0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε συ Νίκο, περίεργα πράγματα συμβαίνουν. Αν κάποια ρολόγια έχουν μεγάλη έκπτωση, αυτά είναι τα Rolex.Λεβεντογέννα Κρήτη δεν μας τα λες καλά.
Γεια σας και απο μενα και καλως σας βρηκα!! Επισκευτηκα προσφατα το καταστημα ΤΕΜPUS στη Θεσσαλονικη και ρωτησα για το Aquatimer chronograph, με την ασπρομαυρη τη πλακα. Μου ειπαν αρχικη 4600 και αν το παρω μετροιτις 3900. Χωρις ουτε μια δοση βεβαια!! Αν θελω δοσεις, η τιμη ειναι η αρχικη!!!! Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεται καποιο καταστημα που ενδεχομενως να το βρω σε καλυτερη τιμη, και αν κατα τη γνωμη σας αξιζει τα λεφτα του? Φιλικα Δακης!!
Αν μιλάμε για το ίδιο το αγόρασα προ ημερών (κανονικά από Ελλάδα-Αντιπροσωπεία) 2950 Αν θες στείλε πμ να σου πω από ποιό κατάστημα και πως
kai μια πιο κοντινή. Επίσης στο αν αξίζει , ναι είναι όλα τα λεφτά το έχω καταχαρεί και ας έχω και πολύ ακριβότερα. Αν το θες με μπρασελέ είναι + 900 αλλά δεν νομίζω ότι λέειEπίσης αν γνωρίζει κάποιος κάποιος (να είναι πολύ σίγουρος) μπορείς να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα άφοβα? Λέει ότι είναι wr 120m αλλά με προβληματίζουν τα pousoir που δεν είναι βιδωτά
Οτι θα φταναμε να παρουμε και αεροπλανα για να παμε να αγορασουμε ενα ρολοι, ουτε το φανταζομουνα!!!!
Υπαρχουν περιπτωσεις οπου κανεις το ταξιδακι σου,αγοραζεις το ρολοι και στο συνολο σου ερχεται φθηνοτερο η το ιδιο με Ελλαδα,αναλογα ποσο large τυπος ειναι κανεις στις διακοπες
καλησπερα σε ολους.ειμαι καινουργιο μελος της παρεας και κατοχος ενος big pilot 5004.