0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλορίζικα όλα τα νέα αποκτήματα παίδες με υγεία.!!! Ας βάλω κι εγώ μια φώτο (παρεϊστικη) από 2 ''τερατάκια'' που έφτασαν αυτές τις ημέρες από την άπω ανατολή.Το εκ αριστερών είναι το νεώτερο gshock gulfman με την νέα ana digi ηλιακή και ραδιοελεγχόμενη καλίμπρα, τον καινούριο τριπλό σένσορα και φυσικά την lock-type κορώνα....το δεξί είναι το τελευταίο edifice (επίσης solar) του οποίου όλες οι λειτουργίες (αλλά και ο συνεχής και ακριβής συγχρονισμός της ώρας) γίνονται μέσω οποιουδήποτε smartphone (android η ios) μέσω bluetooth και φυσικά έχουμε όλες τις λειτουργίες (ειδοποίηση email κλπ) που έχει και ένα ψηφιακό smartwatch.
Δημήτρη και Γιώργο καλοφόρετα πάντα με υγεία!!!Φιλικά Γιώργος
... με γεια και καλοφόρετα τα νέα αποκτήματα Γιώργο, δυνατά και μάχιμα εργαλεία ...
λοιπόν παιδιά σήμερα παρέλαβα ένα δεματάκι ...... το ρολογακι που είχε μέσα είναι το Orient Star ... το ρολοί είναι όπως το περίμενα και ακόμα καλύτερο, πολύ τίμιο και ποιοτικό ρολόι. Όμως ο βασικός λόγος που το πήρα είναι το Deck Teak effect που έχει το καντράν του και μου θυμίζει πολύ έντονα κατάστρωμα μερικές φώτο ... στα γρήγορα ...αυτά για την ώρα ...
Με γειά το ORIENT !Θυμίζει λίγο OMEGA AQUA TERRA ή ιδέα μου είναι;Όμορφο φαίνεται πάντως.Sent from my i-phone, using my fingers
Η ιδεα σου ειναι. Αυτο ειναι καλυτερο
Γεια σας φίλοι μου. Είχα επιτέλους άφιξη την Παρασκευή που μας πέρασε και τώρα μόλις βρήκα το χρόνο για φωτογραφικό υλικό. Δυστυχώς το τηλεφωνο μου δεν βγάζει και τις καλύτερες φωτογραφίες αλλά που θα παει θα το αλλάξω κι αυτό κάποια στιγμή. Και τα μυαλά στα καγκελααααSent from my iPhone using Tapatalk
Και αφού έχει και εύκολο βάλε βγάλε για τα λουριά είπα να πάω απο το καουτσούκ στο δερμάτινο λουρί του 233Sent from my iPhone using Tapatalk
'Ελα ρε Αναστάση.......την τίναξες την μπάνκα στον αέρα Καλορίζικο ρε θηρίο
Το λατρεύω το tunnel strap του 233....είναι από τα πιο αγαπημένα μου ΟΕΜ λουριά