Αποστολέας Θέμα: ROLEX VS OMEGA: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ  (Αναγνώστηκε 101716 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: ROLEX VS OMEGA: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ
« Απάντηση #200 στις: Μάρτιος 07, 2013, 05:33:57 μμ »
Το βρίσκεις όμως και με 30% έκπτωση, 25% είναι λίγη..

Mια στα γρήγορα που είχα ρωτήσει, πήρα στα 4700 ένα 29.78% έκπτωση για το PO 8500 με την κεραμική.
200ευρώ πιο κάτω έκανε με την αλουμινένια την πορτοκαλί.

Και να μην το είχες πριν 1η επιλογή, οι φωτό του gerogian από το 007 φτάνουν για να παρασύρουν τον καθένα .
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #201 στις: Μάρτιος 07, 2013, 07:52:13 μμ »
2)PLANET OCEAN 2500
Υπάρχει προς πώληση το προηγούμενο μοντέλο με τη 2500 και μαύρη κεραμική στεφάνη που το έχουν βαφτίσει συλεκτικό και ο κατάλογος ζητά 4400.. Νομίζω δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης.
Εδώ μάλλον μπερδέυτηκες απο τις πολλές τιμές που άκουσες σήμερα.
Αποκλείεται να σου είπαν 4400€ για το προηγούμενο PO,εκτός αν έπεσες σε μαυραγορίτη.
Η αρχική του τιμή είναι 3400€ απλά η έκπτωση που κάνουν,επειδή το έχουν βαφτίσει συλλεκτικό όπως είπες,είναι της τάξης του 12% κι αυτή με το ζόρι.Μέ άλλα λόγια έρχεται στα 3000€,επομένως και πάλι δε συμφέρει αν αναλογιστείς ότι το καινούριο το βρίσκεις 3300€ με μια έκπτωση 30%.(σε καμία περίπτωση μη δεχτείς μικρότερη)
4)AQUA TERRA
Όπως είχα πει , κάθεται καλύτερα από όλα στο καρπό μου και λόγω πάχους αλλά νομίζω πως είναι "πολύ λίγο" μπροστά στα υπόλοιπα. Αν σκεφτώ αυτό θα πάω για κάτι ποιό ξεχωριστό , με κόκκινο χρυσό για παράδειγμα. Τιμή ατσάλι 4200 , με κόκκινο χρυσό 6100. Απλά σκέφτηκα ότι το χρυσό το φοράω και σε 10 χρόνια.
Αυτά πες τα στους φίλους που σου έλεγαν ότι όλα τα ρολόγια κάνουν για όλες τις ηλικίες.Εννοείται ότι δε θα έπαιρνες χρυσό.
Να τον ακούτε ρε τον ασπρομάλλη δικηγόρο.
3)SPEEDMASTER (THE LEGEND!!)
Νομίζω είναι ένα ρολόι συλλογής , ένα ρολόι 2ο , 3ο όχι από θέμα ποιότητας αλλά λόγω ιδιαιτερότητας.
Έτσι ακριβώς.Ένα ρολόϊ που καλό είναι να υπάρχει σε μια συλλογή,όχι όμως για πρώτο.

Νομίζω ότι το PO σε έχει κερδίσει ολοκληρωτικά,οπότε δεν υπάρχει λόγος να οργώνεις άλλο τους δρόμους.
Επίσης το θέωρω άριστη και σίγουρη επιλογή για πρώτο καλό ρολόϊ.
Είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς.

Υ.Γ. Θα ήθελα να σου επιστήσω την προσοχή όσον αφορά το βάρος ένος ρολογιού,επειδή την έχω πατήσει κι εγώ με το Seawolf.
Να ξέρεις λοιπόν ότι ο όγκος/μέγεθος συνηθίζεται,το βάρος ποτέ.
Μπορεί να σου δίνει αυτή την εικόνα τα πρώτα δυο λεπτά όπως είπες,αλλά δεν είναι έτσι.
Στην πρώτη ώρα κιόλας,θα θέλεις να το βγάλεις γιατί θα σ' έχει κουράσει.
Προσωπική εμπειρία, έτσι;

Καλή αγορά ότι κι αν επιλέξεις.

