0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οοοοοοοhhhhhhh welcome to the club! Καλοφόρετο, Άγγελε.Tο μπρασελέ σκίζει!!!
Εννοείται ότι το μπρασελέ είναι λίγο ακριβότερο από το ρολόϊ
Επιτελους,επιτελους,επιτελους.Αυτο ειπα μολις το πιασα στα χερια μου και καταλαβα πως μου ανηκει.Ναι μεν τα ρολογια που κατα καιρους περασαν απο τα χερια μου τα ηθελα το Invicta Hydromax ηταν ενας ποθος.Ετσι απλα γιατι μου αρεσε,γιατι ειναι τεραστιο,γιατι παντα θα ξεχωριζει και γιατι ετσι.Δυσκολο ρολοι στην χωρα μας μιας και το τελωνειο το χεις σιγουρο.Ενοχλησα τον φιλο Ironhawk μιας και το χει και ειπα μπας και,αλλα δεν.Τετοιο ρολοι δυσκολα το δινεις η αληθεια ειναι.Ολο το σκεφτομουν και ολο το τρεναρα μιας και τα capital controls με τρομαζαν.Ωστοσο χθες ηταν και η μερα που το βρηκα και εκανα την κινηση να ερθουμε πιο κοντα.Πραγματικα οποιος δεν το χει δει απο κοντα δεν καταλαβαινει για ποσο μεγαλο ρολοι προκειτε.Τι και αν η Invicta το λεει 52mm δεν το νομιζω για παραπανω μου κανει αλλα επισης ειναι τοσο χοντρο και βαρυ που ο καρπος νομιζεις πως κουραζεται.Δυστυχως το κουτι μονο ελειπε μιας και η αποστολες απο Αμερικη ειναι περιεργες και ο φιλος που το δινε δεν το ειχε.Το ρολοι λοιπον ειναι μελος της οικογενειας με καθε επισημοτητα και μαζι με το Certina και το Squale θα γινουν 3 οι δυτες μου.Σας ευχομαι και στα δικα σας με ομορφα ρολογια στους καρπους σας.Φιλικα Στεργιος