Αποστολέας Θέμα: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ  (Αναγνώστηκε 112020 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος omegasnik

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #60 στις: Ιούνιος 12, 2013, 11:18:03 πμ »
Για πολλά χρόνια νόμιζα ότι μάλλον έχω έρθει από άλλο πλανήτη μιας και δε μπορούσα να δικαιολογήσω κάποια ΟΡΑΤΑ σε όλους ΑΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, όπως για παράδειγμα η εμμονή στη ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ και ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ των ΜΕΤΡΙΩΝ!
Πάντα πίστευα στην ΑΞΙΑ, την πραγματική ΑΞΙΑ που έχει ο καθένας όμως και όχι τα "χαρτιά", "δόντια", "οικογενειες" που τον συνοδεύουν!
Βέβαια η τελευταία κίνηση των κυβερνώντων - τα τελευταία 40 χρόνια - συνάδει με τη μετριότητά τους!
Δυστυχώς εδώ και καιρό πιστεύω ότι έχει χαθεί μεγάλο μέρος της ελπίδας, έχουμε καταστρέψει τη νέα γενιά και βέβαια θα το ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!
Έχουμε αυτούς που μας ΑΞΙΖΟΥΝ είτε μας ΑΡΕΣΕΙ είτε ΟΧΙ!

Φιλικά
Νίκος
ΑΚΑ justnik
όποιος πρόλαβε ...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιούνιος 12, 2013, 11:20:15 πμ »
Αυτή τη λογική του γιατί δεν το έκαναν τόσα χρόνια, άρα για να το κάνουν τώρα κάτι κρύβεται από πίσω, ειλικρινά αδυνατώ να την καταλάβω.

Δηλαδή να μην αλλάξει τίποτα σε αυτή τη χώρα ακόμη και τώρα που είμαστε με τα δύο πόδια στον γκρεμό, γιατί έπρεπε να το είχαν κάνει νωρίτερα;;; ???

Αυτά έλεγαν και το 67 Θοδωρή μου...
Οσες γραμμές γράφω τις γράφω με χέρια που τρέμουν από τη συγκίνηση και την αγωνία.
Νοιώθω τυχερός που μπορώ να εκφραστώ και από αυτόν τον χώρο και συγχωρέστε με αν έχω φόρτιση, αλλά ξέρω πολλούς μέσα στη ΕΡΤ και πράγματα που πολλοί δε γνωρίζετε...

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιούνιος 12, 2013, 11:22:09 πμ »
Αυτή τη λογική του γιατί δεν το έκαναν τόσα χρόνια, άρα για να το κάνουν τώρα κάτι κρύβεται από πίσω, ειλικρινά αδυνατώ να την καταλάβω.

Δηλαδή να μην αλλάξει τίποτα σε αυτή τη χώρα ακόμη και τώρα που είμαστε με τα δύο πόδια στον γκρεμό, γιατί έπρεπε να το είχαν κάνει νωρίτερα;;; ???

Μα ξαναλέω δεν ηθελαν, ουτε τώρα θελουν αλλα οι μαγκιες με λεφτά των αλλων τελειωσαν
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιούνιος 12, 2013, 11:29:54 πμ »
Αυτά έλεγαν και το 67 Θοδωρή μου...
Οσες γραμμές γράφω τις γράφω με χέρια που τρέμουν από τη συγκίνηση και την αγωνία.
Νοιώθω τυχερός που μπορώ να εκφραστώ και από αυτόν τον χώρο και συγχωρέστε με αν έχω φόρτιση, αλλά ξέρω πολλούς μέσα στη ΕΡΤ και πράγματα που πολλοί δε γνωρίζετε...

Είναι προφανές νομίζω. Για να τους υπερασπίζεσαι με τόση θέρμη. Νομίζω ότι η προσωπική σου εμπλοκή σε κάνει να μην βλέπεις τα πράγματα τόσο καθαρά. Αποστασιοποιήσου λίγο να τα δεις και λίγο διαφορετικά.

Μια φρέσκια ματιά θα σου προσφέρει αν κάνεις μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για τις αμοιβές των διαφόρων "εργαζομένων" εκεί μέσα. Θα βρεις αρκετές ενδιαφέρουσες λίστες.

Τα περι 67 και λοιπά είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Κάνεις λες και κατέπεσε η δημοκρατία επειδή θα απολυθούν δυο χιλιάδες αφισοκολλητές όλων των κομματικών αποχρώσεων...
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιούνιος 12, 2013, 11:46:08 πμ »
Τα περι 67 και λοιπά είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Κάνεις λες και κατέπεσε η δημοκρατία επειδή θα απολυθούν δυο χιλιάδες αφισοκολλητές όλων των κομματικών αποχρώσεων...
Μα γιατι αφου το λεει και ο Μανώλης Γλέζος.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #65 στις: Ιούνιος 12, 2013, 11:47:58 πμ »
Συγνώμη αλλά το βασικό argument βρίσκεται στο ότι η ΕΡΤ έκλεισε και όλα "χαθηκαν."

