Αποστολέας Θέμα: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ  (Αναγνώστηκε 112026 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lakiboi

• 40mm case
    • Προφίλ
Απ: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
« Απάντηση #40 στις: Ιούνιος 12, 2013, 01:12:52 πμ »
Καλησπέρα κι από μένα.

Είμαι επιστήμονας, με πολλά χρόνια σπουδές, δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα, πληρώνομαι με ψίχουλα και ο μονος λόγος που δε φεύγω εκτός Ελλάδας είναι που δε θέλω να στερηθώ το τρίχρονο παιδί μου.
Όλοι ξέρουν ότι η ΕΡΤ ήταν το άντρο της ρουσφετολογίας και της αργομισθίας. Αρχιτεμπέληδες με υπέρογκους μισθούς, θρασείς κι όλας όταν εξέφραζαν τις απόψεις τους.
Από την άλλη ήταν το μοναδικό μέσο για να δεις και να ακούσεις κάτι το ποιοτικό. Εκτός αν υπάρχει κάποιος που δε θεωρει σκουπίδια τα τούρκικα, τα κουτσομπολίστικα, τα reality και τον υπόλοιπο συρφετό της ιδιωτικής τηλεόρασης.
Ανάθεμα κι αν ακουσα στο ιδιωτικό ραδιώφωνο Χατζηδάκη, Θεοδωράκη, ποίηση, θεατρικά και όλα αυτα που τόσο μου αρεσουν στο δημόσιο ραδιόφωνο.
Δημόσια ραδιοτηλεόραση πρέπει να υπάρχει, ας μην βγάζει κέρδος κι ας τη συντηρούμε εμείς. Και μόνο που μιλάνε σωστά ελληνικά, και όταν κάνουν γραμματικό λάθος ζητουν συγγνώμη, ή τους διορθώνουν οι ακροατές τους, αξίζει τον κόπο.
Το απόστημα ομως πρέπει να σπάσει, να φύγουν τα κοπρόσκυλα, με κάθε τίμημα, και να στηθεί εκ νέου κάτι ποιοτικό, πολιτιστικό, με λιγότερα έξοδα, πιο ταπεινό και πιο ουσιαστικό.
Να φύγουν όλοι και να πάρουν σειρά οι καθηγητές πανεπιστημίου που έχουν έδρα στην Αλεξανδρούπολη και ζούν μόνιμα στην Αθήνα και δεν έχουν κάνει ποτέ μάθημα ή έρευνα στη ζωή τους, οι γιατροί που δεν έχουν χειρουργήσει χωρις φακελάκι τα τελευταία 20 χρόνια, οι πολυθεσίτες των ΜΚΟ, και όλη η κουστωδία των κομματόσκυλων.
... Αλλά πολύ φοβάμαι ότι αυτά είναι όνειρα και θα διώξουν τους πάντες, άξιους και ανάξιους και θα ξαναπροσλάβουν τους κομματικούς τους και θα ξανακάνουν restart την ίδια ιστορία.

Αλλωστε στην Ελλάδα ζούμε και αυτό το έργο έχει παίξει δεκάδες φορές ίδιο και απαράλλακτο...

"Δυστυχία σου Ἑλλάς, μὲ τὰ τέκνα ποὺ γεννᾶς.
Ὦ Ελλάς, ἡρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;"

"Ποιὸς εἶδε κράτος λιγοστὸ
σ᾿ ὅλη τὴ γῆ μοναδικό,
ἑκατὸ νὰ ἐξοδεύῃ
καὶ πενήντα νὰ μαζεύῃ;

Νὰ τρέφῃ ὅλους τοὺς ἀργούς,
νἄχῃ ἑπτὰ Πρωθυπουργούς,
ταμεῖο δίχως χρήματα
καὶ δόξης τόσα μνήματα;

Νἄχῃ κλητῆρες γιὰ φρουρὰ
καὶ νὰ σὲ κλέβουν φανερά,
κι ἐνῷ αὐτοὶ σὲ κλέβουνε
τὸν κλέφτη νὰ γυρεύουνε;"

