Σήμερα έχω φοβερό Εισερχόμενο!
Η μέρα είναι φορτωμένη, αλλά επειδή πρόκειται για ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ λουρί και επειδή ανήκω σε αυτούς που ένα λουρί το χαίρονται σαν να πήραν ρολόι, ξεκλέβω να το παρουσιάσω με 2 λόγια:
Ιδού, η λουράκλα που μου έφτιαξε ο Κώστας (ο Κένταυρος):
Το ammo δέρμα λες και ήταν βαμμένο (μουσταρδί) για να ταιριάζει απόλυτα με το μουντό μέταλλο του 305.
Βασικό χαρακτηριστικό του, οι μεγάλοι, "ανοιχτοί" πόροι, που δίνουν ζωή και ξεχωριστό χαρακτήρα στο λουρί.
Η δουλειά του Κώστα, από κάθε πλευρά, αψεγάδιαστη!
Το δέρμα κομμένο τέλεια, το ράψιμο σφιχτό και ακριβές, τα πλαϊνά ξυρισμένα και βαμμένα με ένα υπέροχο χρώμα (μόκκα).
Γενικά, είναι αδύνατο να βρει κανείς το παραμικρό ελάττωμα!
(Και το λέω εγώ, που θα εντόπιζα πρόβλημα, πριν καν ανοίξει το δέμα..
).
Ο Κώστας επέλεξε ίσως το καλύτερο χρώμα νήματος, που ενώ δεν χτυπά στο μάτι έρχεται και "δένει" με το lume του dial.
Σε διαστάσεις βγήκε ένα χορταστικό 155/88, με πάχος περίπου 5χιλ. και με 3 keepers (το τρίτο keeper είναι όλα τα λεφτά!).
Το λουρί, όπως και όλη η επαφή με τον Κώστα, αξίζουν αναλυτικό ιδιαίτερο "αφιέρωμα", φυσικά με τις κατάλληλες φωτογραφίες (που θα είναι αρκετές
).
Προς το παρόν, αρκούμαι να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Και, Κώστα, Εύγε!
Φίλε, κακώς είσαι τόσο σεμνός και ενώ φτιάχνεις τέτοια λουριά, μας "αφήνεις" τόσο καιρό να ταλαιπωρούμαστε δεξιά και αριστερά..
ΜΠΡΑΒΟ και πάλι!!