Αποστολέας Θέμα: Αγορά Seiko  (Αναγνώστηκε 4528 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος paraskevas

• Just Registered
    • Προφίλ
Αγορά Seiko
« στις: Μάιος 30, 2013, 03:09:07 μμ »
     Καλησπέρα στο φόρα...επειδή έρχεται καλοκαιράκι, ψάχνω ένα ωραίο και αξιόπιστο all around ρολογάκι, που να μην φοβάται να μπει στο θαλασσινο νεράκι. Ψάχνωντας εδώ στο φόρα, βρήκα διάφορα post και νομίζω ότι έχω καταλήξει όχι μόνο σε εταιρία αλλά και σε μοντέλο. Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω αυτό http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-japan-made-orange-monster-divers-srp309j-srp309-3628.html .

Ανάμεσα στις σκέψεις μου ωστόσο είναι το διαδικτυακό μαγαζάκι που θα το αγοράσω εάν είναι αξιόπιστο και πώς πρέπει να κάνω την συνεννόηση με αυτούς ώστε από το κόστος να μην μου βγει Rolex :p Ποιά βήματα ακολουθώ; Συναλλαγή μέσω Paypal εννοείται (:) Επίσης το hardlex τζάμι που αναφέρει μπορεί να γίνει sapphire με κάποιο κόστος; Κανένας αξιόπιστος τεχνίτης για τέτοια αλλαγή υπάρχει ή να μείνει με το υπάρχον τζάμι μιας και είναι το "μαμίσιο" του; Και κάτι τελευταίο...το συγκεκριμένο θεωτείται το πιο πρόσφατο της σειράς, το πιο καινούριο;

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Αγορά Seiko
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 30, 2013, 03:12:53 μμ »
Ναι , αν βρεις έναν καλό τεχνίτη μπορεί να στο κάνει ζαφείρι το κρύσταλλο.

Γιατί όμως θέλεις να το αλλάξεις? Το Hardlex δε χαράζει τόσο εύκολα όσο τα άλλα κρύσταλλα . Εγώ θα το άφηνα έτσι όπως ήταν. ;)

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 30, 2013, 03:16:07 μμ »
Στο watchuseek που διάβαζα, πολλοί λέγανε ότι το sapphire προσφέρει μεγαλύτερη ευκρίνεια και δίνει μια κλάση πιο πάνω στο ρολόι...από την άλλη αφου δουλέυει γιατί να πειραχτεί...προβληματισμός :p

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 30, 2013, 03:23:45 μμ »
Στο watchuseek που διάβαζα, πολλοί λέγανε ότι το sapphire προσφέρει μεγαλύτερη ευκρίνεια και δίνει μια κλάση πιο πάνω στο ρολόι...από την άλλη αφου δουλέυει γιατί να πειραχτεί...προβληματισμός :p
Κοίτα, όντως το ζαφείρι δε συγκρίνεται με το Hardlex, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Εννοείται πως το ζαφείρι είναι πολύ καλύτερο, τη στιγμή που δε χαράζεται. Εγώ δε θα το άλλαζα γιατί πολύ απλά το ρολόι βγαίνει με Hardlex. Θα το κράταγα γνήσιο, έτσι όπως είναι. ;)

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 30, 2013, 03:32:24 μμ »
μια χαρά είναι το hardlex...δε θα το έβαζαν οι Γιαπωνέζοι εάν δεν ήταν καλό...στο sumo μου είναι φανταστικό...

από WUS

"I had a Seiko dive watch that I purchased in 1984 and wore daily until I lost it on a deer hunt in 2002. The watch literally survived two wars either strapped to my arm or strapped to my body armor (since you don't want your limbs getting caught on big moving hydrolic parts in a tank). I'm not kidding when I tell you this watch made it through airborne school, Ranger school, three years of Tank Battalian training in Germany during the Cold War, a year in the great Cholistan desert in Pakistan, and at the front of the attack in a M1A1 Abrams during the First Gulf war and while the crystal had a few scratches on it--it still looked great. Hardlex is good stuff!
I wouldn't give buying a Hardlex crystal watch a second thought over a sapphire crystal and I now own both.."

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS31

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 30, 2013, 06:59:50 μμ »
Ρίξε και μια ματιά στο ebay έχω την εντύπωση ότι μπορει να το βρείς και φτηνότερα

Αποσυνδεδεμένος spacer

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 31, 2013, 08:51:15 πμ »
Γιατί δεν παίρνεις αυτό http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/seiko-divers-automatic-orange-monster-skx781k-skx781-200m-mens-watch-711.html που δεν είναι Made in Japan αλλά έχει τα μισά χρήματα;

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 31, 2013, 09:39:13 πμ »
εγω ειμαι εντελως κατα της αλλαγης.

δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος να κανεις αυτη την αλλαγη.
καταρχας με το καλημερα κατακρεμνιζεις την μεταπωλητικη του αξια, αφου χανει την αυθεντικοτητα του, αλλα και ισως να αποκτησεις και αλλα προβληματα σχετικα με την αξιοπιστια.
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 31, 2013, 01:51:51 μμ »
Αντί για το νέο monster πάρε τα δύο παλιά (ένα μαύρο και ένα πορτοκαλί). Το ένα με μπρασελέ να το κάνεις τράμπες, το άλλο με το γνωστό μαύρο. Πάρε και μερικά νατο και είσαι κομπλέ   ;D
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 31, 2013, 03:06:16 μμ »
Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, όλους. Για κάποιους φίλους που με συμβουλεύουν να μην το πειράξω καθόλου, θέλω να πω ότι γενικά δεν αποχωρίζομαι πράγματα γιατί το κάθετι έχει και συναισθηματική αξία...οπότε δεν έχω σκοπό να το αποχωριστώ. Το βλέπω το συγκεκριμένο κομμάτι σαν κάτι το μοναδικό και όχι κάτι που φέρει χαρακτηρισμούς όπως πολυφορεμένο κτλ κτλ. Ωστόσο θέλω να γίνει καλή δουλειά, αυτό μόνο με κολλάει λίγο. Και μιας και έβλεπα και άλλα "τερατάκια", πολύ όμορφο είναι και το SRP313 με τον ss μπρασελε.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούνιος 05, 2013, 02:56:34 μμ »
Ξεκίνησε!!

Date #             Location     Delivery Status
4-Jun-2013   Hong Kong     Item posted and is being processed.
4-Jun-2013   Hong Kong  The item arrived at processing centre.
4-Jun-2013   Hong Kong     The item left Hong Kong for its destination on 4-Jun-2013

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 06, 2013, 10:38:47 μμ »
Μικρό update:

6-Jun-2013    Greece    Arrived and is being processed.
6-Jun-2013    Greece    Pending customs inspection.

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 06, 2013, 10:50:47 μμ »
Αυτά είναι !!! Το δικό μου από Γερμανία έκανε 11 ημέρες .

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούνιος 06, 2013, 11:15:46 μμ »
Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγω το περίμενα τόσο γρήγορα...Να δείτε που έκανε μόνο 2 ημέρες να έρθει από Hong Kong και θα κάνει τουλάχιστον 3-4 ημέρες από την στιγμή που έφτασε Ελλάδα μέχρι και να το έχω στα χέρια μου :D