Ομολογώ ότι από μπόμπιρας ήμουν πολύ στοχοπροσηλωμένος. Κοινώς αν ήθελα κάτι, ο κόσμος να χαλάσει, δεν μπορούσαν να με "ξεγελάσουν". Είναι το παράπονο της μάνας μου. Πρέπει να ήμουν πολύ κουραστικός μπόμπιρας (τώρα είμαι για άλλους λόγους κουραστικός).
Ως εκ τούτου, από τη στιγμή που μου "μπήκε στο μυαλό" το ZRC, ήταν στατιστικά αδύνατο το να μην φτάσει τελικά και στα χέρια μου.
Έτσι έπειτα από αρκετά e-mail και συνεννοήσεις απευθείας με την εταιρία, σήμερα εν μέσω μία επεισοδιακής γενικά ημέρας, παρέλαβα.
Ορισμένες γρήγορες και σίγουρα όχι καλές φωτό:
Καλά η luminova έχει πολύ γέλιο:
Η χαρά του
To μεγάλο μου άγχος, δεδομένου του ότι δεν το είχα δει/δοκιμάσει, αλλά και του ότι δεν είναι μία "φτηνή" αγορά, ήταν το πως θα μου "κάτσει" στο χέρι. Ευτυχώς κανένα πρόβλημα. Η δε απουσία της κορώνας από τη συνήθη θέση, θεωρώ ότι είναι βολικότατη, δε σε ενοχλεί τίποτα.
Το μόνο "κακό" είναι ότι τεικά ατυχώς το μπρασελέ είναι μεγάλο για το χέρι μου, ακόμα και με όλα τα extra links εκτός. Επειδή φυσικά το είχα μελετήσει το θέμα, πήρα μαζί και το ΝΑΤΟ με το αντίστοιχο αντάπτορα, στον οποίο φυσικά μπορούν να μπουν αρκετά πανερόλουρα (όχι τα πολύ ογκώδη όμως).
Όπως το εικονιζόμενο, το οποίο είναι ένα canvas της Crown & Buckle το οποίο υπήρχε στη καβάτζα:
Μετά λοιπόν τις πρώτες εντυπώσεις, ξεκινάν τα σκληρά τεστ, αρχής γενομένης με το βάφτισμα στην κατσαρόλα που βράζουμε τα μακαρόνια μας:
Μείνετε συντονισμένοι για τα αποτελέσματα....
Θα επανέλθω με ανθρώπινες φώτο...