Αποσυνδεδεμένος wmega1

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Μάρτιος 07, 2013, 08:42:40 μμ »
Αν δε το βιαζεσαι θα σου ελεγα να κανεις και λιγη υπομονη για να δεις και τι καινουριο θα παρουσιαστει στη Βασιλεια και μετα αποφασιζεις...

Καινούριο εννοείς; Καινούριο ρολόι κάποιας εταιρείας ή κάποια εξέλιξη σε planet ocean , aqua terra κλπ ;

Τι περίμετρο έχει ο καρπός σου;

Ο καρπός μου είναι 17,5 cm. Γενικά δεν είμαι συνηθισμένος σε μεγάλα ρολόγια και μου φάνηκε τεράστιο το 45,5. Μου έδωσε μια αίσθηση σα να με φοράει και να μη το φοράω.

Εδώ μάλλον μπερδέυτηκες απο τις πολλές τιμές που άκουσες σήμερα.

3400! Έχεις δίκιο !

Ε

Υ.Γ. Θα ήθελα να σου επιστήσω την προσοχή όσον αφορά το βάρος ένος ρολογιού,επειδή την έχω πατήσει κι εγώ με το Seawolf.
Να ξέρεις λοιπόν ότι ο όγκος/μέγεθος συνηθίζεται,το βάρος ποτέ.
Μπορεί να σου δίνει αυτή την εικόνα τα πρώτα δυο λεπτά όπως είπες,αλλά δεν είναι έτσι.
Στην πρώτη ώρα κιόλας,θα θέλεις να το βγάλεις γιατί θα σ' έχει κουράσει.

Τώρα με άγχωσες λίγο με το βάρος. Όταν το φόρεσα νόμιζα οτι δε θα συνηθίσω το πάχος με τίποτα..Για να το λες κάτι θα ξέρεις.

Και κάτι ακόμα που σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει μιας και πιο έμπειροι από μένα σε αγορές.
Στα καταστήματα το μπρασελέ από το ρολόι που δοκιμάζουμε κάθε φορά γιατί είναι τεράστιο ; Η πωλήτρια πχ που ρώτησα μου είπε οτι χρειάζεται για να μου είναι εντάξει να βγάλουμε δυο κρικάκια. Ως αποτέλεσμα όταν φορούσα το πλάνετ ήταν σα να κρέμεται βαρίδι και το γεγονός αυτό με δυσκόλεψε να καταλάβω το σωστό βάρος πάνω στο χέρι μου. Αυτούς τους μικρούς ενδοιασμούς να περάσω και έφυγα ταμείο!

Αποσυνδεδεμένος Nick78

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Μάρτιος 08, 2013, 05:13:18 μμ »
Διάβασα-απόλαυσα όλες τις σελίδες μεζεμένες!
Συζήτηση με επιχειρήματα - μπράβο παίδες!

Στο δια ταύτα τώρα, για πρώτο καλό ρολόι Omega Planet Ocean 8500 all the way!

Για καρπό 17,5 cm διάμετρο 42μμ.

Εδώ ο "πατέρας" με την 2500 στον 17cm καρπό μου.

Ο γιός με την 8500 είναι αλλού, με μόνο μείον το πάχος/ο όγκος του.

Το moonwatch είναι λατρεμένο αλλά για πρώτο καλό είναι πιο ρισκαδόρικη επιλογή.
Εξάλλου αν κολλήσεις το μικρόβιο με τα ρολόγια, νέος είσαι,  άρα έχεις πολύ δρόνο μπροστά σου για να πάρεις και το moon.
Παρότι κλασσικό, με τόσες εκδόσεις δεν το χαρακτηρίζεις και δυσεύρετο.
We are never gonna survive...unless we get a little crazy!

