Αποστολέας Θέμα: JAEGER LECOULTRE  (Αναγνώστηκε 697518 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος TZAG

• 42mm case
  • 48mm case
    • Προφίλ
Απ: JAEGER LE COULTRE
« Απάντηση #120 στις: Μάρτιος 15, 2008, 11:05:27 πμ »
Είναι δυνατόν να μην είναι ωραίο; Αφού είναι "vintage". Απο την μιά μ'αρέσει, απο την άλλη λυπάμαι που λίγες εταιρίες φτιάχνουν τέτοια φιλοσοφίας, "κλασσικά" κομμάτια στις μέρες μας. Κι όσες το κάνουν, αυτά γίνονται ανάρπαστα.
μόλις πάνω από τη θάλασσα

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Μάρτιος 15, 2008, 11:44:19 πμ »
Είναι δυνατόν να μην είναι ωραίο; Αφού είναι "vintage". Απο την μιά μ'αρέσει, απο την άλλη λυπάμαι που λίγες εταιρίες φτιάχνουν τέτοια φιλοσοφίας, "κλασσικά" κομμάτια στις μέρες μας. Κι όσες το κάνουν, αυτά γίνονται ανάρπαστα.

Αν θέλεις κάτι παρόμοιο στης μέρες μας σε 42mm όμως,
αυτό:
http://www.timeofswitzerland.com/Jaeger-LeCoultre-Amvox-Amvox1-Alarm-190-T4-40_e.cfm
σε Titanium

και αυτό:
http://www.timeofswitzerland.com/Jaeger-LeCoultre-Amvox-Amvox1-Alarm-190-84-70_e.cfm
σε Stainless steel
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Μάρτιος 20, 2008, 07:09:55 μμ »
Άλλη μια ωραία συλλογή από "Vintage" και Μilitary και Navigation και JLC ...

http://www.markeleven.com/

Υ. Γ. Δεν λίπη και η "αλεπού" από το παζάρι ...  ;D
... IWC
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #123 στις: Μάρτιος 20, 2008, 09:04:37 μμ »
θεωρείς την IWC αλεπού???;)
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Μάρτιος 20, 2008, 09:28:46 μμ »
 με πιο διασημο iwc μοιαζει?λες να φορανε και την ιδια μηχανη? :-k

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Μάρτιος 21, 2008, 03:17:26 μμ »
θεωρείς την IWC αλεπού???;)

Με την καλή έννοια ... :D
... Θα μπορούσε να λείπει από μια παραγγελία (RAF, RAAF, British Military of Defense), η φημισμένη για τα pilot watch IWC  :up:
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Μάρτιος 21, 2008, 03:21:27 μμ »
Απλά έβαλα το link για να δούμε (και εγώ μέσα), ότι και JLC είχε Μilitary watch ..!

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Μάρτιος 21, 2008, 03:25:44 μμ »
ωραίος ο stef  :up:
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος valtazar

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Μάρτιος 27, 2008, 01:11:08 μμ »
Αγαπητα μελη του forum,

Ειμαι νεο μελος και νεος γενικοτερα στο χωρο. Διαβαζοντας μεταξυ αλλων τα posts σας, εγινα σιγα σιγα οπαδος των JLC.

Ενδιαφερομαι να προβω σε μια αγορα συντομα λοιπον και απο οσα εχω δει, εχω καταληξει για διαφορους προσωπικους λογους στο Master Compressor Rossi. Δυστυχως οσο κι αν εψαξα, δεν καταφερα να βρω λεπτομερειες για το συγκεκριμενο. Αναφερομαι στο ατσαλινο, το οποιο θα ειναι οριακο ουτως η αλλως στον καρπο μου ως μεγεθος και γνωριζω επισης οτι το ρολοι δεν παραγεται πλεον.

Θα με ενδιεφερε η αποψη σας, εαν καποιος απο εσας γνωριζει οποιαδηποτε λεπτομερεια η οποια θα μπορουσε να με βοηθησει να καταληξω στην επιλογη μου.

