Εμένα αν μου κάνουν σχόλιο για το ρολοι μου, τους λέω πως ειναι μαϊμού!
Δεν κατάλαβαν όλα τα μέλη την έννοια του ρήματος ''τρολάρω''!!(σε εμένα αναφέρομαι κυρίως )
κάντε το μετάφραση βρε mods να βγάλουμε άκρη και οι ουδέτεροι
Το παραπάνω παράδειγμα ονομάζεται
τρολλάρισμα από apopsi !! Α! Καλό. Ε??
PS: Sorry είχα καιρό να βγω
Εγώ πάντως συνήθως από την κλίμακα στις λεπτομέρειες καταλαβαίνω τις μαιμούδες. Εννοείται πρέπει να έχω δει το πραγματικό ή τουλάχιστον πραγματικά της ίδιας μάρκας από κοντά για να γνωρίζω πάνω κάτω την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά της.
Πχ. Lacoste: η κλίμακα στο κροκοδειλάκι το πως κάθεται ο γιακάς, το κόψιμο ( αν ξέρεις πως κάθεται ένα Lacoste Polo και δεις μια μαιμού μόνο από το πατρόν θα κάθεται αλλιώς στο στήθος κτλ. )
To ίδιο και στα ρολόγια. Η κλίμακα στο dial η ποιότητα στο bracelet τα γράμματα στο logo, την ημερομηνία.
Από μακριά και να φαίνεται κανονικό είναι σαν να πούμε ότι από ακόμα πιο μακριά δεν φαίνεται αν είναι Seiko ή αν είναι Rolex ή Swatch IRONY.
TO ΡΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!
Kαι αυτοί που το κατέχουν και οι άλλοι που πάνε σε αυτούς που έχουν ρολόι για να ρωτήσουν την ώρα από κοντά θα το δούνε στο τέλος.
Δεν άντεχα την έχω δει πολλές φορές την ατάκα και σε παλαιότερα posts "από λίγο πιο μακριά..."
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ??? Αφού είναι φτιαγμένο για να το φοράς στο χέρι και να φέρνεις το χέρι στα μούτρα.
Τώρα αν είναι καμιά μάρκα Linde Werdelin, που δεν έχω δεi ποτέ από κοντά δεν θα μπορώ να καταλάβω φαντάζομαι.
Αλλά αποκλείεται, γιατί μόνο τα bestsellers βγάζουν σε μαιμούδες οπότε λίγο δύσκολο να είναι ψαγμένη μαιμού.