Εάν ανοίξει ξανά και προσληφθεί κόσμος με αξιοκρατικά κριτήρια (όσο είναι δυνατόν), ΠΟΙΟΣ είναι κατά της κίνησης αυτής? Θα είναι αυτό καταπάτηση της "Δημοκρατίας" ? Ποιος πιστεύει ότι λειτουργούσε αποτελεσματικά η ΕΡΤ? Και το πιο σημαντικό κατ'εμε, ποιος πιστεύει ότι άλλαζε κάτι ριζικά στη χώρα αυτή με ήπια και χρονοβόρα μεταρρύθμιση?

Η ΕΡΤ λέει ξεσηκωθείτε γιατί 2,500 άτομα έχασαν τις θέσεις τους (αρκετοί από τους οποίους μπορεί να ξαναπροσληφθούν). Μέχρι εχθές η ΕΡΤ ήταν με την κοινωνία αλλά μόνο στα λόγια--για να μοιραστεί το βάρος του λαού ούτε λόγος...Δεν είδα να μειώνουν εθελοντικά τους μισθούς τους για να μη μειωθούν οι συντάξεις!

Όσο για την ενημέρωση ο καθένας έχει άπειρους τρόπους να διαλέξει τον φορέα που τον καλύπτει, είτε μέσω εφημερίδας είτε μέσω internet κ.ο.κ. Δε νομίζω ότι θα καταρρεύσει η ενημέρωση λόγω της ΕΡΤ--η οποία θα ανοίξει ξανά με πιο σωστή δομή...

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιούνιος 12, 2013, 11:54:49 πμ »
bhop πλεον η ερτ ειναι η ΝΕΡΙΤ Α.Ε που μαλλον θα ειναι η good ερτ. Ολα καλα λοιπον και τι κριμα που δεν εγινε επανασταση για χαρη της ερτ, ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε lol.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιούνιος 12, 2013, 11:59:06 πμ »
Είναι προφανές νομίζω. Για να τους υπερασπίζεσαι με τόση θέρμη. Νομίζω ότι η προσωπική σου εμπλοκή σε κάνει να μην βλέπεις τα πράγματα τόσο καθαρά. Αποστασιοποιήσου λίγο να τα δεις και λίγο διαφορετικά.

Μια φρέσκια ματιά θα σου προσφέρει αν κάνεις μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για τις αμοιβές των διαφόρων "εργαζομένων" εκεί μέσα. Θα βρεις αρκετές ενδιαφέρουσες λίστες.

Θοδωρή δε θα σου απαντήσω. Δεν έχεις διαβάσει ούτε γραμμή από όσα έχω γράψει και δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να κουβεντιάζουμε. Οταν διαβάσεις, αν φυσικά θέλεις, τότε μπορούμε να ξανασυζητήσουμε. Σέβομαι απόλυτα την άποψή σου. Με προσβάλλει όμως να μην έχεις διαβάσει αυτά που έχω γράψει.

Αποσυνδεδεμένος episkeptis

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιούνιος 12, 2013, 12:01:08 μμ »
τιποτε δεν ετοιμαζεται. προγραμματισμενα πραγματα ειναι αυτα και κατ'επιλογη κλεινει η ΕΡΤ και οχι αλλος φορεας.

επιδειξη δυναμης και ισχυος γινεται και το μηνυμα περναει και καταγραφεται στο υποσυνειδητο οπως θελουν. στο target group που αναφερονται θα εχουν οφελος μακροπροθεσμα. θα ενισχυθει και η δημαρ και το πασοκ οσο να΄ναι λογω της ευκαιριας διαφοροποιησης.

και η ερτ φυσικα θα ξανανοιξει γιατι αυτο υπαρχει ως υποχρεωση της πολιτειας για παροχη καθολικης υπηρεσιας αλλα και εν'οψει ελληνικης προεδριας στην ΕΕ.

φυσικα ομως με το 1/3 των εργαζομενων, χωρις 2-3 ορχηστρες χωρις συναυλιες, χωρις περιοδικο ανευ αναγνωστων, χωρις καμμια 20αρια ραδιοφωνικα τοπικα καναλια για να βολευονται οι τοπικοι αρχοντες, χωρις 700 δημοσιογραφους φυσικα, χωρις πανηγυρακια και ταξιδια αναψυχης κοκ. τοσα χρονια ειχαν ευκαιριες να καθαρισουν το πραγμα αλλα συνδικαλες και πολιτικοι παντα τα εβρισκαν και δεν τους αγγιζαν. ηρθε το πληρωμα του χρονου να συμβει το κακο.

