Ότι θα κάνεις μια επίσκεψη στο service πολύ πιο νωρίς απ' ότι θα έκανες αν είχες Rolex,αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Μην ξεχνάς όμως ότι εσύ,όπως και πολλοί άλλοι,δεν αποτελείς μέτρο σύγκρισης γιατί έχεις καμιά 15αριά ρολόγια.
Άλλη η φθορά της καθημερινής χρήσης.......
Αν εννοείς το κανονικό service που πρέπει να κάνουμε έτσι κι αλλιώς, δεν καταλαβαίνω γιατί θα το αποφύγουμε στη Rolex Και τέλος πάντων, πίστεψέ με έχω ρολόγια πολύυυυυυ παλιά, που τα έχω-είχα ξεσκίσει στη χρήση και επειδή είναι (φθηνά και ταπεινής προέλευσης) δεν τα πήγα
ποτέ για service. Κι όμως παίζουν μια χαρά και με εξαιρετική χρονομετρία.
Για παράδειγμα θα σου αναφέρω το Vostok Amphibia που πήρα μεταχειρισμένο πριν από 15 χρόνια, δεν είχε γίνει, ούτε έχει γίνει ποτέ service και το έχω φορέσει πολλά χρόνια σε θάλασσες, αμμουδιές, βουνά & λαγκάδια.
Κι επίσης το παρακάτω μάρκας SPA (τρέχα-γύρευε) που βρήκα στο δρόμο το 1968, το φόρεσα αδιάλειπτα (καθημερινό ρολόι) από το 1968 έως το 1979 και από τότε κυκλικά αλλά συχνά. Έχει δε ακρίβεια +4 την βδομάδα και επειδή λέω "
στα @ρχίδι@ μου, έφαγε τα ψωμιά του" δεν του έχω κάνει ποτέ service. Με αυτό το ρολογάκι έπαιζα μπάλλα στο Δημοτικό και μπάσκετ στο Γυμνάσιο