Γεώργιος Σουρρής, την προηγούμενη φορά που είχαμε στην Ελλάδα το ΔΝΤ, εκατό χρόνια πριν και βάλε.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιούνιος 12, 2013, 01:38:48 πμ »
Σε εναν ανθρωπο που εχει χασει η εχει δει το εισοδημα του να πετσοκοβεται, μονο με σεβασμο μπορω να απαντησω.
Επαναλαμβανω, ολα αυτα που λετε ειναι σωστα ως ενα βαθμο, αν και τις απολυτες αποψεις που εκφραστηκαν προτιμω νατις δω ως εκφρασεις οργης και οχι αγνοιας. ΟΜΩΣ, ειναι δημοκρατικη, συνταγματικη, πολιτικη εκτροπη ο τροπος που εγινε το κλεισιμο της ΕΡΤ. Πιστεψτε με, τα ρεπορταζ της ειναι πολυ πιο αξιοπιστα και λιγοτερο μεροληπτικα απο ολων των ιδωτικων καναλιων. Μην υιοθετειτε απολυτες αποψεις, ο φασισμος δεν ειναι μονο η ΧΑ κι ο Μουσολινι, ο φασισμος καραδοκει πισω απο καθε οργισμενη λεξη μας.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιούνιος 12, 2013, 01:57:28 πμ »
Αναρρωτιόμουν κι εγώ γιατί δεν γίνεται τίποτα σ'αυτόν τον τόπο. Γιατί καθόμαστε σαν αρνιά μπρος στον σφαγέα? Μα είναι τόσο απλό τελικά, δεν θέλουμε καλό για κανέναν, απαξιώνουμε και λιδωρούμε τους πάντες με ευκολία, βαφτίζουμε αβίαστα τεμπέληδες σηλλήβδην 2500 εργαζόμενους, λέμε ότι παίρνουν αστρονομικά ποσά χωρίς να έχουμε ιδέα τι γίνεται στ'αλήθεια, λέμε ότι ο τάδε οργανισμός μπαίνει μέσα εκατομμύρια κι ας μην γνωρίζουμε ποιοί στην ευχή είναι υπεύθυνοι για τη σπατάλη και ένα σωρό άλλα που βαριέμαι τώρα να γράψω, δεν θα αλλάξω έτσι κι αλλιώς την γνώμη κανενός. Πρόταση κάνω μόνο, ψάξτε καλύτερα πριν εκφέρετε αφορισμούς, δείτε το δάσος και μη στέκεστε στο δέντρο, δείτε με συμπόνια και όχι χαιρέκακα τον συνάνθρωπο είτε απολύθηκε από το δημόσιο είτε από τον ιδιωτικό τομέα, αυτός θα έδινε 2 ευρώ και στην δική σας επιχείρηση που λέει ο λόγος, δείτε επίσης τις μεθόδους που εφαρμόζονται που είναι πέρα για πέρα αυταρχικές και παράνομες και μη συνηθίζετε στο να τις δέχεστε, αυτός άλλωστε είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος, να μάθουμε να ζούμε σ'ένα αυταρχικό περιβάλλον χωρίς να αντιστεκόμαστε, να μεταλλαχθούμε δηλαδή σε απλούς θεατές αυτών που οι άλλοι θα αποφασίζουν, με το έτσι θέλω, για δικό μας λογαριασμό...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος lakiboi

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιούνιος 12, 2013, 02:57:08 πμ »
Μη γενικεύουμε και μη χαρακτηρίζουμε αδιακρίτως. Η ΕΡΤ ήταν η πιο ποιοτική και αυτή η ποιότητα δεν εμφανίστηκε από μόνη της. Ήταν προϊόν του μόχθου και της καλλιέργειας ατόμων που αγαπούσαν αυτό που έκαναν και πάλευαν κόντρα στο ρεύμα. Ατόμων που πιθανώς συντηρούσαν οικογένειες και τώρα είναι άνεργοι. Κανείς δεν υποτιμά αυτά τα άτομα ούτε τα εξομοιώνει με τους υπόλοιπους αργόμισθους συναδέλφους τους. Ούτε συμφωνώ με αυτές τις βεβιασμένες και απόλυτες ενέργειες της κυβέρνησης που ακόμα μια φορά δείχνει την τσαπατσουλιά της, την ανοργανωσιά της και την αυθαιρεσία της.
Υπάρχει όμως τόση διαφθορά στην ελληνική κοινωνία, σε κάθε τομέα και σε κάθε επίπεδο, από τον αρχηγό του κράτους μέχρι τον πιο απλό πολίτη και τόση αναξιοκρατία που κάποιος αναρωτιέται πως θα λυθεί αυτό το πρόβλημα. Από που θα γίνει η αρχή και με ποιο τρόπο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 12, 2013, 03:15:06 πμ από lakiboi »

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιούνιος 12, 2013, 08:26:39 πμ »
Εγώ ξαναλέω ότι συμφωνώ με πολλά από αυτά που διαβάζω.

