Αποστολέας Θέμα: ROLEX VS OMEGA: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ  (Αναγνώστηκε 101711 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
Απ: ROLEX VS OMEGA: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ-ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ
« Απάντηση #320 στις: Μάρτιος 12, 2013, 12:50:36 μμ »
scripta manent εδώ θα είναι τα ποστς καθένας τα κρίνει.
Άμα παρεξήγησα το παίρνω πίσω καλά έκανες λοιπόν.

Ας αλλάξουμε θέμα λοιπόν.
Με το θέμα της επιτυχίας / αποτυχίας ( εκεί που πέτυχαν ταυτόχρονα κατάφεραν να failάρουν ) της Omega vs Rolex

Δεν μισώ τα Rolex ούτε τα απεχθάνομαι. Απλά δεν μου λένε κάτι. Δεν τρέχει τίποτα ψωνίζω από αλλού.
Τα σχόλια του τύπου ότι πήρα κάτι άλλο επειδή δεν μπορούσα να πάρω Rolex και ότι αν δεν μου αρέσουν τα Rolex είμαι κομπλεξικός είναι αυτά που ξεκινούν το hating.
Ίσα ίσα που στο Rolex που μου αρέσει Milgauss θεωρώ ότι κάναν εξαιρετική δουλειά στη διαφοροποίησή του με το δείκτη, εκεί έρχονται πολλοί Rolexάκιδες λένε "να μην είχε το δείκτη".
Ίσα ίσα αυτό και το Sapphire του είναι αυτά που το διαφοροποιούν τόσο

Αλλιώς θα ήταν απλά το DJ antimagnetic.

Tόσο καλή δουλειά έκαναν που και η Omega έκανε την πατάτα να τους αντιγράψει στον δείκτη ενώ τους ξεπέρασε τελείως στο θέμα antimagnetic δεν άντεξαν και έβαλαν δεικτάκι στο aqua terra
Αυτό θα πει να νιώθεις κατώτερος. Πατάς τον άλλο στα Gauss και τον αντιγράφεις στο δεικτάκι  :D  :D ( έπρεπε να το διαφοροποιήσουν πολύ περισσότερο αυτό το Aqua Terra )
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 13, 2013, 12:24:23 πμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Μάρτιος 12, 2013, 12:53:59 μμ »
Κι όμως, θα συμφωνήσω ως ένα βαθμό με τον Ισταρ, δεδομένου ότι από την περιγραφή της συνομιλίας και χαρακτηρίστηκε και παραβιάστηκε ο προσωπικός χαρακτήρας της συνομιλίας. Θεωρώ αυτονόητο ότι σε ένα φόρουμ δεν μπορεί δημόσια να περιγράφονται ιδιωτικές συνομιλίες, είτε χαρακτηρίζουν είτε όχι, πόσο μάλλον όταν το κάνουν. Είμαι σίγουρος όμως ότι ο φίλος το έκανε για καλό σκοπό, οπότε δε νομίζω ότι είναι και τόσο πρόβλημα.

Από την άλλη, κι ο φίλος Ισταρ υπερέβαλε στους χαρακτηρισμούς του, θα μπορούσε απλώς να επισημάνει την παρατήρησή του και να το τελειώσει εκεί.

Παλιά είχα ανεβάσει ένα θέμα ένα θέμα το οποίο πήγε άπατο. Δε θα ήταν κακό να του ρίχναμε όλοι μια ματιά...

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,15651.0.html

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #322 στις: Μάρτιος 12, 2013, 12:54:43 μμ »
scripta manent εδώ θα είναι τα ποστς καθένας τα κρίνει.
Άμα παρεξήγησα το παίρνω πίσω καλά έκανες λοιπόν.

Ας αλλάξουμε θέμα λοιπόν.
Με το θέμα της επιτυχίας / αποτυχίας ( εκεί που πέτυχαν ταυτόχρονα κατάφεραν να failάρουν ) της Omega vs Rolex

Δεν μισώ τα Rolex ούτε τα απεχθάνομαι. Απλά δεν μου λένε κάτι. Δεν τρέχει τίποτα ψωνίζω από αλλού.
Τα σχόλια του τύπου ότι πήρα κάτι άλλο επειδή δεν μπορούσα να πάρω Rolex και ότι αν δεν μου αρέσουν τα Rolex είμαι κομπλεξικός είναι αυτά που ξεκινούν το hating.
Ίσα ίσα που στο Rolex που μου αρέσει Milgauss θεωρώ ότι κάναν εξαιρετική δουλειά στη διαφοροποίησή του με το δείκτη, εκεί έρχονται πολοί Rolexάκιδες λένε "να μην είχε το δείκτη".
Ίσα ίσα αυτό και το Sapphire του είναι αυτά που το διαφοροποιούν τόσο

Αλλιώς θα ήταν απλά το DJ antimagnetic.