Να σημειωσω οτι κατοικω εκτος Ελλαδος (Βελγιο) και οτι εχω βρει καποια καινουρια και μεταχειρισμενα σε αρκετα καλη κατασταση, ειτε στην τοπικη αγορα, ειτε σε καποια απο τις κοντινες σε εμενα χωρες.

Ποια τιμη θα θεωρουσατε λογικη και κατα ποσο αυτο το ρολοι χαιρει εκτιμησης αναμεσα στην υπολοιπη συλλογη της JLC?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Μάρτιος 27, 2008, 01:44:01 μμ »
Αγαπητα μελη του forum,

Ειμαι νεο μελος και νεος γενικοτερα στο χωρο. Διαβαζοντας μεταξυ αλλων τα posts σας, εγινα σιγα σιγα οπαδος των JLC.

Ενδιαφερομαι να προβω σε μια αγορα συντομα λοιπον και απο οσα εχω δει, εχω καταληξει για διαφορους προσωπικους λογους στο Master Compressor Rossi. Δυστυχως οσο κι αν εψαξα, δεν καταφερα να βρω λεπτομερειες για το συγκεκριμενο. Αναφερομαι στο ατσαλινο, το οποιο θα ειναι οριακο ουτως η αλλως στον καρπο μου ως μεγεθος και γνωριζω επισης οτι το ρολοι δεν παραγεται πλεον.

Θα με ενδιεφερε η αποψη σας, εαν καποιος απο εσας γνωριζει οποιαδηποτε λεπτομερεια η οποια θα μπορουσε να με βοηθησει να καταληξω στην επιλογη μου.

Να σημειωσω οτι κατοικω εκτος Ελλαδος (Βελγιο) και οτι εχω βρει καποια καινουρια και μεταχειρισμενα σε αρκετα καλη κατασταση, ειτε στην τοπικη αγορα, ειτε σε καποια απο τις κοντινες σε εμενα χωρες.

Ποια τιμη θα θεωρουσατε λογικη και κατα ποσο αυτο το ρολοι χαιρει εκτιμησης αναμεσα στην υπολοιπη συλλογη της JLC?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

τα γουστα ειναι γουστα,μια απο τις πολλες L.E  των εταιρειων.τιμη?αυτο εξαρταται απο την αγορα,το μαγαζι ,τη χωρα.αρχισε το καλο ψαξιμο και αξιοπιστα μαγαζια

Αποσυνδεδεμένος valtazar

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Μάρτιος 27, 2008, 03:01:59 μμ »
Σ' ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Οταν λες 'τα γουστα ειναι γουστα' να φανταστω απαντας στο κατα ποσο το ρολοι αυτο χαιρει γενικης εκτιμησης..

Το εχω ηδη ψαξει αρκετα και το βρισκω σε ενα ευρος απο 5 εως 7,5 χιλ., η τελευταια νομιζω πως ηταν και η τιμη καταλογου του. Γι' αυτο το λογο ρωταω κατα ποσο θα ηταν λογικο αν αποφασιζα να το αγορασω καινουριο να το πληρωνα σε αυτη την τιμη (με την οποια πιθανη εκπτωση).

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Μάρτιος 27, 2008, 03:04:27 μμ »
εννοεις καινουργιο?ε θα το παρω στα 5000 εαν εχουμε να κανουμε με εμα σοβαρο πωλητη που μου δινει ολες τις εγγυησεις.
το ρολοι ειναι αξιολογο.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Μάρτιος 27, 2008, 03:08:40 μμ »
Σ' ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Οταν λες 'τα γουστα ειναι γουστα' να φανταστω απαντας στο κατα ποσο το ρολοι αυτο χαιρει γενικης εκτιμησης..

