Αποστολέας Θέμα: Παράδοση ρολογιών Project Wakmann, Σάββατο 16 Μαρτίου 2013.  (Αναγνώστηκε 45626 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Όπως όλοι οι εμπλεκόμενοι με το project γνωρίζουμε, το Σάββατο 16/3 θα γίνει η παράδοση των ρολογιών στα μέλη που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Ανοίγω το παρόν thread για να οργανωθούμε σχετικά με τον τόπο, τον τρόπο και τον ακριβή χρόνο της σεμνής αυτής τελετής. :D

Εξυπακούεται ότι όλοι οι φίλοι και συμφορουμίτες που θέλουν να παρεβρεθούν και ας μην έχουν ρολόι να παραλάβουν, είναι όχι απλώς ευπρόσδεκτοι, αλλά θα μας δώσουν και μεγάλη χαρά με την παρουσία τους.

Να ενημερώσω ότι το floca Φαλήρου που φιλοξενεί (με το αζημίωτο βέβαια) τον εβδομαδιαίο καφέ μας, δεν δύναται να μας κρατήσει τον συνήθη χώρο λόγω ημέρας (Σάββατο), οπότε αναζητούμε προτάσεις για το που θα μπορούσε να γίνει η συνάντηση.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις ιδέες και προτάσεις σας.

Εκ της ομάδας συντονισμού.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Παράδοση ρολογιών Project Wakmann, Σάββατο 16 Μαρτίου 2013.
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 06, 2013, 02:00:33 μμ »
Για πόσα άτομα μιλάμε δηλαδή??
"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 06, 2013, 02:18:49 μμ »
Δεν ξέρουμε ακόμη Χαρίλαε.

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,16204.0.html
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 06, 2013, 02:40:34 μμ »
Σωστή ενέργεια, εκ μέρους σου Θοδωρή, να ανοίξεις σχετικό θέμα αλλά θα προτιμούσα να είχες ορίσει εσύ ένα μαγαζί που θεωρείς κατάλληλο αντί να ξεκινήσουμε την αδιέξοδη συζήτηση περί βόρειας-νότιας-ανατολικής-δυτικής περιοχής.

Φοβάμαι ότι, έτσι, θα φτάσουμε στο επόμενο ΣΑ και δεν θα έχουμε καταλήξει.

Φιλικά,
Μάκης
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάρτιος 06, 2013, 02:41:22 μμ »
Εμένα ο φλόκας με έχει ψιλοξενερώσει τις τελευταίες φορες πάντως... >:(

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Μάρτιος 06, 2013, 02:53:24 μμ »
Επομένως για κανά ταβερνάκι μας κόβω.Δεν είναι άσχημα.....

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάρτιος 06, 2013, 02:54:53 μμ »
Σωστή ενέργεια, εκ μέρους σου Θοδωρή, να ανοίξεις σχετικό θέμα αλλά θα προτιμούσα να είχες ορίσει εσύ ένα μαγαζί που θεωρείς κατάλληλο αντί να ξεκινήσουμε την αδιέξοδη συζήτηση περί βόρειας-νότιας-ανατολικής-δυτικής περιοχής.

Εμάς στο κέντρο μας ξέγραψες  :D

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 06, 2013, 02:56:19 μμ »
Ξέρει ότι συχνάζεις στη "Σπονδή" γι αυτό δεν είπε τίποτα για 'σένα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 06, 2013, 02:59:14 μμ »
Εμένα ο φλόκας με έχει ψιλοξενερώσει τις τελευταίες φορες πάντως... >:(

Απολυτα σωστη η επισημανση του Βικτωρα.
Τις τελευταιες φορες,με αποκορυφωμα θεωρω την πιτα,η συμπεριφορα του δεν ειναι η δεουσα.
Δεν κραταει εγκαιρως τα τραπεζια μας και αναγκαζομαστε να βολευομαστε οπου και οπως να ειναι.
Στην δε κοπη της πιτας ,η διαταξη των τραπεζιων,ηταν ''καταπληκτικη''.!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 06, 2013, 03:09:36 μμ »

Φοβάμαι ότι, έτσι, θα φτάσουμε στο επόμενο ΣΑ και δεν θα έχουμε καταλήξει.

