0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπέροχο ρολόι Πάνο, καλοφόρετο και να δείχνει καλές ώρες!!!!
Βρε τι ωραίοΣτάλθηκε από το Lenovo TAB S8-50F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλοφορετοοο! να το χαιρεσαι!Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
...Μόλις του έβγαλα τα πλαστικά. Δεν το έχει ακουμπήσει κανένας άλλος απο την έξοδο απο το εργοστάσιο μέχρι εμενα.
Πάνο όταν είσαι έτοιμος και σκοτεινές να τις δούμε λάιβ...Sent from my Huawei P8 using Tapatalk
Εεεεπ, χαμός έγινε πάλι.... Πάνο, μπράβο! Καλοφόρετο νάναι, με υγεία!! Μαγικές κουβέντες.... Δήμο, μεγειά και σε εσένα, τα σιμονάκια!
Θηρίο !! Καλοφορετο και το 65αρι και η λουρακλα!!! Με υγεία φιλε και οτι αλλο επιθυμείς!
Πάνο καλοφόρετο!
Πανo καλοφορετο πολυ ωραιο!!Εγω θα σου πω να το φορέσεις όσο πιο πολυ μπορεις.
Καλοφορετο Πάνο! Γρήγορο πιστόλι!!
Γιώργη καλοφόρετο το 009Πάνο καλοφόρετα Λουρί και ΌριςΝα τα χαρείτε με υγεία!!!Φιλικά Γιώργος
Ευχαριστώ Σπύρο. Untouched Sent from my iPhone using Tapatalk
Το ειδα στις στο ems track and trace και 7 η ώρα το πρωί ήμουν στο κέντρο διαλογής, όχι στο τοπικό ΕΛΤΑ , στο κέντρο διαλογής λέμε .......αχαχαχ πάθανε την πλάκα τους οι υπάλληλοι ..... Υπό κανονικές συνθήκες αύριο το μεσημέρι θα το έπαιρνα απο το τοπικό ΕΛΤΑ αφού σήμερα θα μου άφηναν την ειδοποίηση........ το λουράκι απο τον Ιταλό απο την Φλωρεντια, βιντάζ Ferreti αφορετο .....Ειναι τέλειο.....αν δεν το δειτε απο κοντά δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι δέρμα μιλάμε ......ειναι οι άτιμοι οι Ιταλοι .........
Τώρα το είδα! Φοβερό λουρί, Πάνο, μεγειά και αυτό! Με το 001 θα δέσει άψογα!! Μεγειά και το 009άρι, το αγαπημένο!