Η ένσταση μου όμως είναι ότι περιμένατε τώρα όλοι για να καταλάβετε τι γίνεται?

Περιμένατε την διάλυση της ερτ και όχι τον σφαγιασμό χρόνια τώρα των δικαιωμάτων του απλού Έλληνα πολίτη και ειδικότερα του συνταξιούχου και του εργαζόμενου στον ιδιωτικό τομέα?
Τώρα ξαφνικά έγινε η αποκάλυψη της "χούντας" που βιώνουμε?  Εμένα προσωπικά ΑΥΤΟ με ενοχλεί και με προσβάλει.

Επειδή συμμετείχα σε πάρα πολλές διαμαρτυρίες (αγανακτισμένων και μη) και επειδή πολλά άτομα του κύκλου μου εργάζονται στο δημόσιο (στενό ή ευρύτερο), μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε πότε κατέβηκε μαζί μας δημόσιος υπάλληλος εκτός αν θίγονταν δικαιώματα του?

Για πολλά δεινά που θα τον βρούν ή τον έχουν βρεί ήδη, φταίει ο ίδιος ο δημόσιος υπάλληλος με την προκλητική συμπεριφορά του. Όλοι τρέχουμε σε δημόσιες υπηρεσίες και όλοι βλέπουμε συμπεριφορές.

Όσο για την Εαβ που άκουσα, έχει κανείς ίδια γνώμη για το τι συμβαίνει εκεί? Ξέρει κανείς ότι στα πλαίσια των μειώσεων μισθών έχουν σταματήσει να δουλεύουν? Και επ' αυτού δεν δέχομαι αντίρρηση γιατί το ξέρω εκ των έσω. Φαντάζομαι ότι το ίδιο θα συμβαίνει και σε άλλες υπηρεσίες. Πάντως αν πετύχετε σε παραλία εργαζόμενο της εαβ, σοβαρά μιλάω, μην παίξετε ρακέτες μαζί του. Θα σας διαλύσει. 

Γιατί εγώ ο εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα να δουλεύω, έχοντας απολέσει απείρως περισσότερα, και άλλοι να θεωρούν αυτονόητο το καθισιό και την κοροϊδία? Εκεί δηλαδή δεν χρειάζεται εξυγίανση? Δεν πρέπει σε αυτή την χώρα επιτέλους να δουλεύουν όσοι θέλουν και όχι να μένουν άνεργοι ικανοί και άξιοι άνθρωποι ενώ άλλοι που κάθονται να απολαμβάνουν ασυλία? Και δεν μιλάω μόνο για την ΕΡΤ αλλά γενικότερα. Αν και εκεί ακόμα 3000 υπάλληλοι μου κάθονται στον λαιμό.

Όποιος θέλει, δημοκρατικά μπορεί να πληρώνει την ερτ και κάθε ερτ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.

Ασφαλώς και διαφωνώ με τις μεθόδους της κάθε κωλοκυβέρνησης που ΕΜΕΙΣ εκλέγουμε και μετά κλαιγόμαστε σαν μυξιάρικα αλλά πρέπει να μάθουμε πως ότι παθαίνουμε τώρα, ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.

Και εις χειρότερα....
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιούνιος 12, 2013, 08:34:50 πμ »
Οταν μια επιχειρηση δεν παει καλα τοτε κανει αναδιαρθρωση,κοβει μισθους,περιοριζει εξοδα,σχεδιαζει πως μπορει να αυξησει τα εσοδα και τα καθαρα της κερδη.Εαν ολα τα προηγουμενα δεν αποδωσουν τοτε κλεινει.Στην ΕΡΤ γιατι δεν το εκαναν?Γιατι δεν εβαλαν το μαχαιρι στο κοκαλο?Οταν το Ελληνικο κρατος εφτασε στα προθυρα της χρεωκοπιας το εκλεισε κανεις ?????Δεν ριχνεις το δενδρο με μια τσεκουρια,τελος.
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιούνιος 12, 2013, 09:01:13 πμ »
δεν υπαρχει μεγαλυτερη ξεφτιλα απο το να εχουν γινει τοσα εδω και χρονια στη χωρα, να εχουν υποστει τα πανδεινα τεραστιες μαζες του λαου και ξαφνικα να απειλειται η χωρα με εκλογες και τα ρεστα εξαιτιας της ...ΕΡΤ. της κομματικης ΕΡΤ που επαιζε μια ζωη το παιχνιδακι της εκαστοτε κυβερνησης, αντιθετα με τα συμφεροντα της ενημερωσης και του απλου πολιτη.