Φιλικά,
Μάκης

Εχεις εν μερει δικιο,αλλα υπαρχει ενα δεδομενο που μαλλον προσδιοριζει και περιοριζει καπως τις επιλογες μας.
Εχουμε εναν ''καλεσμενο'',τον γερμανο εννοω,του οποιου το ξενοδοχειο ειναι στον Ν.Κοσμο.Επομενως ειναι λογικο να προσανατολιστουμε προς εκεινη την περιοχη(Ν.Σμυρνη.Φαληρο,Δαφνη,Καλλιθεα,Κουκακι κλπ).
Και το κεντρο θα ηταν μια λυση,απλα μας δυσκολευει το παρκαρισμα και η προσβαση,αν δεν υπαρχει κοντα μετρο.
Και πολυ βασικο ειναι να γνωριζουμε ποσοι θα ειμαστε,για να μπορουμε να συνεννοηθουμε με το κεντρο.
Αρα,κατα τη γνωμη μου,καλα το εθεσε ο Θοδωρης,βλεπουμε και κανουμε.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 06, 2013, 03:17:59 μμ »
Σπύρο μου μένεις είπαμε..;  :P
Οτι είναι πιο κοντά η Ν.Σμύρνη στο Ν.Κόσμο απ'ότι το κέντρο που είναι μια ευθεία δεν περίμενα ποτέ ότι θα το ακούσω!!!
Ε ρε συμφέροντα που παίζουν εδώ πέρα...  :D

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάρτιος 06, 2013, 03:24:11 μμ »
Σπύρο μου μένεις είπαμε..;  :P
Οτι είναι πιο κοντά η Ν.Σμύρνη στο Ν.Κόσμο απ'ότι το κέντρο που είναι μια ευθεία δεν περίμενα ποτέ ότι θα το ακούσω!!!
Ε ρε συμφέροντα που παίζουν εδώ πέρα...  :D

Μηπως η Ν,Σμυρνη συνορευει με τον Ν.Κοσμο ,καλο μου παιδι;(εγω μενω αρκετα πιο μακρια,στον Αλιμο,αν το θυμασαι!! ;D ;D ;D)
Και δεν ειμαι επ'ουδενι αρνητικος για κεντρο,ισα-ισα.Απλα θεωρω οτι σαφως ειναι πιο δυσκολη η σταθμευση αλλα και η δυνατοτητα να κλειστει Σαββατο μαγαζι με τις προδιαγραφες που θελουμε,στο κεντρο, μικρη.

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάρτιος 06, 2013, 04:25:37 μμ »
Oταν ενας ανθρωπος κανει ενα τετοιο ταξιδι φερνωντας τα καλουδια μας( οχι τσαμπα βεβαια), οταν υπαρχει προταση ενισχυσης σχεσεων αναμεσα στο φορουμ μας και την εταιρεια του τοτε νομιζω οτι θα ηταν αγενες να τον περιφερουμε σε ενα καφε σαν τον φλοκα.
Θα προτεινα δυο κατευθυνσεις,η κλεινεις μια αιθουσα μικρη ( 50 ατομων για παραδειγμα) οπου θα ηταν και το πιο επισημο, με κετερινγκ και πλαστικο μπολικο(Ελληνικος κοσμος,μεγαρο,κτλ) η κανονιζεις ενα παραδοσιακο ταβερνακι,με κοψιδι κρασι αντε και καμια κιθαρα και δειχνεις Ελλαδα στον ΓΕρμανο φιλοξενουμενο μας.
Ολο το εγχειρημα θα πετυχει εαν μετα απο χρονια ο φιλος μας δεν θυμαται την Αθηνα για το κερδος που ειχε απο τη πωληση αλλα για την βραδυα που ευχαριστηθηκε μαζι με την παρεα μας.
Τελος,το που θα γινει δεν εχει σημασια μεγαλη,μακαρι να κατεβαινατε ΚΟρινθο ολοι σας,δικο μου  το αρνι.
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάρτιος 06, 2013, 07:11:15 μμ »
Τι ωρα θα γινει η συναντηση? Θα ηθελα επισης να ρωτησω αν ηταν εφικτο να αλλαζαμε μερα. Με ενδιαφερει γιατι δουλευω τα Σαββατα,δεν ξερω αν αλλα μελη εχουν το ιδιο προβλημα με εμενα.Ευχαριστω.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάρτιος 06, 2013, 07:17:38 μμ »
Εχεις εν μερει δικιο,αλλα υπαρχει ενα δεδομενο που μαλλον προσδιοριζει και περιοριζει καπως τις επιλογες μας.
Εχουμε εναν ''καλεσμενο'',τον γερμανο εννοω,του οποιου το ξενοδοχειο ειναι στον Ν.Κοσμο.Επομενως ειναι λογικο να προσανατολιστουμε προς εκεινη την περιοχη(Ν.Σμυρνη.Φαληρο,Δαφνη,Καλλιθεα,Κουκακι κλπ).
Και το κεντρο θα ηταν μια λυση,απλα μας δυσκολευει το παρκαρισμα και η προσβαση,αν δεν υπαρχει κοντα μετρο.
Και πολυ βασικο ειναι να γνωριζουμε ποσοι θα ειμαστε,για να μπορουμε να συνεννοηθουμε με το κεντρο.
Αρα,κατα τη γνωμη μου,καλα το εθεσε ο Θοδωρης,βλεπουμε και κανουμε.