Αποσυνδεδεμένος iraklis

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Μάρτιος 09, 2013, 11:10:29 πμ »
Η γνώμη μου είναι rolex. Η αξιοπιστία του είναι δεδομένη. Φεύγει ευκολότερα από όποιο άλλο ίδιας τιμής αν θελήσεις να το δώσεις και έχει το καλύτερο service στην Ελλάδα κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Κάποια άλλα πρέπει να τα στέλνουμε Ελβετία κ.λ.π.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Μάρτιος 09, 2013, 12:21:07 μμ »
Αυτή τη στιγμή το Planet Ocean είναι πραγματικά αχτύπητη επιλογή. Συνδιάζει εμφάνιση, ποιότητα, μηχανή και τιμή "εντός ορίων". Το Sub δίπλα του, μοιάζει υπερ-υπερ-υπερτιμημένο ;)

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Kalogeros

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Μάρτιος 09, 2013, 12:28:20 μμ »
Είναι καθαρα θεμα επιλογής...
Με αυτα τα λεφτα παίρνει ενα sub μεταχειρο...
Και οταν θελήσει να δώσει σε χ χρονια τη σημερινή επιλογη του... Τι λεφτα θα πάρει με το ενα και τι με το άλλο..;
XΡΗΣΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Re: ROLEX VS OMEGA: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ
« Απάντηση #207 στις: Μάρτιος 09, 2013, 12:46:48 μμ »
Οποιο παρει καινουριο θα χασει λεφτα. Αν παρει μεταχειρισμενο τοτε καλυτερα πανερι
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος wmega1

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Μάρτιος 09, 2013, 01:26:34 μμ »
Η γνώμη μου είναι rolex. Η αξιοπιστία του είναι δεδομένη. Φεύγει ευκολότερα από όποιο άλλο ίδιας τιμής αν θελήσεις να το δώσεις και έχει το καλύτερο service στην Ελλάδα κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Κάποια άλλα πρέπει να τα στέλνουμε Ελβετία κ.λ.π.

Πες μου τη ρολεξ πιο ποζέρικη-φιγουρατζίδικη, πιο "greek must symbol" αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ανωτερότητα σε θέματα μηχανισμών ένταντι της Ω.

Σχετικά τώρα με την πρότασή σου να πάρω ρόλεξ, επειδή πριν λίγο καιρό σε αυτή τη θέση ήμουν , θα σου πω τη ροή της σκέψης μου μέχρι την τωρινή επιλογή.

Το μπάτζετ 5000, με εντός αυτού, επιλογές 2, το rolex 114060 και το datejust. (και με 6500 μπάτζετ οι ίδιες επιλογές θα ήταν από ρόλεξ καθώς στα σπορ της μοντέλα προτιμώ το sub no date , οπότε δεν θα πήγαινα στο 11660, αυτό καθαρά πληροφοριακά.)
Και ξεκινώ με τη σειρά datejust..
Για τους ίδιους λόγους που απέκλεισα κάτι σε aqua terra , aqua terra red gold κλπ κλπ , απέκλεισα και αυτό , συνοψίζοντας σε μια φράση , "έχω χρόνια μπροστά μου και για τέτοια ρολόγια".

Οπότε έχουμε, εν τέλει , planet 8500 και sub nd.

Σα μηχανικός που σπούδασα-σπουδάζω (τελειώνω!)  ;D , έβαλα κάτω τί "κερδίζω" από το ένα και τί από το άλλο. Ξεκάθαρα , αντικειμενικά και ανεπηρέαστος από status , νοοτροπίες , "πρέπει" κλπ κλπ , σα να βαθμολογείς γυναίκες γυμνές και χωρίς μακιγιάζ κατέληξα ακριβώς σε αυτό που έγραψε ο GiannisH...

Αυτή τη στιγμή το Planet Ocean είναι πραγματικά αχτύπητη επιλογή. Συνδιάζει εμφάνιση, ποιότητα, μηχανή και τιμή "εντός ορίων". Το Sub δίπλα του, μοιάζει υπερ-υπερ-υπερτιμημένο ;)
και προσθέτω επίσης "λιγο" μπροστά του...

Είναι καθαρα θεμα επιλογής...
Με αυτα τα λεφτα παίρνει ενα sub μεταχειρο...
Και οταν θελήσει να δώσει σε χ χρονια τη σημερινή επιλογη του... Τι λεφτα θα πάρει με το ενα και τι με το άλλο..;

Η συζήτηση αυτή είναι ακριβώς όπως και στην περίπτωση αγοράς αυτοκινήτου...
Με τόσα παίρνεις καινούριο τάδε , παίρνεις όμως και μεταχειρισμένο ταδε κλπ κλπ κλπ
Απο θέμα καθαρά προσωπικό, θέλω τελικά , το ρολόι που θα αγοράσω σε αυτό το στάδιο της ζωής μου, που είναι ένα σταυροδρόμι , να είναι καινούριο. Να μην κουβαλά τίποτα και να είναι "εγώ".