Tόσο καλή δουλειά έκαναν που και η Omega έκανε την πατάτα να τους αντιγράψει στον δείκτη ενώ τους ξεπέρασε τελείως στο θέμα antimagnetic δεν άντεξαν και έβαλαν δεικτάκι στο aqua terra
Αυτό θα πει να νιώθεις κατώτερος. Πατάς τον άλλο στα Gauss και τον αντιγράφεις στο δεικτάκι  :D  :D ( έπρεπε να το διαφοροποιήσουν πολύ περισσότερο αυτό το Aqua Terra )

Ίσως το #1 Rolex που θα έπαιρνα...

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Μάρτιος 12, 2013, 12:58:54 μμ »
Αλλάξαμε θέμα. Δεν χρειάζεται να το κάνουμε Istar vs VCFUN δεν έχουμε χωράφι να χωρίσουμε.
Είπα-Είπε, τέλος νομίζω. Δεν χρειάζεται οι επόμενοι να παίρνουν θέσεις.
Απαντήστε καλύτερα για τελευταίο μου post πιο ενδιαφέρον είναι.

PS: ναι andrey όντως έχω λίγο την τάση να υπερβάλλω, για τις εικόνες μιλάς και τον ολίγον σαρκασμό όντως λάθος μου σε αυτή την περίπτωση.
      VCFUN απολογούμαι ήμουν παραπάνω επιθετικός νομίζω απ' όσο έπρεπε.

Ρε παιδιά που πουλάνε πράσινα κρύσταλλα λέω να πάω να αντιγράψω και εγώ τη Rolex σε κάνα Seiko για αρχή.
Κάνω σπίτι αυτή τη στιγμή και θα πάρω και new car δεν μπορώ να βάλω Milgauss στόχο.

Παλιά είχα ανεβάσει ένα θέμα ένα θέμα το οποίο πήγε άπατο.
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,15651.0.html

Δεν έβαλες Rolex μέσα γι'αυτό πήγε άπατο  ;D  ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 12, 2013, 01:07:10 μμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Μάρτιος 12, 2013, 01:05:38 μμ »
Απαντήστε καλύτερα για τελευταίο μου post πιο ενδιαφέρον είναι.

Νομίζεις, εμείς διψάμε για αίμα.

Κάνω σπίτι αυτή τη στιγμή και θα πάρω και new car δεν μπορώ να βάλω Milgauss στόχο.

Και μετά σου λέει κρίση... Και σπίτι και αμαξάκι Ισταρούλη, ε;

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #325 στις: Μάρτιος 12, 2013, 01:27:21 μμ »
Νομίζεις, εμείς διψάμε για αίμα.

Δεν νομίζω είμαι βέβαιος. Γιαυτό θέλετε καλή luminova γιατί πετάτε νύχτα  ;D  ;D  ;D

Δεν το χτίζω το σπίτι τώρα, το 1999 ( τις καλές εποχές δηλαδή το χτίσαμε ) αλλά άμα αφήσεις γυναίκα να χωθεί στη μετακόμιση ανεβαίνουν τα έξοδα λίγο παραπάνω.
Οι άντρες και έτσι βολεύονται

αρκεί να έχει ένα playstation μέσα, ψυγείο, μπύρες NOVA, internet και θα παρακαλάει όλη η παρέα να έρθει για επίσκεψη.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος wmega1

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Μάρτιος 12, 2013, 03:44:05 μμ »
Vcfun , πόσταρε την συνομιλία μας γιατί δεν νομίζω να έγινε κάποιο παζάρι απελπισίας.

Σου είπα ξεκάθαρα οτι δεν αξιζει η τιμη που το δινεις , τη στιγμη που με 500-600 ευρω συν , αν θυμαμαι καλα το παιρνεις καινουριο με κυκλωπα και με 1000 κατω παιρνεις το no date.

Kαι επειδη εκανες κατι που δεν επιτρεπεται (η δημοσιευση του πμ) να πω  και εγω την αντιδραση σου σε αυτο που σου ειπα..

"φιλε εγω εχω αγορασει ρολοι 90.000 ευρω"

και σου απαντω

"δεν με ενδιαφερει τι εχεις κανει , και εγω εχω αγορασει σπιτι στο long island, σε ενδιαφερει ;"

Αντε γιατι τα λεμε οπως μας βολευει..

A και αυτα περι ηλικιας και μικρου , να τονισω οτι , δε σε κανουν τα χρονια ¨μεγαλο" και "σημαντικο" .

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Μάρτιος 12, 2013, 04:09:37 μμ »
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #328 στις: Μάρτιος 12, 2013, 04:10:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Μάρτιος 12, 2013, 04:31:09 μμ »
Ελάτε μη τσακώνεστε , όλα κομπλέ! Istar + VC Fun = Power! Στο internet υπάρχουν παρεξηγήσεις και τις περισσότερες φορές πιστεύω άθελα μας.  ;) ;D

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Μάρτιος 12, 2013, 04:35:02 μμ »

Kαι μετά λέτε για μένα που το αμάξι μου στοιχίζει όσο το μισό Sub μου (και αν...).

Kι αφού δε βάζετε μυαλό, περιμένουμε τη συνέχεια...

Υ.Γ.
Istar + VC Fun = Power!

