0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλορίζικο!!! Απίστευτο!!! Κάνε ένα καλό και στείλε μου τον Άγιο Βασίλη σου και σε μένα Στάλθηκε από το Sony Neo V χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξυπνάω σήμερα το πρωί...και τι να δω στον καρπό μου...!
Καλοφόρετο φίλε μόνο καλές ώρες να δείχνει!!
Καλοφόρετο με υγειά το AP.Μια ερώτηση μόνο. Ποιο μοντέλο ειναι??Σα το rubberlad είναι με αλλαγμένο bezel ή ρισκάροντας να πω καμιά βλακεία σα να του έχει αφαιρεθεί το rubber από το bezel...
Σούπερ ρολογάρα, το ΑΡ!Καλοφόρετο και πάντα με υγεία!
Καλορίζικο και πάντα με υγεία!
Kαλορίζικο και από μένα πάντα με υγεία να το φοράς!!
Αφού εσύ περιμένεις MILF....τι να τον κάνεις τον Άγιο?Φιλικά Γιώργος
Ώπ!!!!! Τώρα το είδα!!!!!!!!!Πολύ όμορφο!Καλοφόρετο!!!!!Μόνο καλές ώρες να δείχνει!!!!
Μια φορά είχε συμβεί και σε μένα αυτό. Μόνο που έβλεπα όνειρο ότι ξύπνησα. Να το φοράς με υγεία φίλε (Γιάννης αν δεν κάνω λάθος;)
Ρολογάρα, holy Grail, Indiana jones....κλπ...Καλοφόρετο φίλε, πάντα τέτοια με υγεια..
Σε ευχαριστώ πολύ.Είναι αυτό... 25940SK.OO.D002CA.01.AΈχεις δίκιο για το rubber. Τα περισσότερα είναι με αυτό το bezel αλλά επειδή δεν μου αρέσει ιδιαίτερα βρήκαμε με το ατσάλι κάτι το οποίο είναι πιο σπάνιο η αλήθεια είναι. Να το βγάλεις πάντως μόνος και να μείνει από κάτω μόνο το ατσάλι, έχω την εντύπωση πως δεν γίνεται... Βλέπε εδώ....[url]http://www.chrono24.com.gr/audemarspiguet/royal-oak-offshore-themes-chrono-w-montoya-strap--id1567782.htm?query=Audemars+Piguet+25940SK.OO.D002CA.01&dosearch=true&searchexplain=1&goal_suggest=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm[/url]
Τώρα τι σχόλιο να κάνεις εδώ? Απλά να πω πως πλέον έχουμε ανέβει επίπεδο ως σάιτ με τέτοια μοντέλα που κατέχουν τα μέλη του.Καλοφόρετο και πάντα με υγεία στον ευτυχή κάτοχο.Παναγιώτης
Καλορίζικο.... Ρολογαρα. Να δειχνει πάντα ευχάριστες ώρες.