Παίρνω που λέτε το ειδοποιητήριο για το συστημένο, "ήρθαν τα λουράκια απο το C&B" σκέφτομαι.
Πηγαίνω στο "Πόρτα-πόρτα, φεύγα, πλακωτό" πετυχαίνω έναν χαζούτσικο υπάλληλο, μου δίνει μία καρακουτάρα.
"Αυτά δεν είναι τα λουράκια" ξανασκέφτομαι. Πολύ σκέψη για Δευτέρα πρωί...
Ανοίγω την καρακουτάρα βλέπω κάτι μεταξύ γλάστρας και σημαδούρας:
Ωραία (σκέφτομαι) ήρθε το κιτ πρώτων βοηθειών για το φουσκωτό (που δεν έχω)...
Ανοίγω τη σημαδούρα. Πέφτει μία φλάτζα και ένα χαρτάκι με την εγγύηση. Βγάζω δύο αφρολέξ ζουληγμένα:
με ένα ρολόϊ, ένα ZULU και κάτι συμπράγκαλα:
Μία εναλλακτική στεφάνη, ένα πράγμα που λογικά είναι η ασφάλεια της στεφάνης και ένα spare ζευγάρι μπαρέτες.
Φοράω το ρολογάκι με το καουτσούκ λουρί, πηγαίνω στη δουλειά και το ποστάρω στο "Τι φοράμε σήμερα".
Μπαίνω στο Mywatch το απόγευμα και βλέπω ότι ο Βίκτωρας δεν μου έχει πει "ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟ".
Προβληματίζομαι....
"Μάλλον χρειάζεται κάτι παραπάνω" σκέφτομαι και τραβάω μερικές καλύτερες φωτό, πλάϊ-πλάϊ με το άλλο μου καμάρι:
Εμφανώς πιο "παχουλό" το ARMIDA:
Και τα στοιχεία από πίσω, για όποιον έχει άγχος για το τι αγόρασε (μη νομίζει ότι είναι κάνα ROLEX):
Και μερικές πρόβες λουρακίων:
Πάμε παρακάτω:
Πλάκα έχει, κάνει μπούγιο, έχω εναλλακτική για τη θάλασσα εκτός από το MARANEZ. Δε θα μπαφιάσει ο Βίκτωρας.
Έχει μηχανισμό "σκυλί" και όσο περνάει ο καιρός θα "πατινάρει".
Ωραίο το βρίσκω για τα χρήματα του. Το προτιμώ μάλλον από κάποιο αντίστοιχης αξίας SEIKO. Είναι αρκετά διαφορετικό. Σα χοντρό ROLEX με fake χρυσό. Πιο κουκουρούκου περιγραφή δεν μπορώ να σκεφτώ
Το μόνο αρνητικό είναι η ποιότητα των μπαρετών (ήδη μία πήγε στο μπαρετονεκροταφείο με την πρώτη αλλαγή).
Επίσης για να βγει η μπαρέτα, θέλει ζούληγμα από το πλάι, από την τρυπούλα, η οποία είναι πολύ στενή. Αποτέλεσμα: επιστράτευσα μία χοντρούτσικη βελόνα από τα ραπτικά της μητέρας μου, η οποία πλέον θα αποτελεί "ρολογο-εργαλείο".
Αυτά τα ολίγα !!!
Αν δεν μου πείτε καλοφόρετο, θα ποστάρω μία φωτό με διαφορετικό λουρί κάθε μέρα