0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Hamilton Khaki day-date (caliber H-30 80hrs)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οπως ειπα και εχθες ολοι μπηκαν στην σειρα να υποδεχθουν το νεο μελος.Εβαλαν τα καλα τους και σημερα με το φως της μερας μπηκαν στα κουτια τους για την φωτογραφιση.Αλλο ενα diver λοιπον μιας και ειναι γνωστο πως λατρευω diver αν και η αληθεια ειναι πως δεν εχω βουτηξει ποτε στη θαλασσα με ρολοι.Ενα diver ακομα και πλεον γινονται 5(με το Invictακι μου μαζι που ειναι φευγατο).Ελπιζω και ευχομαι να μην σταματησω εδω και να συνεχισω να μαζευω δυτες που παντα μου αρεσαν.Ευχαριστω για αλλη μια φορα τον Αρη που μου εδωσε αλλο ενα ρολοι που χα βαλει καιρο στο ματι και η κατασταση του ειναι γνωστη σε ολους(Αρης ειναι αυτος).Ελπιζω καποτε και στο DOXA του Στη φυσικη του θεση βεβαιως Και στα δικα σας ευχομαι και να εχουμε παντα υγεια να τα χαιρομαστε.Ειμαι diverακιας τι να κανουμε?ΦιλικαΣτεργιος
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.