Οποιο παρει καινουριο θα χασει λεφτα. Αν παρει μεταχειρισμενο τοτε καλυτερα πανερι

Να το το πρακτικό μυαλό , ο μηχανικός ! Έχεις απόλυτο δίκιο.. Απλά δεν μου αρέσουν τα πανεράι..Ίσως κάποια στιγμή κολλήσω πανερίτιδα, αλλά με τις τιμές των φαρμάκων, ελπίζω να μην !!!  :D

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
ROLEX VS OMEGA: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ
« Απάντηση #209 στις: Μάρτιος 09, 2013, 01:36:53 μμ »
Δεν παίρνω καμία θέση στις επιλογές σου. Δικά σου τα γενια, δικά σου και τα χτενια.

Αλλά η Rolex "Greek must symbol" ?!?!?

Η Ελλάδα είναι μια κουτσουλιά στον παγκόσμιο χάρτη και η αγορά της μια κωμωδία.
Η Rolex είναι η πρώτη δύναμη στον πλανήτη αναμφισβήτητα και πουλάει μόνη της όσο όλοι οι υπόλοιποι μαζί. Φαίνεται λοιπόν ότι είναι " (βάλε οποία χώρα θέλεις) must symbol" σύμφωνα με τα λεγόμενα σου.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Μάρτιος 09, 2013, 01:39:29 μμ »
αν βαλει κανεις το PO διπλα στο sub, head to head με τις τιμες τους, και δεν κοιταξει τη φιρμα, δεν εχουν πανω Ω και rolex, ποιος θα παρει το Sub εναντι του PO??? υπαρχει κανεις?
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος wmega1

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Μάρτιος 09, 2013, 01:40:59 μμ »
Δεν παίρνω καμία θέση στις επιλογές σου. Δικά σου τα γενια, δικά σου και τα χτενια.

Αλλά η Rolex "Greek must symbol" ?!?!?Sent from my iPad using Tapatalk HD

Όταν ο κρεοπώλης φοράει ρόλεξ επειδή πήγαν καλά οι πωλήσεις , ο ποζεράς φοράει ρόλεξ και έχει το χέρι να ακουμπάει σε ξεχωριστή καρέκλα , ο βλαχοδήμαρχος φοράει ρόλεξ , ο κάθε πικραμένος άμα τον ρωτήσεις τι ρολόι θες θα πει ρόλεξ ,(αμα του πεις βασερον , πανεραι θα σε κοιταει σα @@) , ειναι αρκετα στοιχεια που δικαιολογουν αυτο που εγραψα,,
Α και μην μενουμε στην Ελλαδα του 2009-2013 , να τη δουμε απο 1990-2008.. ;)

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
ROLEX VS OMEGA: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ
« Απάντηση #212 στις: Μάρτιος 09, 2013, 01:45:56 μμ »

Όταν ο κρεοπώλης φοράει ρόλεξ επειδή πήγαν καλά οι πωλήσεις , ο ποζεράς φοράει ρόλεξ και έχει το χέρι να ακουμπάει σε ξεχωριστή καρέκλα , ο βλαχοδήμαρχος φοράει ρόλεξ , ο κάθε πικραμένος άμα τον ρωτήσεις τι ρολόι θες θα πει ρόλεξ ,(αμα του πεις βασερον , πανεραι θα σε κοιταει σα @@) , ειναι αρκετα στοιχεια που δικαιολογουν αυτο που εγραψα,,
Α και μην μενουμε στην Ελλαδα του 2009-2013 , να τη δουμε απο 1990-2008.. ;)

Εκανες την παράθεση που σε βολεύει.....

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Αποσυνδεδεμένος wmega1

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Μάρτιος 09, 2013, 01:47:07 μμ »
Δεν είναι θέμα βολέματος , έχω τα λεφτά και για sub..

@η απάντηση που αρμόζει..

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Μάρτιος 09, 2013, 02:17:17 μμ »
Αλλά η Rolex "Greek must symbol" ?!?!?

Ισχυει.

Η Ελλάδα είναι μια κουτσουλιά στον παγκόσμιο χάρτη και η αγορά της μια κωμωδία.