χωρα της πλακας, λαος μαλακας. χωρις μετρο, χωρις κριση, χωρις διαθεση αντιδρασης, μονο για το φαινεσθαι και ποτε για την ουσια.

να κλεισει και να ξανανοιξει διαφορετικη η ΕΡΤ και να επιτελει το ρολο της ως κοινωνικο αγαθο ενημερωσης και οχι ως εκκολαπτηριο πολιτικων, διαστρεβλωσης και προπαγανδας που το πληρωνουμε ολοι μας εδω και χρονια για να ζουν πλουσιοπαροχα καποιοι εκει μεσα.

διωξανε 200 ατομα απο το Λυμπερη και δεν ανοιξε μυτη, ο 902 απελυε κοσμο κατα παραβαση εργατικων νομοθεσιων και δεν μιλησε κανεις, αντ1 κλπ εκαναν αθροες απολυσεις και δεν ασχοληθηκε κανεις. τωρα κλεινει η ΕΡΤ και βλεπουμε ...προβλημα δημοκρατιας. οταν απολυθηκαν καποιοι αλλοι προ μηνων η ΕΡΤ και οι δημοσιογραφοι της εκαναν την παπια και το περναγαν 3-4η ειδηση. Τις προτασεις για εξυγιανση τις πολεμαγαν οι ιδιοι γιατι τιποτε δεν ηθελαν να αλλαξει.

ωρες εποχες ζουμε. αμυνεσθαι περι παρτης.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιούνιος 12, 2013, 09:41:35 πμ »
Άκομψος και πρόχειρος ο χειρισμός, πλην όμως προς τη σωστή κατεύθυνση. Από κάπου έπρεπε να γίνει η αρχή.

Αν δεν ήταν και ανίκανοι και είχαν παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αναδιάρθρωσής της κανα δυο μέρες πριν την κλεισουν, το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου θα αντιδρούσε θετικά.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιούνιος 12, 2013, 09:51:59 πμ »
Θοδωρή δεν μπορώ να πιστέψω ότι αποκαλείς το χειρισμό άκομψο και πρόχειρο.

Είναι βαθιά αντιδημοκρατικός, φασιστικός και υποκριτικός.

Δεν είναι δυνατό κάθε φορά να κατεβαίνεις στους δρόμους για κάθε σωματείο/κλάδο. Αλλιώς θα υπήρχε ένα σωματείο για όλους. Προσωπικά, πήγα στην Αγ. Παρασκευή μαζί με το Γιάννη χθες και για τους απολυόμενους αλλά κυρίως για το φασιστικό και ανθελληνικό τρόπο που έκλεισε η ΕΡΤ.

Και κάτι ακόμα: ποιός μπορεί να κρίνει αν εγώ ξύπνησα τώρα; Ποιός ξέρει πότε ξύπνησα και τι έχω κάνει; Ποιός ήταν τέλειος στην εργασία του, δίκαιος και τίμιος πάντα; Ποιός είναι υπόδειγμα πολίτη από όλους που γράφουμε σε αυτό το νήμα; Ποιός δε φοροδιέφυγε ποτέ;

Κύριοι, υπερασπιστείτε τα δικαιώματα των εργαζομένων, το αγαθό της πληροφόρησης σε κάθε γωνιά της γης, τη δημοκρατία μας, όση μας έχει απομείνει. Δεν πειράζει αν δε μας στάθηκαν αυτοί όταν διακυβεύονταν τα δικαιώματά μας. Θα μας σταθούν την επόμενοι φορά.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούνιος 12, 2013, 09:57:51 πμ από andrey_ »

Αποσυνδεδεμένος TATAR

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιούνιος 12, 2013, 09:54:24 πμ »

Και αφού το ακούσετε πολλές φορές με προσοχή, γυρίσετε στους καναπέδες σας.
Παίζει τον καρανται και τον σουλειμαν.

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιούνιος 12, 2013, 09:55:07 πμ »
http://news247.gr/eidiseis/to_non_paper_toy_maksimoy_giati_kleisame_thn_ert.2291417.html

Δείτε σας παρακαλώ το τι συμβαίνει δεκαετίες τώρα στην ΕΡΤ...
Κατά τα λοιπά,Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Θοδωρή.
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιούνιος 12, 2013, 10:05:47 πμ »
Άκομψος και πρόχειρος ο χειρισμός, πλην όμως προς τη σωστή κατεύθυνση. Από κάπου έπρεπε να γίνει η αρχή.

