θυμιζει την επιτυχια σου,συμφωνω οτι πρεπει να ειναι κατι το ιδιαιτερο.Και σε αυτη την κατηγορια χρηματων,δοξα τω θεω ,υπαρχουν πολλες και καλες επιλογες.
Η ενσταση μου ειναι οτι δεν ειναι μονοδρομος η ROLEX.Διαβαζω παρε rolex,rolex και αν δεν μπορεσεις,παρε rolex.!!!Eνταξει ,καλοφτιαγμενα ρολογια,διαχρονικα,κρατανε την αξια τους και δεν απαξιωνονται,αλλα δεν ειναι τα μοναδικα ρολογια που αξιζουν!!!Δηλαδη θελω να σου πω να μην αγορασεις rolex μονο για αυτους τους λογους,αλλα επειδη θα σου αρεσει εσενα τοσο ,οσο αξιζει στην περισταση.
Κι αν υπαρχει καποιο Ω,BREITLING,PANERAI,TAG HEUER,JAEGER κλπ που σου αρεσει περισσοτερο,κανε το κεφι σου και παρε αυτο που σου αρεσει!!!!μην εγκλωβιστεις στη σκεψη οτι rolex και μονο rolex αξιζει!!
Προσωπικα,η επιλογη μου θα ηταν PANERAI,ομορφο μεσα στην απλοτητα του!!
Καλη επιλογη!!!

Σπυρο επειδη εμμεσως πλην σαφως αναφεροσουν σε εμενα, πιστευω να καταλαβες οτι εκανα πλακα, και βεβαιως υπαρχουν και αλλες μαρκες ισως ομορφοτερες και καλυτερες εξυπακουεται αυτο.Αλλωστε ο ενδιαφερομενος ειναι αρκετα μεγαλος για να κρινει τις ΑΠΟΨΕΙΣ-ΓΝΩΜΕΣ τις οποιες εκφραζουμε και αφου τα δοκιμασει να αποφασισει αφου η επιλογη ειναι μεταξυ δυο εταιρειων.Προσωπικα, μεσω της πλακας μου, του ειπα να παρει Rolex γιατι αυτο θεωρω καλυτερο.
Ο αποφασιζων θα διαλεξει ποιο του αρεσει καλυτερα και ποιο ειναι το πιο διαχρονικο...!

Το καλύτερο ρολόι στον κόσμο;
Αυτό που έχεις τώρα στον καρπό σου.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:18:35 μμ »
Αν ειναι για 5000Ε rolex και εχεις το κεφάλι σου ησυχο, αν θελεις να πειραματιστείς ψάξτο πολύ.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:20:51 μμ »
Oπως ειπα και σε αλλο νημα η καλυτερη λυση ειναι να παει ο φιλος και να δοκιμασει οποια μοντελα του αρεσουν και να δει πως καθονται στο χερι του. Ηδη εδω και καιρο νομιζω πως του εχω στειλει π.μ για να του προτεινω καταστημα στο οποιο μπορει να παει και αν θελει παω και εγω μαζι του για βοηθεια στην επιλογη του.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος wmega1

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:22:13 μμ »
Εχετε απολυτο δικαιο σε ο,τι λετε. Θα σας πω τωρα κατι και θα καταλαβετε καλυτερα την οπτικη μου. Μου αρεσουν πολυ τα ρολογια γενικα, αλλα δεν εχω γνωσεις περι αυτων και δεν εχω κατσει ποτε να το ψαξω. Ως αποτελεσμα ειμαι "θυμα" του μαρκετινγκ, αφου αυτες οι δυο εταιρειες , ρολεξ- ωμεγα , εχουν τα ηνια στο χωρο της διαφημισης- προωθησης.

Μετα απο ολα αυτα, πρεπει να ειναι δεκτη οποιαδηποτε προταση!
Γιατι το ρολοι πρεπει να το φοραμε επειδη μας αρεσει και οχι επειδη εχει σημα , στεμμα ή Ω και κανουμε εφε στη παραλια..

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:43:06 μμ »
Γιατί δε φοριέται καλά;Τί έχει η ηλικία;
Δεν είπαμε να πάρει κανά χρυσό.Δε μπορέι ένας νέος να φορέσει π.χ. το no date;

τα παντα μπορει να φορεσει ενας νεος. δεν ειναι θεμα του αν μπορει. την αποψη μου για το αν ταιριαζει ειπα. προσωπικη τελειως.

απο την αλλη διαφωνω με τη λογικη αν εχεις λεφτα παρε ρολεξ, παρε ρολεξ, παρε ρολεξ. δεν υπαρχουν μονο τα ρολεξ, αλλη μια συζητηση ρολεξομαχιας δηλαδη μπαινει μπροστα :lol:.

υπαρχουν ενα σωρο ρολογια να διαλεξει καποιος, με εξαιρετικο χαρακτηρα, ποιοτητα κατασκευης, αντοχη, διαφορετικοτητα κοκ.

αυτο που λεω ειναι οτι οταν αγοραζεις ενα ρολοι καλυτερο ειναι να βγαλεις απο πανω τη μαρκα και να σκεφτεις. αν ελεγε πανω αλλη μαρκα θα το αγοραζα? θα μου αρεσε εξισου? θα θεωρουσα οτι αξιζει τα λεφτα του?

για αυτο at the end of the day η μονη απαντηση ειναι παρε αυτο που θα σου αρεσει καλυτερα στο χερι σου και το νιωθεις πιο ποιοτικο.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος maestro

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 08:51:15 μμ »
Φοβερή συζήτηση  ;) Όπως βλέπεις σε αυτό το φόρουμ υπάρχουν λάτρεις και γνώστες της υψηλής ωρολογοποιίας που πάντα είναι έτοιμοι να σου πουν την καλοπροαίρετη γνώμη τους. Πήγαινε πάρε ένα ρόλεξ τώρα  ;D

Αποσυνδεδεμένος wmega1

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Φεβρουάριος 19, 2013, 09:03:36 μμ »
Για να αποκτησει η συζητηση περισσοτερο νοημα , θετω ρολογια στο τραπεζι!
Omega aqua terra chronometer steel and red gold ! Ειμαστε εντος μπατζετ ;