Η γνώμη μου είναι rolex. Η αξιοπιστία του είναι δεδομένη. Φεύγει ευκολότερα από όποιο άλλο ίδιας τιμής αν θελήσεις να το δώσεις και έχει το καλύτερο service στην Ελλάδα κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Κάποια άλλα πρέπει να τα στέλνουμε Ελβετία κ.λ.π.
Πες μου τη ρολεξ πιο ποζέρικη-φιγουρατζίδικη, πιο "greek must symbol" αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ανωτερότητα σε θέματα μηχανισμών ένταντι της Ω.
Σχετικά τώρα με την πρότασή σου να πάρω ρόλεξ, επειδή πριν λίγο καιρό σε αυτή τη θέση ήμουν , θα σου πω τη ροή της σκέψης μου μέχρι την τωρινή επιλογή.
Το μπάτζετ 5000, με εντός αυτού, επιλογές 2, το rolex 114060 και το datejust. (και με 6500 μπάτζετ οι ίδιες επιλογές θα ήταν από ρόλεξ καθώς στα σπορ της μοντέλα προτιμώ το sub no date , οπότε δεν θα πήγαινα στο 11660, αυτό καθαρά πληροφοριακά.)
Και ξεκινώ με τη σειρά datejust..
Για τους ίδιους λόγους που απέκλεισα κάτι σε aqua terra , aqua terra red gold κλπ κλπ , απέκλεισα και αυτό , συνοψίζοντας σε μια φράση , "έχω χρόνια μπροστά μου και για τέτοια ρολόγια".
Οπότε έχουμε, εν τέλει , planet 8500 και sub nd.
Σα μηχανικός που σπούδασα-σπουδάζω (τελειώνω!)
, έβαλα κάτω τί "κερδίζω" από το ένα και τί από το άλλο. Ξεκάθαρα , αντικειμενικά και ανεπηρέαστος από status , νοοτροπίες , "πρέπει" κλπ κλπ , σα να βαθμολογείς γυναίκες γυμνές και χωρίς μακιγιάζ κατέληξα ακριβώς σε αυτό που έγραψε ο GiannisH...
Αυτή τη στιγμή το Planet Ocean είναι πραγματικά αχτύπητη επιλογή. Συνδιάζει εμφάνιση, ποιότητα, μηχανή και τιμή "εντός ορίων". Το Sub δίπλα του, μοιάζει υπερ-υπερ-υπερτιμημένο
και προσθέτω επίσης "λιγο" μπροστά του...
Είναι καθαρα θεμα επιλογής...
Με αυτα τα λεφτα παίρνει ενα sub μεταχειρο...
Και οταν θελήσει να δώσει σε χ χρονια τη σημερινή επιλογη του... Τι λεφτα θα πάρει με το ενα και τι με το άλλο..;
Η συζήτηση αυτή είναι ακριβώς όπως και στην περίπτωση αγοράς αυτοκινήτου...
Με τόσα παίρνεις καινούριο τάδε , παίρνεις όμως και μεταχειρισμένο ταδε κλπ κλπ κλπ
Απο θέμα καθαρά προσωπικό, θέλω τελικά , το ρολόι που θα αγοράσω σε αυτό το στάδιο της ζωής μου, που είναι ένα σταυροδρόμι , να είναι καινούριο. Να μην κουβαλά τίποτα και να είναι "εγώ".
Οποιο παρει καινουριο θα χασει λεφτα. Αν παρει μεταχειρισμενο τοτε καλυτερα πανερι
Να το το πρακτικό μυαλό , ο μηχανικός ! Έχεις απόλυτο δίκιο.. Απλά δεν μου αρέσουν τα πανεράι..Ίσως κάποια στιγμή κολλήσω πανερίτιδα, αλλά με τις τιμές των φαρμάκων, ελπίζω να μην !!!