σε μια χωρα με 27% ανεργια για μια κρατικη εταιρεια με οσμες σκανδαλου και αναξιοκρατιας επι δεκαετιες σιγα μην προβληματιστει ο κοσμος για παραπανω απο μια μερα.

ξερουν τι κανουν. τιποτε δε θα συμβει. διαλεξαν την εταιρεια με τον περισσοτερο κοσμο, την περισσοτερη αγανακτηση εναντιον της, την χειροτερη φημη και ενα αγαθο μη μονοπωλιακο που παρεχει. easy choice ηταν.
Δυστυχώς συμφωνώ. Πολύ σωστά τα όσα έγραψες.

Ξερεις που ειναι το ανακολουθο στην ολη ιστορια; ηρθε ο διαχειριστης (κυβερνηση) να κλεισει το μαγαζι του κρατους( ΕΡΤ) λογω κακοδιαχειρισης (σαφως και υπηρξε),αλλα ποιος ευθυνεται για την κακοδιαχειριση;προφανως ο διαχειριστης,κι αντι ν αλλαξει και να τιμωρηθει ο καθε διαχειριστης ως ευνοητως πρεπει να συμβαινει,ερχεται και καταργειται ενα κρατικο περιουσιακο στοιχειο.
Εν μέρει συμφωνώ με την άποψη του Μήτσου, θεωρώ όμως ότι ένα μικρό μερίδιο ευθύνης έχουν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.
Όπως όλοι μαζί επαναστατούν τώρα που μπήκε λουκέτο στην Ε.Ρ.Τ, έτσι ακριβώς θα έπρεπε να είχαν επαναστατήσει όταν έβλεπαν παχυλούς μισθούς να φεύγουν δεξιά κι αριστερά, είτε σε συναδέλφους φαντάσματα, είτε σε συναδέλφους που ήταν παντελώς ανίκανοι. Το ξέρω δύσκολο, αλλά έπρεπε.

Δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι. Ο καθένας κρίνει ανάλογα με τα βιώματά του. Προσωπικά, όλη μου τη ζωή έχω δουλέψει μόνο σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και τον μισθό μου τον πλήρωνε μόνο ο επιχειρηματίας που με απασχολούσε.
Δεν φοροδιέφυγα ποτέ γιατί ως μισθωτός δεν μπορώ να κρύψω ούτε ένα ευρώ, ούτε εγώ ούτε η σύζυγός μου και απόδειξη ζητάω πάντα, ακόμη και όταν δεν είναι προς το συμφέρον μου.
Και δεν πιστεύω ότι δημοκρατία είναι να παίρνουν τα δικά μου λεφτά για να πληρώνουν υπέρογκους μισθούς σε ανθρώπους που δεν τα αξίζουν και που το μόνο τους προσόν είναι ότι είχαν κάποτε "δόντι" και διορίστηκαν.

Προφανώς έχουμε διαφορετική άποψη για τη δημοκρατία.
Σωστή η άποψη του Θοδωρή αλλά πιστεύω ότι τέτοιες απόψεις δικαιούνται να εκφράζουν μόνο άνθρωποι που τους δόθηκε ανάλογη ευκαιρία και την πέταξαν στα σκουπίδια. Αν ο Θοδωρής ανήκει σ' αυτή την κατηγορία ανθρώπων, τότε μάλιστα.
Με λίγα λόγια δεν μπορώ να κατακρίνω κάτι το οποίο κι εγώ θα έκανα, αν μου δινόταν η ευκαιρία.
Αυτό μου θυμίζει ολίγον από στρατό όπου όλοι παλέψαμε για μια βισματική θέση. Άλλοι τα καταφέραμε, άλλοι όχι.
Ξαφνικά βρέθηκαν αυτοί που ΔΕΝ τα κατάφεραν, να κατηγορούν αυτούς που τα κατάφεραν.
"Τον πούστη, πήγε μετεωρολόγος στο Ελληνικό και περνάει ζάχαρη", "Εγώ πήζω στη σκοπιά κι αυτός βολεύτηκε οδηγός στον πτέραρχο" και άλλα τέτοια.
Ρε κακομοίρη, αφού μέχρι πρότινος κι εσύ φιλούσες κατουρημένες ποδιές για να βολευτείς κάπου. Γιατί τώρα τους βρίζεις; Επειδή εσύ δεν τα κατάφερες;
Το ίδιο ακριβώς γίνεται και τώρα με τους δημοσίους υπαλλήλους. Όλοι τους βρίζουν, αλλά αν τους δινόταν ποτέ η ευκαιρία θα έμπαιναν με τα τσαρούχια.

