Αρη, γνωρίζω τι σου έχει πει.
Όμως α) καμμία από τις επιλογές που σου έχει δώσει δεν με καλύπτει ή μου αρέσει και β) μετά από αυτή την ενημέρωσή του υπήρχαν εκ μέρους του υποσχέσεις προς κάποια από τα μέλη για προσπάθεια παραγγελίας και τοποθέτησης των μπλε μακρών δεικτών όχι σε 8 εβδομάδες, αλλά τώρα σύντομα.
Γι' αυτό ρώτησα τι να κάνω και πόσο να περιμένω.
Αν θεωρήσω άλλωστε ότι οι επιλογές που αναφέρεις παραπάνω και τις γνωρίζω, είναι οι τελικές και δεν αλλάζουν, τότε δεν έχει νόημα, νομίζω, να συνεχίζουμε την κουβέντα μαζί του, μιας και δεν νομίζω αυτές οι επιλογές -απ'ό,τι φαίνεται μέχρι τώρα- να αρέσουν και να γίνονται αποδεκτές από τα μέλη που είχαν την ατυχία να έχουν κοντούς δείκτες στα ρολόγια τους.
Και αυτό, δηλαδή ότι η έλλειψη των αρχικών δεικτών και οι εναλλακτικές λύσεις που προτείνει μας έχει κάνει όλους να είμαστε από απογοητευμένοι εως και εξοργισμένοι με τη δουλειά και την ασυνέπειά του, ο Τορστεν πλέον το γνωρίζει με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο. Από την απ' ευθείας συνομιλία μέσω facebook με τον Χρήστο, όπου συνεχώς παραδέχεται το λάθος του και του/μας δίνει δίκιο, αλλά αυτό από μόνο του δεν φτάνει, απαιτούνται και πράξεις που θα δίνουν λύσεις και μάλιστα όχι λύσεις "ό,τι του φανεί του Λωλο-Στεφανή" όπως μέχρι τώρα για να ξεπετάξουμε την ευθύνη από πάνω μας, αλλά λύσεις οι οποίες να αρέσουν και να γίνονται αποδεκτές από τα μέλη που έχουν πρόβλημα με τη δουλειά του και το λάθος του.
Επομένως το ερώτημα παραμένει. Τι κάνουμε από δω και πέρα? Περιμένουμε κάτι άλλο ή τελειώσαμε με τις αντιπροτάσεις του?
ΥΓ. Στο μεταξύ ακόμα περιμένουμε το αυτονόητο. Να βγάλει δυο καθαρές φωτογραφίες με τους δείκτες που αυτός προτείνει στο ρολόι του καθενός που έχει πρόβλημα και να μας τις στείλει. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα του ήταν τόσο δύσκολο αυτό. Γι' αυτό μιλάω για πλήρη ασυνέπεια.