0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βλεπω αγγελια το 1ο προτζεκτ του φορουμ.Σκεφτομαι ''καιρο θελω να βρω καποιον να το δινει,μου αρεσει''Διαβαζω οτι το ρολοι ειναι σε αριστη κατασταση,αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα: ειναι χαραγμενο στο καπακι το νικ του ιδιοκτητη και θα πρεπει να αλλαχθει μαλλον.Και ποιο ειναι αυτο το νικ ρε παιδια; Petros1 Τεραστιο προβλημα.Ασε το νουμερο του ρολογιου : 21 ,δηλ.το νουμερο μου και στο τελευταιο προτζεκτ για ευνοητους λογους! Οπως ειναι πασιφανες,ενα τηλεφωνημα ,ενα ραντεβου με τον ευγενεστατο Πετρο και ιδου το ρολοι!!!
Σιγά μην το πάω σε κανέναν. Με 12,5 ευρώ ειμαι έτοιμος. Και το κυριότερο, ποιο τέλειο και απο καινούργιο σα να μην το εχει ακουμπήσει ανθρώπινο χέρι.
Βλεπω αγγελια το 1ο προτζεκτ του φορουμ.Σκεφτομαι ''καιρο θελω να βρω καποιον να το δινει,μου αρεσει''Διαβαζω οτι το ρολοι ειναι σε αριστη κατασταση,αλλα υπαρχει ενα μικρο προβλημα: ειναι χαραγμενο στο καπακι το νικ του ιδιοκτητη και θα πρεπει να αλλαχθει μαλλον.Και ποιο ειναι αυτο το νικ ρε παιδια; Petros1 Τεραστιο προβλημα.Ασε το νουμερο του ρολογιου : 21 ,δηλ.το νουμερο μου και στο τελευταιο προτζεκτ για ευνοητους λογους! Οπως ειναι πασιφανες,ενα τηλεφωνημα ,ενα ραντεβου με τον ευγενεστατο Πετρο και ιδου το ρολοι!!!Πετρο χαρηκα για τη γνωριμια και σ ευχαριστω πολυ!!
Παιδια,... Κοσντομη,Γιαννη,Βικτωρα,Πανο,Δημητρη,Γιωργο,Μπατμανακο,Παναγιωτη,ispogliniο Πετρης κι εγω σας ευχαριστουμε!!! Ειναι απιστευτος πραγματικα ο συνδυασμος των στοιχειων του ρολογιου, με φωναζε το ατιμο!!!!
Να σαι καλά Σπύρο,και να το χαρείς περισσότερο απ ότι (δεν) το χάρηκα εγώ όλα αυτά τα χρόνια....Πραγματικά όλα τα στοιχεία του,(το Petros, το 21) οδηγούσαν σε σένα... Το αντικατέστησα με αυτό(που το κυνηγούσα μανιωδώς πολύ καιρό),οπότε δεν με πόνεσε και πολύ η απώλεια,κι έτσι όλοι είμαστε ευχαριστημένοι... image ruΚι εγώ χάρηκα που γνωριστήκαμε,να είσαι καλά.
Kαλοριζικο Σπυρο....
Καλοφορετο το Steinhart Γερογιαν!Επίσης, καλοφορετα τα νεα κομματια σε Cupra και Vasio!
ΠετροΣπυρο καλοφορετα τα νεα σας αποκτηματαωραιο το σεικο