0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευθύμη καλοτάξιδη! Έδωσες το κέρμιτ και την πήρες; Περίπου ίδια αξία έχουν πλέον
Ε όχι και ίδια αξία βρε, θες 5-6 Κερμιτες να πάρεις αυτό που πήρα ή μια Πλατόνα Ευχαριστώ φίλε Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Νεοεισερχόμενο προ τριημέρου. Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφόρετο το SLA017, να δείχνει πάντα καλές ώρες!!!!!!! Φοβερή επιλογή. Ψάξε για ιμάντες, λουράκια τρόπικ και μπρασελέ mesh……..Και μια από το δικό μου σαν μπόνους καλωσορίσματος:Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Καταπληκτικό το sla. Σε ευχαριστώ πολύ. Βέβαια το δικό μου δεν ειναι το sla. Ειναι ο παππούς του, 6217-8001 ή αλλιώς 62mas. Τα υπόλοιπα έχουν ήδη δρομολογηθεί. Στάλθηκε από το LM-G810 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νεοεισερχόμενο προ τριημέρου.
Φρεσκαδούρα,Αυτό το ρολόι ήταν συνέχεια στο μυαλό μου από την ημέρα που παρουσιάστηκε. Χωρίς να υπάρχει hype, χωρίς να υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο, στα forum, στο YouTube…αυτό το dial επέστρεφε συνέχεια σαν εικόνα στο μυαλό μου. Πολλά τα όμορφα, τα ιστορικά, τα επενδυτικά και τα τεχνολογικά εξελιγμένα ρολόγια που μου αρέσουν αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση υπερίσχυσαν το σχέδιο, η ιδιαιτερότητα και η περιορισμένη παραγωγή. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Για να δούμε τι θα φέρει ο χρόνος και η χρήση !
Καλοφόρετο Δημήτρη !Μου αρέσει που επιμένεις, κόντρα στα διαφορά hype, να κάνεις τις δικές σου ιδιαίτερες και ψαγμένες επιλογές Να το χαρείς