Τέλος, χαίρομαι που δείξαμε την ευαισθησία μας ανοίγοντας και συμμετέχοντας σ' αυτό το νήμα.
Λυπάμαι όμως που η ευαισθησία μας είναι επιλεκτική. Δε θυμάμαι να γράφτηκε κάτι την εποχή που έκλεινε το ALTER και τόσες οικογένειες βρέθηκαν στο δρόμο............ή μάλλον για να είμαι δίκαιος, κάτι γράφτηκε

Ο Τσακ Νορις ειναι ο μονος που βλεπει κανονικα ALTER!!!!

Γιατί τέτοια πρεμούρα με την Ε.Ρ.Τ.;

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιούνιος 12, 2013, 12:05:55 μμ »
Σε αυτό το φόρουμ συμβαίνει ό,τι συμβαίνει και στην καθημερινή ζωή. Κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να διαβάσει την άποψη του άλλου, να την σκεφτεί και έπειτα να απαντήσει. Φτάσατε μάλιστα μερικοί φίλοι μου που γνωρίζετε ότι δεν είμαι φίλος με κανέναν από την ΕΡΤ απλά λόγω συνεργασίας ξέρω πράγματα και καταστάσεις, να με κατηγορείτε ότι μεροληπτώ κι ότι έχω πρεμούρα. Στο φόρουμ αυτό θα ξαναγράψω όταν μάθουν κάποιοι να διαβάζουν. Μέχρι τότε καλή συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Ιούνιος 12, 2013, 12:09:30 μμ »

Γιατί τέτοια πρεμούρα με την Ε.Ρ.Τ.;

Γιατι ισχυει το 'μαζι τα φαγαμε', ηταν καλο μαγαζακι.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιούνιος 12, 2013, 12:22:49 μμ »
Για μένα είναι σαν να κλείνει εργοστάσιο καπνοβιομηχανίας. Εργάτες χάνουν μισθούς, οι αγρότες δεν ξέρουν τι να κάνουν τα καπνά τους, τα λεφτά που έπαιρναν φεύγουν από το μαναβή το μπακάλη και από όλη την αγορά. Άλλα δεν είναι η μάρκα μου και χωρίς τσιγάρα είμαστε καλύτερα.
Ξαφνικά ξεσηκώθηκαν τα robotάκια της δημοσιογραφίας και μας καλούνε όλους μαζί τους.
ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ  "μόνο δύο ώρες παραπάνω μάθημα θα κάνετε, σιγά ναούμε" Θα τους απαντήσω λοιπόν αυτό που απαντούσαν αυτοί μέσω τις ΕΡΤ στους άλλους χιλιάδες απολυμένους και αδικημένους.

Έκλεισε η ΕΡΤ?

Έτσι κιαλλιώς ότι ποιοτικό είχε ήταν από άλλη δεκαετία η παραγωγή του και τα καλά προγράμματα τα βάζανε μετά τις 12:00.
Κάτι μαγειρικές του κ..ου με δημοσιογράφους που κάνουνε τους ποιοτικούς να μου λείπουν. Καλύτερα οι ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ του ALPHA που τουλάχιστον ξέρουν ότι δεν είναι σοβαροί.
Γεια σου Σπύρο Παπαδόπουλε "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ" τραβάτε να χορέψετε αλλού, μπας και βγει κανάς "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ" επιτέλους και για μας να δούμε.
Όποιος θέλει μόρφωση έχει πολύ καλύτερα μέσα από την τηλεόραση. Άς ανοίξει κανα βιβλίο μπας και μάθει και τίποτα.
Αυτούς δεν ψήφισαν? Ή μήπως δεν ψήφισαν την Κυβέρνηση οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. ΤΟ ΒΛΕΠΕΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΣ? Μην κλαις τώρα σαν μιξοπαρθένα άμα ψηφίζεις π..σταράδες, που..ιά θα σου κάνουνε.
Βούλωσε το και φάτην αντρίκια όπως είχε πει ένας μεγάλος άντρας του forum.

PS: Για την επιστράτευση αυτών που μορφώνουν τα παιδιά μας δεν βλέπω να έγινε θέμα στο forum, τώρα χάσαμε τη δημοκρατία ξαφνικά. Ναι, από την τηλεόραση!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 12, 2013, 12:39:13 μμ από Istar »
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιούνιος 12, 2013, 12:37:01 μμ »
Σε αυτό το φόρουμ συμβαίνει ό,τι συμβαίνει και στην καθημερινή ζωή. Κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να διαβάσει την άποψη του άλλου, να την σκεφτεί και έπειτα να απαντήσει. Φτάσατε μάλιστα μερικοί φίλοι μου που γνωρίζετε ότι δεν είμαι φίλος με κανέναν από την ΕΡΤ απλά λόγω συνεργασίας ξέρω πράγματα και καταστάσεις, να με κατηγορείτε ότι μεροληπτώ κι ότι έχω πρεμούρα. Στο φόρουμ αυτό θα ξαναγράψω όταν μάθουν κάποιοι να διαβάζουν. Μέχρι τότε καλή συνέχεια.

