0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επισης στη χθεσινη μας βολτα ειδαμε και το Big Pilot TOP GUN Boutique Edition (IW501903).image hosting 10mb limitΘεωρω οτι οι αλλοι πιλοτοι της εταιρειας ειναι πολυ πιο ομορφοι,οι πρασινες ενδειξεις και δεικτες το ''φτηναινουν'' το ρολοι.
Βασικά είναι σαν oozoo
Τελικα,αυτο μου αρεσει πολυ.Μαλιστα και στο χερι μου ηταν μια χαρα,αλλα δεν βρισκω τη φωτογραφια.img hostingwindows 7 screen shotupload gif
Παράθεση από: PanosI στις Δεκέμβριος 01, 2015, 11:19:04 πμΣτα δικά μου μάτια, χωρίς καμία αμφιβολία (μαζί με το 3717)........
Pilot Monolug....
Oups!!!Έχουμε link το πως έγινε ;
Καλημερα ....μας μ@μησες τη ψυχολογία πρωινιάτικα ....βάλε και ενα Χ στη φωτο να ξέρουμε οτι ακολουθούν σκληρές εικόνες να πιούμε κανα υπογλωσιο πριν ....λολολSent from my iPhone using Tapatalk
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.
OuchhhhΠοσο παει η καινουρια κασα;;Sent from someone else
Σχεδόν όσο το ρολόι !Τα κεραμικά σπάνεhttp://www.mywatch.gr/index.php?topic=16489Sent from my iPhone using Tapatalk
Την ίδια φωτογραφία είχες ανεβάσει!Εκεί που το είδα περιεχόταν σε ποστ Μαίου του 2015 και θεώρησα ότι ήταν κάτι πρόσφατο.Λυπάμαι για την επανάληψη που έκανα...
και γιατί λυπάσαι παρακαλώ ; η επανάληψη είναι μητέρα της μαθήσεως
Ευχαριστώ, Πάνο! Απλά δεν μου αρέσει να μην έχω διαβάσει πράγματα που έχουν ήδη αναφερθεί στο φόρουμ και να τα αναρτώ ως καινούργια.
Γουέλκαμ Τι λες ρε φίλε, γίνεται κάτι τέτοιο ;!;! Θα πρέπει να το κάνεις σαν δουλειά πλήρους απασχόλησης και πάλι είναι αδύνατο να ξέρεις τα πάντα που έχουν δημοσιευθεί στο φόρουμ