Σπυρο πρεπει να κανουμε οικογενιακως παρεα,με την Λιτσα να εκπαιδευει την δικη μου μαλλον εχω πιθανοτητες για καινουργιες ´´κατακτησεις´´ αναιμακτες φυσικα ![big grin :D](http://www.mywatch.gr/Smileys/phpBB/icon_biggrin.gif)
Οποιο και να διαλεξεις καλο θα ειναι,αρκει να σε εχει κανει τρελλο στην σκεψη του και μονο..........gooooooooo for it.
Ευχαριστως Μιχαλη,ειναι πολυτιμη η καλη παρεα σημερα ,περισσοτερο απο καθε αλλη φορα,!!!!!!!!
![lachen :)](http://www.mywatch.gr/Smileys/phpBB/icon_smile.gif)
Σπύρο πολύ ωραίος συνδυασμός! Νομίζω ότι το υλικό δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει αν σε κάνει χαρούμενο ...
Πραγματικα Νικο,ο συνδυασμος ειναι παρα πολυ ωραιος!!Αν σου πω παντως οτι δεν με προβληματιζει το υλικο,δεν θα ειμαι ειλικρινης.
Σπύρο δεν είσαι μπετατζής να κοπανάς από 'δω κι από 'κει. Και φαντάζομαι λόγω επαγγέλματος θα έχεις εξασκημένα χέρια και πολύ καλό έλεγχο σ' αυτά.
Πάρ' το.
Εξάλλου αρέσει και στο κορίτσι.
Γενικα Δημητρη,ειμαι πολυ προσεκτικος και ιδιαιτερα στη χρηση των ρολογιων.Βεβαια ατυχηματα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες και αυτο με ψιλοπροβληματιζει,διοτι ειναι και ακριβι το ατιμο.
Αλλα οπως πολυ σωστα επισημανες,αρχιζω και καμπτομαι
![wink und grin ;D](http://www.mywatch.gr/Smileys/phpBB/icon_winkgrin.gif)
,επειδη αρεσει στο κοριτσι!!
![kiss :kiss:](http://www.mywatch.gr/Smileys/phpBB/icon_bussi.gif)