Τώρα τι να σου πω; Επειδή δε συμφωνώ με την άποψή σου μου λες ότι δεν διάβασα τίποτα από αυτά που έγραψες.
Μια χαρά τα διάβασα όλα και δεν συμφωνώ καθόλου, τι να κάνουμε τώρα;

Και να σου πω και κάτι γιατί έχω βαρεθεί να ακούω τα περι χούντας όποτε κάποιος τολμήσει να αρθρώσει λόγο κατά του δημοσίου;
Δεν είδα κανέναν από δαύτους,  να τους πιάνει καμιά πρεμούρα για τους ενάμιση εκατομμύρια ανέργους συναδέλφους μου του ιδιωτικού τομέα που έχουν απολυθεί ή για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που έχουν κλείσει τις δουλειές τους,  γιατί το κράτος έχει εξαθλιώσει την επιχειρηματικότητα για χάρη του τέρατος του δημοσίου. την πάρτη τους κοιτάγανε μια ζωή.
Προφανώς ο φασισμός και ο χουντισμός για μερικούς υφίσταται μόνο όταν το φάσμα της ανεργίας πάει να απειλήσει τον κλάδο τους και όλοι οι άλλοι ας πάνε να κόψουν τον λαιμό τους.

Αν με το να μάθω να διαβάζω εννοείς να ασπαστώ την άποψή σου, ότι είναι φασιστικό το κλείσιμο της ΕΡΤ και ότι πλήττεται η δημοκρατία από αυτό και ότι η ΕΡΤ πρόσφερε αντικειμενικότερη ενημέρωση από τα ιδιωτικά κανάλια δεν πρόκειται να γίνει γιατί διαφωνώ σε όλα.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιούνιος 12, 2013, 12:46:24 μμ »
ΠΩΛΕΙΤΑΙ/ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ φίλε.
Αυτούς τους κλείσανε "δημοκρατικά" και "νόμιμα" με δημοκρατικό 23% ΦΠΑ+ ΙΚΑ, ΜΙΚΑ ΣΥΚΑ.  Μην πούμε για την παγίδα που παίξανε στον κλάδο τον αυθαιρέτων, που τόσος κόσμος έδωσε λεφτά και βγήκε παράνομος ο νόμος.
Και πίσω θα πάρουν μια μάντρα...@@.
Τι παράνομα και νόμιμα λέμε τώρα ρε φίλε, για ποιά χώρα μιλάμε? Για τη Σουηδία?
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιούνιος 12, 2013, 12:50:49 μμ »
Πολιτικοί και media είναι γρανάζια του ίδιου ρολογιού. Τα media βγάζουν τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε (για όσους νομίζουν ότι έχουμε δημοκρατία) και οι πολιτικοί το ανταποδίδουν σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο. Κάποιο ξεκαθάρισμα κάνουν, κάποια αναδιάταξη σχεδίου στήνεται και αυτό είναι όλο.
Τώρα αν μερικοί τίμιοι και αξιοπρεπείς άνθρωποι βρέθηκαν (μάλλον από άγνοια) να δουλεύουν στο ναό που στηρίζει το σύστημα και τώρα μένουν άνεργοι, ειλικρινά λυπάμαι. Το ίδιο λυπάμαι και για όλους αυτούς που από άγνοια είναι μέρος ενός συστήματος που μάλλον έφτασε στα όριά του.
Μπορώ μόνο να ευχηθώ να ξυπνήσουμε όλοι μας και να προσπαθήσουμε να βγούμε ο καθένας από την προσωπική του άγνοια.
Η δημοκρατία, δεν είναι μόνο συλλογικοί θεσμοί. Είναι κυρίως ατομική ευθύνη. Ας κάνουμε ο καθένας αυτά που οφείλουμε και θα έχουμε κάνει μια καλή αρχή προς το δρόμο για τη δημοκρατία.
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιούνιος 12, 2013, 12:54:29 μμ »
Πολιτικοί και media είναι γρανάζια του ίδιου ρολογιού.

Για σου ρε ρολογόφιλε!!!   ;)   Και τι ρολογιού εε?? Αυτόματου που του κάνουμε service οι Έλληνες κάθε 4 χρόνια ή και πιο συχνά. Μάπα ο μηχανισμός καλύτερα quartz.  :P

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/GEFj0Pngu_E" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GEFj0Pngu_E" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

δείτε το είναι σχετικό με την TV και την δημοκρατία και πότε κινδυνεύει η ελευθερία του λόγου, σε κάπως psychoκωμικό περιεχόμενο.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιούνιος 12, 2013, 01:21:19 μμ »
Παράθεση
Δημοσιεύθηκε στο ΦΙΜΩΤΡΟ και στοΤΡΩΚΤΙΚΟ, πριν από λίγους μήνες . Είναι το μισθολόγιο της ΕΡΤ πριν δύο χρόνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ – ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ

ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 324.000 -Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΤΟΣ 324.000
ΧΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 218.976
ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΠΗΛΙΩ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 176.400
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 143.514
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 136.800
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 126.000
ΖΟΥΛΑΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ – ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ 120.000
ΝΤΑΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ 114.000
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 113.880
ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΕΞΑΜΗΝΟ 113.516
ΧΑΡΙΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ 105.600
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ -104.400
ΚΥΒΕΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 102.002
ΛΕΩΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 98.400
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 96.000
ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -ΣΥΝΤΗΡ.& ΑΝΑΤΥΠ.ΦΩΤΟΓΡ.ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΤΟΣ 94.286
ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 87.600
ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 84.000
ΓΡΙΠΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ 84.000
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 84.000
ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 84.000
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΑΝΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 78.840
ΤΣΩΧΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 78.840
ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ 76.066
ΓΑΒΡΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 75.420
ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 75.000
ΚΟΥΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 72.000
ΚΩΣΤΑΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 72.000
ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – 72.000
ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 71.520
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΑΝΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.956
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.800
ΜΑΛΟΥΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 70.080
ΖΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΣΥΝΤΗΡ.& ΑΝΑΤΥΠ.ΦΩΤΟΓΡ.ΑΡΧΕΙΟΥ 68.985
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 66.000
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 66.000
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 66.000
ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 65.880 (21.960+43.920) Δ/ΝΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800
ΚΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ ΑΝΝΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800
ΜΠΑΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800
ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 64.800 (21.600+43.200) Δ/ΝΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ Π.ΧΡΗΣΤ 347.659,98 – Πρόεδρος Δ/Σ
ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 279.362,38 – Γενικός Διευθυντής
ΛΟΥΚΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 257.033,14 Εντετ/νος Σύμβουλος
ΚΕΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 256.174,39 Εντετ/νος Σύμβουλος
ΜΙΧΑΛΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 249.234,42 Γενικός Διευθυντής
ΑΝΔΡΙΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 249.161,32 Γενικός Διευθυντής
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ-ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ 227.626,98 Γενικός Διευθυντής
ΠΟΡΤΟΚΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 215.603,00 ΠΕΤ1η Ηλεκτρονικοί
ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 210.002,64 Γενικός Διευθυντής
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 153.562,50 Ειδικών Θέσεων
ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΥ ΑΘΗΝΑ 152.363,49 – ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΑΔΗΛΙΝΗ ΕΥΤΥΧΙΑ 150.050,87 Ειδικών Θέσεων
ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 138.600,00 Ειδικών Θέσεων
ΛΑΜΠΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 136.500,02 Γενικός Διευθυντής
ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ 132.344,80 Ειδικών Θέσεων
ΣΑΛΕΣΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 130.773,76 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ.ΓΕΩΡΓ 128.524,18 Ειδικός Σύμβουλος
ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 128.472,40 Ειδικός Σύμβουλος
ΚΑΦΑΡΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 122.244,29 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΖΟΥΛΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ 122.066,25 ¤ Ειδικός Σύμβουλος
ΒΛΑΧΟΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Β 121.481,67 Ειδικός Σύμβουλος
ΔΡΕΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 118.305,42 Ειδικών Θέσεων
ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΗΜ. 118.093,13 Ειδικός Σύμβουλος
ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΜΑΡΓ-ΚΥΡ 115.621,26 Ειδικών Θέσεων
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 114.749,26 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΠΕΛΕΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 112.812,50 Ειδικών Θέσεων
ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ 101.427,50 Ειδικός Σύμβουλος
ΧΑΤΖΗΣ Δ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 101.210,00 Ειδικός Σύμβουλος
ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 99.141,81 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΚΟΥΡΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 99.075,30 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΚΟΥΡΤΗ-ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟ 98.635,92 Ειδικός Σύμβουλος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ 98.437,53 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΠΕΥΚΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 97.925,00 102.786,56 ¤ Ειδικός Σύμβουλος
ΠΑΠΑΔΡΙΑΝΟΥ ΑΔΡΙΑΝΗ 95.143,64 ΠΕΔ6 Δικηγόροι
ΚΑΒΑΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 92.634,38 Ειδικών Θέσεων
ΛΟΥΡΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 90.023,49 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΚΑΚΑΒΟΥΛΗΣ ΙΩΣΗΦ 89.434,41 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΓΑΖΙΔΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 88.917,77 ΠΕΤ1θ Ηλεκτρολόγοι
ΣΦΕΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 86.861,43 ΚΤΕΠ6β Ηχολήπτες Κ/Φ
ΔΗΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 86.356,68 Ειδικών Θέσεων
ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 86.022,49 ΠΕΤ1θ Ηλεκτρολόγοι
ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 85.974,65 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ 85.584,06 86.661,78 ¤ Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΡΙΚΛ 84.265,45 ΚΤΕΠ2α Δ/ντές Παραγ.
ΦΑΚΛΗ-ΣΠΑΝΟΥΔΗ ΔΕΣΠΟ 83.307,23 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΠΙΣΚΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 83.114,99 ΔΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 82.547,29 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΚΡΗΤΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 81.275,80 ΠΕΤ1β Πολιτικοί Μηχ.
ΡΗΓΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 81.210,43 ΠΕΔ1 Διοικ-Οικονομ.
ΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 81.181,27 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 80.526,40 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 80.518,57 Ειδικών Θέσεων
ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΕΩΝΙΔ. 80.093,07 Ειδικών Θέσεων
ΚΟΡΟΜΑΝΤΖΟΥ ΜΥΡΣΙΝΗ 79.800,00 Ειδικών Θέσεων
ΑΡΩΝΗ ΕΛΕΝΗ 78.498,82 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΔΟΥΡΙΔΑ ΜΑΤΙΛΝΤΑ-ΜΑΡ 78.096,34 Ειδικών Θέσεων
ΡΙΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 76.943,76 Ειδικός Σύμβουλος
ΜΠΡΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 76.932,53 Ειδικών Θέσεων
ΜΙΧΕΛΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 76.764,18 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 76.683,80 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΚΑΡΑΜΙΝΤΖΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 76.683,78 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΧΡΥΣΑ 76.463,79 – Δημοσιογράφοι Εξωτερ
ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ 76.463,76 Δημοσιογράφοι Εσωτερ
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ 76.422,64 Ειδικών Θέσεων
ΦΛΕΣΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 76.285,76 Δημοσιογράφοι Εσωτερ.
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 76.243,57 Ειδικών Θέσεων
ΛΑΒΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 73.303,71 ΤΕΤ1α Ηλεκτρονικών
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΦΑΝΟΥ 70.902,69 ΠΕΤ1η Ηλεκτρονικοί
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ 70.216,83 Δημοσιογράφοι Εξωτερ.
ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 70.100,92 ΚΤΕΠ1α Σκηνοθέτες