Ετσι ακριβως ειναι.

Η Rolex είναι η πρώτη δύναμη στον πλανήτη αναμφισβήτητα και πουλάει μόνη της όσο όλοι οι υπόλοιποι μαζί. Φαίνεται λοιπόν ότι είναι " (βάλε οποία χώρα θέλεις) must symbol"

Οντως, ειτε σε καποιους αρεσει ειτε σε καποιους αλλους οχι!...

Φιλικα,
Αρης
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Μάρτιος 09, 2013, 02:27:16 μμ »
το branding της rolex ειναι καλυτερο απο τα ρολογια της παντως, και σε μεγαλο βαθμο ειναι αυτο που καθοριζει τις πωλησεις. δεδομενο οτι πουλαει οσο οι αλλοι αλλα η απαντηση στο γιατι ειναι απλα στο branding της rolex που ουσιαστικα περικλειει οσα λετε για αναγνωρισιμοτητα, ποιοτητα, αξιοπιστια, status symbol κλπ.

just for the record:
http://www.rankingthebrands.com/Brand-detail.aspx?brandID=65
http://www.rankingthebrands.com/Brand-detail.aspx?brandID=952

μπορει να αμφισβητησει κανεις τα ρολογια της rolex αλλα οχι το branding της

Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Μάρτιος 09, 2013, 03:00:39 μμ »
Εδώ δείχνει ότι έβαλε κάτω την Apple , την Microsoft και την Coca Cola. Καλά λέμε πολύ μπροστά το brand!

Δεν αμφισβητεί κανείς το brand name της Rolex, ούτε την ποιότητά της στην κατασκευή ρολογιών. Απλά υπάρχουν κι άλλες μάρκες!  ;)

Στις οικονομοτεχνικές μελέτες έκανα και παράδειγμα στην διάρκεια ζωής ενός προϊόντος, με πρωταγωνιστές την Rolex και την Ω!

Για την Rolex έβαλα ως μοντέλα το 14060 και το 14610 και γιατί επανασχεδίασαν το ρολόι! Για την Ω έβαλα το Planet Ocean για τον ίδιο λόγο!

Κύριος λόγος κορεσμού: Το μοντέλο στην ίδια μορφή για πολλές δεκαετίες.

Κύριος λόγος επανασχεδιασμού: Για τον κύριο λόγο του κορεσμού. Επανασχεδιασμός = Εξέλιξη προϊόντος = Αύξηση των πωλήσεων!

Καθοριστικός ρόλος: Marketing!

;D

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Μάρτιος 09, 2013, 03:42:12 μμ »
Εδώ δείχνει ότι έβαλε κάτω την Apple , την Microsoft και την Coca Cola. Καλά λέμε πολύ μπροστά το brand!
Δεν αμφισβητεί κανείς το brand name της Rolex, ούτε την ποιότητά της στην κατασκευή ρολογιών. Απλά υπάρχουν κι άλλες μάρκες!  ;)

Kωνσταντινε,
Μεσα σε δυο σειρες τα ειπες ολα!!

(Ενας φιλος του καλου ελβετικου ρολογιου και οχι απλως μιας εταιριας...)
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Μάρτιος 09, 2013, 04:56:03 μμ »
Θέση 39 η Breitlingάρα και η Hublot από κάτω!! Έεεετσιιιιιι!!! ;D ;D  :supz: :supz: :prayer: :prayer: :applaus: :respect:

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Μάρτιος 09, 2013, 05:28:01 μμ »
Tο brand name της Rolex ειναι τεράστιο και με εξίσου τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό. Το ερώτημα είναι αν το αξίζει. Για μένα η απάνηση είναι ξεκάθαρα ΟΧΙ...

Και επειδή θέλω να είμαι σαφής, δεν εννοώ αν αξίζει ή όχι ως εταιρεία, φυσικά και αξίζει και έχει και μια περίοπτη θέση στην ωρολογοποιία. Άλλο όμως αυτό κι άλλο να κάνουμε, ειδικά εμείς που ασχολούμαστε με τον χώρο, λες και δεν υπάρχει τίποτε άλλο γύρω γύρω ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 09, 2013, 05:37:14 μμ από GiannisH »

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης