0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θα παρεις ρε συ Breitling?
Lemania rulez Φιλικά Γιώργος
Άγγελε, εσύ με στεναχώρησες πολύ σήμερα, σου έστειλα και πμ. Sent from Linux smartphone
Όχι (B)entley θα πάρει και θα μας βάλει να χαζεύουμε το ρολογακι στο κέντρο της κονσόλας......
Σωστός. Sent from Linux smartphone
Αφού ήταν η πρότασή μου ρε Κωστή το οστό βροντοσαύρου ΠΤΕΡΟΔΑΚΤΥΛΟΥ (που θα έλεγε κι ο Κούμπι )Ρολογάρα!!!!Φιλικά Γιώργος
Ναι φίλε το είδα.Δεν πειράζει, ρολόγια είναι. Εμείς να είμαστε καλά Τελικά θα πάρεις B(reitling), B(entley) ή Β(arbie) ?
Να'στε καλά μου φτιάξατε το κέφι.Μου έλειψε κι η πατρίδα και εσείς (μην το πάρετε πάνω σας).Sent from Linux smartphone
Αφού ήταν η πρότασή μου ρε Κωστή το οστό βροντοσαύρου (που θα έλεγε κι ο Κούμπι )Ρολογάρα!!!!Φιλικά Γιώργος
Έτσι Γιώργο. Και όσο πιο οστό, τόσο καλύτερη τιμή. Αυτή την εποχή έχει τρομερές ευκαιρίες σε κόκαλα. Sent from Linux smartphone
καλοριζικο,καλοφορετο,τι πηρες παλι;;
Χαχα είστε απίστευτοι. Θα μας διαγράψει όλους ο mod για offtopic.Sent from Linux smartphone
Και επεσε το τηλεφωνημα : '' Κυριε Σπυρο, το παραλαβαμε και σας περιμενει !!!! '' Αντε υπομονη μεχρι την Παρασκευη που θα μπορεσω να παω