Αν δεν ήταν και ανίκανοι και είχαν παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αναδιάρθρωσής της κανα δυο μέρες πριν την κλεισουν, το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου θα αντιδρούσε θετικά.

ηταν ηθελημενος αυτος ο χειρισμος. για να δειξουν κατι προς τους υπολοιπους και προς το target group που αναφερονται ως πολιτικη. οτι εχουν ισχυ και αποφασιστικοτητα.

το σχεδιο το ειχαν ετοιμο. προτιμησαν να το μεθοδευσουν ετσι και οχι τυχαια. αναφερονται σε ενα κοινο το οποιο θα το κερδισουν. παραλληλα οι αλλοι δυο πολοι της κυβερνησης βρισκουν χωρο να εμφανισουν διαφοροποιηση και να κοψουν ποσοστα απο την αντιπολιτευση μιας και αναφερονται σε αλλο πολιτικο χωρο.

απο τη μια μερια υπαρχει το επιχειρημα για σκανδαλα, παχυλες αμοιβες, οικογενειοκρατια, αναξιοκρατια κλπ τα οποια ειναι επιχειρηματα που παραμενουν και απο την αλλη μερια υπαρχει το επιχειρημα 'κλεισατε την ΕΡΤ' η οποια ομως θα ανοιξει συντομα και το επιχειρημα θα ειναι πλεον ανυποστατο. θα πεσει μονο του. ευκολο damage control.

παραλληλα, στο υποσυνειδητο καταγραφεται οτι εχουν πυγμη και λαμβανουν αποφασεις ακομη και αν συγκρουστουν βαρια. αυτο μετραει γιατι στις περιοδους κρισης οι περισσοτεροι τεινουν να ακολουθουν τους ισχυρους και οχι οσους υποσχονται. αυτους τους ακολουθουν στις ευκολες περιοδους. οχι σε πολεμους και κρισεις σαν αυτη που ζουμε. το εχουν καταλαβει και το ακολουθουν καιρο τωρα και τους αποδιδει. βλ. σκουριες, βλ. καθηγητες και εξετασεις. ενισχυμενοι βγηκαν.

ειναι απλα πολυ ευκολο θυμα η ΕΡΤ. παρα πολυ. αρκει να βγει πχ ο ιδιος ο σαμ και να βγαλει στο τραπεζι ενα πακετο με τα εργα και τις ημερες της ΕΡΤ και παραλληλα να την ανοιξει μεσα στο μηνα. θα μαζεψει ολο το χαρτι και θα εχει κλεισει ενα παθογενεστατο οργανισμο ενω θα λειτουργει παλι πανελλαδικα η ΕΡΤ. Οι απεναντι του δεν θα εχουν επιχειρημα.

τι να λεμε τωρα. τον ισολογισμο της ΕΡΤ κατεβασα και ειδα οτι για 2.800 ειχε 120εκ ευρω εξοδα μισθοδοσιας και 520χιλ μονο ηταν τα εξοδα για γεν.δ/ντες και μελη ΔΣ. και αλλα πολλα ...επισημα.  πηγανε και δωσανε 15εκ ευρω για το ΤΛ, νομιζω κανα 20αρι το χρονο για τα δορυφορικα που ως πρωτα ηταν τζαμπα κοκ.

αυτα τα λεω διαπιστωτικα τελειως βλεποντας δεκαετιες την πολιτικη. θα φανουν κιολας πιστευω πολυ συντομα.

ακομη και ο χειρισμος εγινε απο προθεση ετσι. αυτο λεω
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος VCFUN