Κωνσταντίνε είσαι εκτός..

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #331 στις: Μάρτιος 12, 2013, 04:36:42 μμ »
Vcfun , πόσταρε την συνομιλία μας γιατί δεν νομίζω να έγινε κάποιο παζάρι απελπισίας.

Σου είπα ξεκάθαρα οτι δεν αξιζει η τιμη που το δινεις , τη στιγμη που με 500-600 ευρω συν , αν θυμαμαι καλα το παιρνεις καινουριο με κυκλωπα και με 1000 κατω παιρνεις το no date.

Kαι επειδη εκανες κατι που δεν επιτρεπεται (η δημοσιευση του πμ) να πω  και εγω την αντιδραση σου σε αυτο που σου ειπα..

και σου απαντω

"δεν με ενδιαφερει τι εχεις κανει , και εγω εχω αγορασει σπιτι στο long island, σε ενδιαφερει ;"

Αντε γιατι τα λεμε οπως μας βολευει..

A και αυτα περι ηλικιας και μικρου , να τονισω οτι , δε σε κανουν τα χρονια ¨μεγαλο" και "σημαντικο" .
Τον παρεξήγησες.Απο ενδιαφέρον το έκανε.
Απο το πρωϊ που σηκώθηκε,όλη του η σκοτούρα ήταν να βρει ένα τρόπο για να σου βγάλει τη ρετσινιά του indy και τελικά σκαρφίστηκε να κοινοποιήσει σε όλους μας τη μεταξύ σας συνομιλία.Αυτό είναι όλο.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Μάρτιος 12, 2013, 04:37:13 μμ »
Ελάτε μη τσακώνεστε , όλα κομπλέ! Istar + VC Fun = Power! Στο internet υπάρχουν παρεξηγήσεις και τις περισσότερες φορές πιστεύω άθελα μας.  ;) ;D

ρε φιλε τραβα στο united-nations.forum.peace αμα θες. τα καλυτερα μας χαλας. σπασικλακι θα'σουν στο σκολειο (σικ).  ;D

ο λαος του μαιφον.τζιαρ περιμενει τη συνεχεια. there can be only one λεμε  ;D
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Μάρτιος 12, 2013, 04:52:36 μμ »

Πάντα εκτός είναι αυτός  :offtopic

VCFUN απολογούμαι ήμουν παραπάνω επιθετικός νομίζω απ' όσο έπρεπε.

Δεν μαλώνουμε έχει κάτι ώρες που το πήρα πίσω.
Διάβαζε τα θέματα, αντέ που ξύπνησες τέτοια ώρα ( ποιος ξέρει που ξενυχτούσες ) και μπήκες να μας τα φτιάξεις.
Πάνε να δώσεις καμιά μπουνιά στο ΤΕΙ με το Breitling που ήρθες εδώ να μας κάνεις τον χίπη.

ρε φιλε τραβα στο united-nations.forum.peace αμα θες. τα καλυτερα μας χαλας. σπασικλακι θα'σουν στο σκολειο (σικ).  ;D

ο λαος του μαιφον.τζιαρ περιμενει τη συνεχεια. there can be only one λεμε  ;D

+1000

έχουμε δουλεία εμείς

κάτσε και εσύ άμα θες σε θέλουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 12, 2013, 05:35:02 μμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος ELBETAKIAS

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Μάρτιος 12, 2013, 05:04:56 μμ »

χαχαχαχα!!ρε συ Κωστα παλι εκτος εισαι!πως τα καταφερνεις ρε φιλε?

φιλικα,Χρηστος

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Μάρτιος 12, 2013, 05:08:50 μμ »
Κάτσε να δείς τώρα που θα σκάσει καπάκι ποστ με κανά ΡΕΜΟ πάλι, αλλά δεν θα τον αφήσω.

δείτε τι μου έκανε εδώ
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,833.msg189806.html#new

αλλά δεν θα περάσει..να και εγώ

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/nYD-yW9P9Vw" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nYD-yW9P9Vw" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: Μάρτιος 12, 2013, 05:26:16 μμ »
Όχι ρε σεις απλά είδα το πόστ του Istar που έλεγε: " Να ξεκινήσουμε Istar Vs VC Fun? " και λέω έχει γούστο να φαγώθηκαν χωρίς λόγο. Ε ρε σεις συγχωρέστε με αν πετάω καμιά χαζομάρα που και που, τα'χω παίξει απ'το διάβασμα και είμαι και στεναχωρημένος την τελευταία βδομάδα.  :)

Λοιπόν για να ξεχαστεί η χαζομάρα που είπα, θα σας φτιάξω το κέφι!

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/GLYKXi9UeS8" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GLYKXi9UeS8" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Αποσυνδεδεμένος Mple_Karabi

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Μάρτιος 12, 2013, 11:10:10 μμ »
Κανενα iwc δεν σε ψηνει; κοιταξε το... με 5 χιλιαρικα εχεις αρκετες επιλογες

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Μάρτιος 13, 2013, 12:19:19 πμ »