Δεν νομίζω ότι το επιχείρημα αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόφασή μας, γιατί είναι πολύ εύκολο, ένας από εμάς, να μεταφέρει τον Torsten, είτε με το αυτοκίνητό του είτε και με ταξί, στο μαγαζί που θα έχουμε αποφασίσει.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 06, 2013, 07:21:21 μμ »
Τι ωρα θα γινει η συναντηση? Θα ηθελα επισης να ρωτησω αν ηταν εφικτο να αλλαζαμε μερα. Με ενδιαφερει γιατι δουλευω τα Σαββατα,δεν ξερω αν αλλα μελη εχουν το ιδιο προβλημα με εμενα.Ευχαριστω.

Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, ο Torsten έχει βγάλει εισιτήρια για το ταξίδει και ο Άρης έχει κλείσει ξενοδοχείο για συγκεκριμένες μέρες. Όσοι από τους παραλήπτες δεν μπορέσουν να παραβρεθούν, θα παραλάβουν το ρολόι τους μάλλον από τον Άρη.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 06, 2013, 07:29:53 μμ »
Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, ο Torsten έχει βγάλει εισιτήρια για το ταξίδει και ο Άρης έχει κλείσει ξενοδοχείο για συγκεκριμένες μέρες. Όσοι από τους παραλήπτες δεν μπορέσουν να παραβρεθούν, θα παραλάβουν το ρολόι τους μάλλον από τον Άρη.
Δεν μου λες κατι που δεν ξερω.Τουλαχιστον μια απογευματινη ωρα `η και βραδυνη για εκεινο το Σαββατο θα με εξυπηρετουσε αφανταστα,δεν νομιζω να μην μπορει ο γερμανος να ερθει.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 06, 2013, 07:32:23 μμ »
Oταν ενας ανθρωπος κανει ενα τετοιο ταξιδι φερνωντας τα καλουδια μας( οχι τσαμπα βεβαια), οταν υπαρχει προταση ενισχυσης σχεσεων αναμεσα στο φορουμ μας και την εταιρεια του τοτε νομιζω οτι θα ηταν αγενες να τον περιφερουμε σε ενα καφε σαν τον φλοκα.
Θα προτεινα δυο κατευθυνσεις,η κλεινεις μια αιθουσα μικρη ( 50 ατομων για παραδειγμα) οπου θα ηταν και το πιο επισημο, με κετερινγκ και πλαστικο μπολικο(Ελληνικος κοσμος,μεγαρο,κτλ) η κανονιζεις ενα παραδοσιακο ταβερνακι,με κοψιδι κρασι αντε και καμια κιθαρα και δειχνεις Ελλαδα στον ΓΕρμανο φιλοξενουμενο μας.
Ολο το εγχειρημα θα πετυχει εαν μετα απο χρονια ο φιλος μας δεν θυμαται την Αθηνα για το κερδος που ειχε απο τη πωληση αλλα για την βραδυα που ευχαριστηθηκε μαζι με την παρεα μας.
Τελος,το που θα γινει δεν εχει σημασια μεγαλη,μακαρι να κατεβαινατε ΚΟρινθο ολοι σας,δικο μου  το αρνι.

Συμφωνώ 100%

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάρτιος 06, 2013, 07:32:59 μμ »
Δεν μου λες κατι που δεν ξερω.Τουλαχιστον μια απογευματινη ωρα `η και βραδυνη για εκεινο το Σαββατο θα με εξυπηρετουσε αφανταστα,δεν νομιζω να μην μπορει ο γερμανος να ερθει.

Δεν αμφιβάλλω ότι τα γνώριζες αλλά ζήτησες αλλαγή της ημέρας και σ' αυτό απάντησα.
Sub 16613 LN

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 06, 2013, 07:39:39 μμ »
Οτι να λες εσυ και εγω,αρμοδια ειναι η ομαδα συντονισμου και απ`αυτη περιμενω να μου απαντησει αν ειναι εφικτη η αλλαγη ημερας `η  ωρας.
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 06, 2013, 07:44:59 μμ από chris5 »