Aγαπητε wmega1,
Iσως δεν εχεις συνειδητοποιησει οτι ενω αρχικως δικαιολογημενα αμφιταλαντευεσαι αναμεσα σε δυο πολυ μεγαλα ονοματα εταιριων για το ποιο εντελει να επιλεξεις, απο ενα σημειο και περα αντιπαρατιθεσαι σφοδρως γιατι πρεπει να παρεις Omega και οχι Rolex.
Αυτο απο μονο του λεει πολλα, για το τι εντελει εστι Rolex!...
Προσωπικα, θεωρω τον εαυτο μου ευτυχη κατοχο των δυο αυτων πολυ σημαντικων και ιστορικων εταιριων του χωρου, ενω οσον αφορα τις συνειδητοποιημενες επιλογες μου δεν μπηκα ποτε σε ενδοιασμους, συμβιβασμους ή αντιπαραθεσεις, ουτε πηγα ποτε κοντρα στις επιθυμιες μου -αλλωστε δε μου αρεσει μονο μια αλλα πολλες εταιριες- απλως προσπαθησα με τον καιρο να τις πραγματοποιησω και καποια στιγμη, για αρκετες απο αυτες, τα καταφερα...
Εαν μου επιτρεπεις, λογω της χρονιας ενασχολησης μου με το ρολο'ι', μια ταπεινη συμβουλη.
Μην προσπαθεις να παρεις ενα Omega πειθοντας τον εαυτο σου οτι ειναι καλυτερο απο ενα Rolex, γιατι ουσιαστικα δημιουργεις ενα απωθημενο μεσα σου που δεν ειναι αλλο απο το ''συνδρομο Rolex'', ενω παραλληλα χωρις να το καταλαβεις ''τρεφεις'' το μυθο του! Aπλως παρε το Omega γιατι σου αρεσει (περισσοτερο), ή γιατι πραγματι πιστευεις οτι ειναι καλυτερο (και οντως προκειται για ενα παρα πολυ καλο ρολο'ι'!). Μην παρεις ομως ενα Omega προσπαθωντας να απομυθοποιησεις το Rolex, λαθος που εχει κανει πολυς κοσμος στο παρελθον με αποτελεσμα να φανατιζεται, ενω κατα βαθος μεσα του ''τρωγεται'' να γινει κατοχος ενος Rolex και ας μην το παραδεχεται για μια ζωη!...
Εαν οντως σου αρεσουν τα ρολογια, δες τα οπως εναν ζωγραφικο πινακα. Στο συλλεκτη ή το φιλο της τεχνης δεν αρεσει μονον ενας πινακας αλλα πολλοι, για διαφορετικους λογους ο καθενας...
Εαν σου αρεσει το Omega (ή εντελει γνωριζεις τι πρεσβευει η Omega), παρτο! Δε χρειαζεται να αποδειξεις οτι η επιλογη σου ειναι καλη, ουτε να την αδικεις, αφου το ονομα και μονο της επιλογης σου ειναι μεγαλο!
Οσον αφορα τωρα το ποια ειναι καλυτερη, δε θα σου πω κατι, ειμαι σιγουρος οτι ηδη ξερεις...
Απλως θα σου πω ποια ειναι καλυτερη για σενα: αυτη που μιλαει περισσοτερο στην καρδια σου!
Καλη συνεχεια!...
Φιλικα,
Watch-Collector