Μετά από αρκετό ψάξιμο άλλα και αρκετές ερωτήσεις... μόλις πριν από λίγο έκανα παραγγελία το πρώτο μου σοβαρό ρολόι (πάντα για τα χρήματα που διαθέτω), ένα SKX007K2, τελικά κατέληξα σε αυτό που μου τράβηξε την προσοχή από την πρώτη στιγμή που το είδα.
Θα χρειαστεί να ελέγξω-προσέξω κάτι για τη σωστή λειτουργία του; Επίσης κάποιες συμβουλές συντήρησης; Πω, ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου, ακόμα δεν μου ήρθε κάποια ενημέρωση της παραγγελίας η μέρα μου φαίνεται ατελείωτη 1-3 εργάσιμες, είναι όμως Δευτέρα και δεν μεσολαβεί οποιαδήποτε αργία ή Σαββατοκύριακο!
Φωτογραφία δεν χρειάζεται να ανεβάσω, άλλωστε είναι ένα ρολόι των 200 ευρώ που 1000% το έχετε δει αμέτρητες φορές.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που ασχολήθηκαν με τις απορίες μου και για τις άμεσες απαντήσεις τους, άλλα και σε όλους εσάς που αφήσατε χρόνο από τη ζωή σας για να δώσετε τόσες πολλές και χρήσιμες οδηγίες γενικότερα για τα ρολόγια.
Σίγουρα θα θυμάμαι πως κάπου εκεί έξω είστε εσείς για οποιαδήποτε απορία.
Μέσα σε λίγες ημέρες έμαθα τα εντελώς βασικά για τα ρολόγια, κάποιες πληροφορίες για κάποιους κωδικούς, μηχανισμούς και αρκετές ακόμη λεπτομέρειες που μέχρι πριν δεν ήξερα ποια είναι η Seiko.
Θα εξακολουθώ να ενημερώνομαι για τον εαυτό μου άλλα για και κάποιον φίλο ή γνωστό που μελλοντικά ίσως αγοράσει κάποιο ρολόι.