Παρατηρούσα τα case back από τα snoopy και κάτι δεν μπορούσα να καταλάβω.
Μερικά απο τα σνουπυ 2 που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο
Τι παρατηρούμε ; Ότι σε όλα , όπως και στο δικό μου, ο snoopy είναι σταθερά στην διάταξη 12-6. Καμία διαφοροποίηση .
Μετά έψαξα να βρω case back απο το σνουπυ 1......να μερικά...
Τι παρατηρούμε ; Ότι ο σνουπυ είναι σε ότι προσανατολισμό μπορούμε να φανταστούμε και όχι σταθερά στο 12-6 του σνουπυ 2 !
Παρένθεση...
Πάντα είχα το θέμα με τις κορώνες στα ρόλεξ, όπου η κορώνα στην κορώνα μπορεί να κοιτάει σε κάθε κατεύθυνση και είχα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όταν ο προσανατολισμός εξαρτάται απο τα σπειρωματα μιας βίδας τότε μόνο τυχαία μπορείς να βρεις την ίδια θέση έστω και σε 2 ρολογια. Ακόμα και στο ίδιο ρολόι αν η κορώνα κοίταγε τέλεια προς τα πάνω, σε περίπτωση που σε σέρβις έπρεπε να αντικατασταθεί, τότε το πιο πιθανό είναι ότι η κορώνα στην νέα κορώνα θα μπορεί να κοιτάει όπου να 'ναι.
Κλείνει η παρένθεση....
Τι άλλο παρατηρούμε στα case back ; Τόσο τέλειο smooth και γυαλιστερό στο σνουπυ 2 , αλλά που στην ευχή είναι οι εγκοπές που έχουν τα σνουπυ 1 για να ξεβιδωνει το case back ; Έλα ντε που είναι ;!;!
Λέω δεν έχουν εγκοπές αλλά θα τα ανοίγουν με τίποτα soft ball, που έχω δει να χρησιμοποιούν σε πολλά βίντεο για να ανοίγουν τα case back.
Μετά όμως με την επαναλαμβανόμενη τοποθέτηση του σνουπυ στην διάταξη 12-6 στα σνουπυ 2' σκέφτηκα ότι μάλλον δεν πρόκειται να παίζει καπάκι με σπειρωμα που βιδώνει-ξεβιδωνει.
Άρα τι μας μένει : Snap on και όχι screw down
Μου την έδωσε αλλά μετά σκέφτηκα ότι το moon 50 μέτρα είναι αδιάβροχο, όποτε χαλάρωσα λίγο.
Ψάχνω στο Ίντερνετ και δεν μπορώ να βρω κάτι επίσημο εκτός απο το παρακάτω Λίνκ που για κάποιο λόγο δεν μου ανοίγει
http://www.fratellowatches.com/speedy-tuesday-hands-on-omega-speedmaster-apollo-13-silver-snoopy-award-review/Sent from my iPad using Tapatalk