Κωνσταντίνος Ζούλας  58000 περίπου ευρώ έπαιρνε από την ΕΡΤ το εξάμηνο, ενώ απασχολείται και στο δημοτικό ραδιόφωνο.  Α, είναι και ο μπαμπάς στην…ΕΡΤ, ο Στάμος Ζούλας να μην το ξεχνάμε αυτό, με παχυλό επίσης μισθό αρκετών χιλιάδων ευρώ!

O Λυριτζής με τον Οικονόμο, Καλά λένε την εκπομπή τους στο ραδιόφωνο “Οι εργολάβοι”, γιατί τέτοιους μισθούς μόνο υπερεργολάβοι έχουν. Όσο για τον Τριλίκη, τον …αρχισυντάκτη τους; ΈΒγαζε μόνο 57.000 ευρώ το εξάμηνο! Τίποτα.

Μένουμε Ελλάδα λέει η Ρένια Τσιτσιμπίκου που έβγάζε! 62,000 ευρώ!Η δουλειά της είναι να κάνει ταξίδια,  και να δείχνει τις ομορφιές της Ελλάδς  Την χρυσοπληρώνουμε την Ρένια Τσιτσιμπίκου, όπως και τον Γιώργο Αμυρά που …και αυτός παίρνει τα ίδια πάνω κάτω.Η συμβασιούχος καθηγήτρια που έπαιρνε… ψίχουλα!

“Ουδείς αναμάρτητος” με 78,840 ευρώ το εξάμηνο Η κυρία Παναγιωταρέα, έβγαζε  πάνω από 4000 ευρώ την εκπομπή …που μπορεί να είναι και παραπάνω, καθώς δεν μεταδίδεται ανελλιπώς κάθε εβδομάδα!

Σιγά μην έλειπε ο Αντώναρος από την λίστα της ντροπής!Αυτός είναι ξάδερφος του Ευάγγελου Αντώναρου, πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας. Δημοσιογράφος το επάγγελμα ….αμειβόταν με το …ευτελές ποσό των 84.000 ευρώ! Τον έριξε τον ξάδερφο ο Ευάγγελος…Για την εκπομπή του, που είναι μια φορά την εβδομάδα, παίρνει 84.000 ευρώ!Πως να μην έχει υγεία με τόσα που μπαίνουν στο παντελόνΟ Μιχάλης Κεφαλογιάνης …αμείβονταν με 84.000 ευρώ για μια εκπομπή την εβδομάδα με θέματα υγείας. Πρόκληση παιδιά!!!

