0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Mark 18. Επειδή είναι το άσπρο δεν φαίνεται παράταιρη η ημερομηνία. Νομίζω ότι μ' αρέσει.Ξέρουμε στο περίπου, τι τιμή μπορώ να πετύχω στα γνωστά μαγαζιά;Sent from Linux smartphone
Eκεί πόσο το βρίσκεις Κώστα τελική τιμή;
Aν με σοβαρό παζάρι πέφτεις στα 3κ ή και πιο κάτω, τότε μιλάμε για, ας πούμε, 2600 ευρώ.Η τιμή στην Ελλάδα είναι 4650 περίπου, καταλαβαίνεις οπότε ότι κάτω από 3200 δεν πάει εδώ χάμω...
Ευχαριστώ. Αν και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να αντισταθώ σε οποιαδήποτε αγορά.
Ευχαριστώ. Αν και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να αντισταθώ σε οποιαδήποτε αγορά.Sent from Linux smartphone
Ναι και θα ξαναβρείς την ευκαιρία να είσαι σε ένα μέρος που υπάρχουν διαθέσιμα προς πώληση, ότι ρολόι μπορείς και ότι δεν μπορείς να φανταστείς, με αναρίθμητους trusted sellers, οι οποίοι μπορούν να σου βρουν τον ουρανό με τ' άστρα και μέσα στην τιμή να περιλαμβάνεται και ασφαλισμένη αποστολή με next day/overnight delivery ?!?!??
Μπορείς να το πάρεις για μένα που το έχω ερωτευτεί (το μαύρο) και θα σου δίνω τα λεφτά λίγα λίγα.
Σε σκεφτόμουνα προχθές. Είχα βγει με φίλη δικηγόρο και με ρωτούσε: "what is it like to be a lawyer in Greece?"
Πάνο δεν βοηθάς.Sent from Linux smartphone
Για να βοηθήσω, με το που θα πάταγα το πόδι μου εκεί, την επόμενη μέρα το πρωί το ντελίβερι θα μου έφερνε αυτό
Πριν από μισή ώρα ρώτησα για το απλό (δε θέλω άλλο χρονογράφο) αλλά επειδή είναι discontinued με βάζουν σε μεγάλη αναμονή.Για βοηθά λοιπόν για κάνα ντηλερ. Έχεις το mail μου...Sent from Linux smartphone
Οι φωτό που στέλνω δεν είναι τυχαίες.......το IWC έχει email......