Το εχω ηδη ψαξει αρκετα και το βρισκω σε ενα ευρος απο 5 εως 7,5 χιλ., η τελευταια νομιζω πως ηταν και η τιμη καταλογου του. Γι' αυτο το λογο ρωταω κατα ποσο θα ηταν λογικο αν αποφασιζα να το αγορασω καινουριο να το πληρωνα σε αυτη την τιμη (με την οποια πιθανη εκπτωση).
έχεις καμιά foto του ρολογιού και μερικά specs τόσο για την κάσα όσο και για τον μηχανισμό και φυσικά welcome  :smt039
konakis.

Αποσυνδεδεμένος valtazar

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Μάρτιος 27, 2008, 03:27:31 μμ »
Δυο photos που μπορεσα αμεσα να βρω ειναι εδω:

http://www.chrono24.com/images/uhren/images_04/s3/1308304gross.jpg
http://www.chrono24.com/images/uhren/images_04/s3/1308304c.jpg

Λοιπα τεχνικα χαρακτηριστικα δεν εχω μπορεσει να βρω ιδιαιτερα, γι' αυτο και ρωτησα εξ'αρχης αν καποιος γνωριζε κατι. Το μονο που γνωριζω ειναι οτι η κασα του ειναι 41,5 χιλιοστα.

Αποσυνδεδεμένος valtazar

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Μάρτιος 27, 2008, 03:29:00 μμ »
έχεις καμιά foto του ρολογιού και μερικά specs τόσο για την κάσα όσο και για τον μηχανισμό και φυσικά welcome  :smt039

και ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα!

Αποσυνδεδεμένος valtazar

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Μάρτιος 27, 2008, 03:35:50 μμ »
εννοεις καινουργιο?ε θα το παρω στα 5000 εαν εχουμε να κανουμε με εμα σοβαρο πωλητη που μου δινει ολες τις εγγυησεις.
το ρολοι ειναι αξιολογο.

αν και δεν εχω επικοινωνησει μαζι τους ακομα, βρισκονται σε κοντινη χωρα, μπορω και να τους επισκεφθω ενδεχομενως, παρουσιαζεται ως καινουριο με ολα τα χαρτια του κλπ.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Μάρτιος 27, 2008, 04:15:32 μμ »
ά,ωραίο κομμάτι,πιστεύω ότι στα 5 χιλιάρικα που λέει ο george είσαι μια χαρά με τέτοιο κομμάτι (αρκεί να είναι σε εξαιρετική κατάσταση ή έστω σε πολύ καλή),πάντως αν δεν ήθελες την περιορισμένη έκδοση,τότε θα κοίταζα σε μια πολύ καλή έκπτωση στην μη serie limitte σειρά.
konakis.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Μάρτιος 27, 2008, 04:22:57 μμ »
Καλώς ώρισες.
Στη Δυτική Ευρώπη υπάρχουν πολλά καλά καταστήματα ειδικευμένα σε μεταχειρισμένα ρολόγια. Αν μπορείς να τα επισκευτείς είναι ό,τι το καλύτερο.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος valtazar

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Μάρτιος 27, 2008, 04:25:24 μμ »
ά,ωραίο κομμάτι,πιστεύω ότι στα 5 χιλιάρικα που λέει ο george είσαι μια χαρά με τέτοιο κομμάτι (αρκεί να είναι σε εξαιρετική κατάσταση ή έστω σε πολύ καλή),πάντως αν δεν ήθελες την περιορισμένη έκδοση,τότε θα κοίταζα σε μια πολύ καλή έκπτωση στην μη serie limitte σειρά.

στην αρχη κοιτουσα για το master compressor memovox, μου αρεσει παρα πολυ, αλλα οταν ειδα αυτο, θεωρησα οτι μου ταιριαζει περισσοτερο.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Μάρτιος 27, 2008, 04:39:59 μμ »
στην αρχη κοιτουσα για το master compressor memovox, μου αρεσει παρα πολυ, αλλα οταν ειδα αυτο, θεωρησα οτι μου ταιριαζει περισσοτερο.
κατάλαβα,έχεις να μάθεις πληροφορίες από τον stef...κάνε υπομονή και θα δεις :D είναι ο καταλληλότερος για το memovox
konakis.