0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χωρις half link , αλλα με ζελατίνες ακόμα .Sent from my iPhone using Tapatalk
Γιαννάκο καλοφορετο φιλε, μονο καλές ώρες! Πήρες το πιο όμορφο εξαψήφιο σαμπ, και ισως απο τα ομορφότερα σαμπ ever!Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλησπέρα σε όλους!Αν και πολύ διαφορετικό από αυτό που έψαχνα, η πολύ καλή ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε με έβαλε σε σκέψεις...Τελικά, μετά από λίγες μέρες περισυλλογής, η συλλογή (2 ρολόγια) απέκτησε καινούριο μέλος. Ιδού:Longines Master Collection Big date. L2.648.4.78.6 windows 7 screenshot
καλοφορετο με υγεια! πολυ πολυ ομορφο!!! Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοφόρετες οι ρολογάρες φιλαράκια...Πάντα τέτοια...!!!
screenshot softwareimage upload without registration
Γιάννη καλοφορετο με υγεια! ενταξει τι να πω τωρα για το νεο σου αποκτημα... μονο οτι εφτασες σ ενα ονειρο σου φτανει! Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιαννη,Καλοφορετο, εξαιρετικη επιλογη !!
Με γειά σου φίλε το Longines.Καλοφόρετο & να το χαίρεσαι.Σε άλλο στυλ από αυτά που κοιτούσες, αλλά κλασικό & πολύ όμορφο Sent from my i-phone, using my fingers
Καλοριζικο το sea dweller Γιαννη,πολυ ωραιο.Καλοριζικο και το longines φιλε igk73.
Ευχαριστώ πολύ! Ήταν μεγάλη ευκαιρία και δεν μπορούσα να πω όχι. Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημήτρη είχα το προηγούμενο .Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλοφοραιτο να ειναι.ΥΓ. προσοχη στις σειρηνες την σημερινη εποχη. Πειρασμοι υπαρχουν πολλοι
το δέμα από την Ρόδο ήρθε στην ώρα του!!! Άραγε τι χρώμα να έχει το κουτί....