O σκηνοθέτης των επιτυχιών και ο χρυσός αθλητικός!Ο Παύλος (Παπαδημητρίου  έπερνε κάθε χρόνο 113.880 ευρώ!Δεν θα μπορούσε μια αθλητική εκπομπή σαν την Αθλητική Κυριακή, να μην χρυσώνει το χάπι στον παρουσιαστή Παύλο Παπαδημητρίου. Εντάξει ο άνθρωπος είναι και διευθυντής, να μην παίρνει κάτι παραπάνω; Από την άλλη ο Γιώργος Νταούλης, σκηνοθέτης, έβγάζε …114,000 ευρώ. Πω πω χρήμα….

H συμβασιούχος Πόπη Τσαπανίδου που αμείβοταν με 956 ευρώ τη μέρα!143.514 ευρώ για το εξάμηνο!Και εμείς που νομίζαμε ότι δεν έχουμε δει τα χειρότερα! Όσο είναι ένας καλός μηνιαίος μισθός για έναν εργαζόμενο, είναι το μεροκάματο της Πόπης Τσαπανίδου. Κοντά 1000 ευρώ τη μέρα … επαιρνε η συμπαθής δημοσιογράφος γι την εκπομπή της.

- See more at: http://oktv.gr/misthologio-ert/#sthash.vvwpYkd1.8dmhibV6.dpuf

αυτα πληρωναμε τοσα χρονια...
αυτα ειναι τα αισχη...

για ποια εξυγιανση και αναδιαρθρωση μιλατε ρε παιδια?
εκει ηταν ολοι κουμπαροι κι ανηψια, τι να ξεσκαρταρεις?

λυπαμαι που 3000 ανθρωποι εχασαν τη δουλεια τους, ακομη κι αν ενα μεριδιο αυτων βολευτηκε κομματικα εκει μεσα.

πιο πολυ στεναχωριεμαι για τον ιδιωτικο τομεα και για τον υπαλληλο που στις δυσκολες μερες ποναει μαζι μου.
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

Αποσυνδεδεμένος Charilaos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιούνιος 12, 2013, 01:23:53 μμ »
Φίλοι μου ακόμα και εδώ φαίνεται ότι ο καθένας από εμάς δεν μπορεί να ξεφύγει από τις "πολιτικές" νοοτροπίες και πρακτικές δεκαετιών και στο τέλος βγάζουμε φόρα παρτίδα το χειρότερο κουσούρι του λαού μας: "Εις οιωνός άριστος, αμύνεσαι περί ........ΠΑΡΤΗΣ ΣΟΥ".
Ο καθένας προσπαθεί από την "πολιτική' οπτική του γωνία να κατακεραυνώσει τον "αντίπαλο" και να επικρατήσει η δικιά του "πολιτική / κομματική / συντεχνιακή"  γραμμή.
Ξεχνάμε όμως ότι η βάση της δημοκρατίας εμπεριέχει και βασίζεται στην ύπαρξη πολλών και διαφορετικών "απόψεων / φωνών / κομμάτων / πολιτικών ..........".
Όταν στην αρχή του πόστ έγραψα για "Δικτακτορία  με δημοκρατικό περιτύλιγμα" δεν αναφέρθηκα παρά μόνο στον ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο με τον οποίον μια "κοινοβουλευτικά εκλεγμένη??!!" κυβέρνηση και δια στόματος του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ το κλείσιμο ενός κρατικού οργανισμού, που "τυχαίνει??!!" να είναι τηλεόραση και ραδιόφωνο!!!!! Ειδικά όμως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε χαρακτηρίσει το σχεδιαζόμενο κλείσιμο της ΕΡΤ ¨απαξίωση κρατικής περιουσίας" όταν ήταν αντιπολίτευση!!!!!!!

"Δε ζυγιάζω, δε μετρώ,δε βολεύομαι! Ακολουθώ το βαθύ μου χτυποκάρδι"
Νίκος Καζαντζάκης

Αποσυνδεδεμένος Istar

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιούνιος 12, 2013, 01:42:42 μμ »
" όταν ήταν αντιπολίτευση!!!!!!!
Καλά άμα ακούγαμε τα ΘΑ ΘΑ ΘΑ και τις θέσεις κάποιου όταν ήταν αντιπολίτευση θα έπρεπε να είμαστε στα χάπια όλοι όλη μέρα.
Αν ο ADONIS ήταν αντιπολίτευση αυτή τη στιγμή, σίγουρα με τον Καραντζαφέρη θα τάζανε θέσεις σε όλους τους εργαζομένους της ΕΡΤ στο κανάλι του ΛΑΟΣ.
"ΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?"

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιούνιος 12, 2013, 02:47:47 μμ »
..και για να χαλαρώσουμε λιγάκι...

Καταλαβαίνω την σοβαρότητα του θέματος, εάν ενοχλεί παρακαλώ να διαγραφεί
Ευχαριστώ
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.