0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε. Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.
Πω ρε φιλε μας πέθανες.Καλοφορετο να ειναι με υγεια.
Ωραίος και πολύχρονος Άρη κοιτάζω τις πρώτες φωτό, βλέπω τα γνωστά κουτιά και καπάκι μπλε dial ?!?!......μοντιφαρισμένο κι έτοιμο....big congrats !!!
Χρόνια πολλά φίλε Αρη. Μου ακούγεται πολύ λογικό μια δεκαετία να απαιτεί ενα νεο κομμάτι. Έτσι προσπαθώ να πλάσαρω την Daytona. Πολυ όμορφο ρολοι. Να τα χαίρεσαι.
χρονια πολλα και καλα, να χαιρεσαι τα παιδακια σου . Καλοριζικο το ρολοι , ειναι εκπληκτικο!!!!!
Καλοφόρετο Μετά τον moderator βρήκαμε και τον modifator !Και μη ξεχνιέσαι: το συγκεκριμένο μοντέλο απαιτεί ι δ ι α ί τ ε ρ η προσοχή
Να τα εκατοστησεις φιλε μου με υγεια και πολλα ρολογια!!!
Καλοφόρετο Φίλος πάντα με υγεία!!! Στο 50 με μια πλατόνα!!!Φιλικά Γιώργος
Χρόνια Πολλά και Καλά και από μένα.Δώρο με εξαιρετική σημασία και υπέροχο ρολόι.
Αρη να τα εκατοστησεις και να φορας με υγεια το νεο σου αποκτημα!
Καλορίζικο φίλε. Σωστή επιλογή για έναν πραγματικο γιοτ μάστερ λολ
Άρη να τα εκατοστήσεις και εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την οικογένεια! Καλορίζικο και το ρολόι, είναι υπέροχο!
Αρη χρονια πολλα.Να χαιρεσαι τα παιδια σου.Να χαιρεσαι τα ρολογια σου.
Δικηγοράρα μου οτι καλύτερο και για σένα φιλε ! Και με ενα iwc πιλότο που σου αρέσει!
Τρομερο το ρολοι Αρη!Να το χαιρεσαι!!Αποτελει φανερο μου ποθο και καποια στογμη θα τα κανουμε ζευγαρι στo mwΧρονια μας πολλα, εχω και εγω τα γενεθλια μου σημεραSent from someone else
Το 50αρικο τουλαχιστον το ´χουμε!
ελα τρελιαρη να τα εκατοστησεις!!! να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!! με υγεια πανω απο ολα!!! καλοφορετο και το νεο R!!!! φανταστικο αν και δεν καταλαβα τι μοντιφα εκανες... χαχαχα