Ευχαριστώ όλους τους συμφορουμίστες για τις ευχές τους!!!
όσον αφορά τις φωτογραφίες που δε φαίνονται οι δείκτες, δίκιο έχετε, αλλά ρε παιδιά, δεν πέρασα και από το Next Top model για να ξέρω όλες τις λεπτομέρειες της φωτογράφισης.
Εκείνη την ώρα βρήκα χρόνο να το κάνω και δυστυχώς συνέπεσε με μποτιλιάρισμα των δεικτών.
όσο για το θέμα της θάλασσας, ποτέ δε φοράω ρολόι ούτε στην παραλία και είμαι κατά της συνήθειας αυτής. Και σούπερ να είναι το ρολόι, φτιαγμένο για θάλασσα, έχει τύχει σε φίλο μου να τραυματιστεί στο χέρι του κατά τη διάρκεια βουτιάς, όταν από την πίεση το λουράκι (και μάλιστα από καουτσούκ) τραβήχτηκε προς τα πάνω. Θέλω να ευχαριστιέμαι το μπάνιο μου χωρίς το άγχος της ώρας. Άσε που με τις κλεψιές που γίνονται, σε λίγο ούτε το κινητό δεν θα παίρνουμε στην παραλία. Τα κλειδιά του σπιτιού/αυτοκινήτου, κι αυτά πάνω μας. Το ρολόι που πουλάει το μέλος Konakis είναι με το μπλε λουράκι-μπλε αριθμοί. Είναι πολύ ωραίο, αλλά ήθελα κάτι πιο κλασικό. Σκεφτόμουν να προτιμήσω το μοντέλο με την κάσα από ροζ χρυσό, αλλά μου φάνηκε πως θα έκανε "μπαμ" από μακριά (ιδίως το καλοκαίρι) και θα ήταν ακόμη πιο κυριλέ, οπότε προτίμησα μια μέση λύση.