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιούνιος 12, 2013, 10:29:48 πμ »
Με συγχωρειτε πολυ αλλα για να υπαρξει και η αντιθετη αποψη μηπως μιλατε για την ερτ που για να μπεις εκει να δουλεψεις επρεπε να εχεις πιστοποιητικο κομματικων φρονηματων?Μηπως λετε για εκεινο το καναλι που μεχρι σημερα το μεσημερι ολες οι απολυσεις τα μετρα που επερναν κατα του ελληνικου λαου τους φαινονταν απολυτα φυσιολογικα?μηπως λετε για εκεινο το καναλι που μας φουσκωνε τον λογαριασμο της ΔΕΗ χωρις ποτε να δωσουν το δικαιωμα σε καποιον Ελληνα πολιτη να ερωτηθει αν θελει να βλεπε και να πληρωνει ι την ερτ?Η μηπως λετε για εκεινο το καναλι που τα δελτια ειδησεων ηταν σαν να ακους δελτιο τυπου της εκαστωτε κυβερνησης?Ειναι κριμα και πολυ σκληρο ανθρωποι να χανουν την δουλεια τους το κακο ειναι ομως οτι αυτοι το καταλαβαν μονο τωρα που ηρθε η δικη τους σειρα...εχουν κανει λαθη και ας κανουν την αυτοκριτικη τους.
Και γω συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις, αλλά με πείραξε ο τρόπος. Δεν κατεβάζεις διακόπτη εν ψυχρώ. Και τα Νοσοκομεία είναι άντρα διαφθοράς, φαντάσου αύριο πρωϊ να πουν " κλείνουν τα Δημόσια Νοσοκομεία"  Κάνε απολύσερις σε πλεονάζον προσωπικό, αναδιάρθρωσε τον τρόπο λειτουργίας εν πάσει περιπτώσει κάνε ότι πρέπει να μην λειτουργεί με αυτό τον τρόπο, αλλά όχι κατεβάζω διακόπτη τέλος !!!!!!!!!!!!!!!

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιούνιος 12, 2013, 10:37:54 πμ »
Θοδωρή δεν μπορώ να πιστέψω ότι αποκαλείς το χειρισμό άκομψο και πρόχειρο.

Είναι βαθιά αντιδημοκρατικός, φασιστικός και υποκριτικός.

Δεν είναι δυνατό κάθε φορά να κατεβαίνεις στους δρόμους για κάθε σωματείο/κλάδο. Αλλιώς θα υπήρχε ένα σωματείο για όλους. Προσωπικά, πήγα στην Αγ. Παρασκευή μαζί με το Γιάννη χθες και για τους απολυόμενους αλλά κυρίως για το φασιστικό και ανθελληνικό τρόπο που έκλεισε η ΕΡΤ.

Και κάτι ακόμα: ποιός μπορεί να κρίνει αν εγώ ξύπνησα τώρα; Ποιός ξέρει πότε ξύπνησα και τι έχω κάνει; Ποιός ήταν τέλειος στην εργασία του, δίκαιος και τίμιος πάντα; Ποιός είναι υπόδειγμα πολίτη από όλους που γράφουμε σε αυτό το νήμα; Ποιός δε φοροδιέφυγε ποτέ;

Κύριοι, υπερασπιστείτε τα δικαιώματα των εργαζομένων, το αγαθό της πληροφόρησης σε κάθε γωνιά της γης, τη δημοκρατία μας, όση μας έχει απομείνει. Δεν πειράζει αν δε μας στάθηκαν αυτοί όταν διακυβεύονταν τα δικαιώματά μας. Θα μας σταθούν την επόμενοι φορά.

Δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι. Ο καθένας κρίνει ανάλογα με τα βιώματά του. Προσωπικά, όλη μου τη ζωή έχω δουλέψει μόνο σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και τον μισθό μου τον πλήρωνε μόνο ο επιχειρηματίας που με απασχολούσε.
Δεν φοροδιέφυγα ποτέ γιατί ως μισθωτός δεν μπορώ να κρύψω ούτε ένα ευρώ, ούτε εγώ ούτε η σύζυγός μου και απόδειξη ζητάω πάντα, ακόμη και όταν δεν είναι προς το συμφέρον μου.
Και δεν πιστεύω ότι δημοκρατία είναι να παίρνουν τα δικά μου λεφτά για να πληρώνουν υπέρογκους μισθούς σε ανθρώπους που δεν τα αξίζουν και που το μόνο τους προσόν είναι ότι είχαν κάποτε "δόντι" και διορίστηκαν.

Προφανώς έχουμε διαφορετική άποψη για τη δημοκρατία.

Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιούνιος 12, 2013, 10:43:28 πμ »
Tελικα νομιζω οτι ολοι συμφωνουμε και λεμε ,με διαφορετικο τροπο,τα ιδια πραγματα.
Ολοι πιστευουμε οτι ο χωρος αυτος ,(ΕΡΤ,ΝΕΤ, ΕΤ3) ηταν αντρο κακοδιαχειρισης και οπωσδηποτε επρεπε να εκκαθαρισθει και να αναδιοργανωθει,ολοι ομως συμφωνουμε επισης οτι δεν ηταν αυτος ο πρεπων τροπος!!!
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιούνιος 12, 2013, 10:50:20 πμ »
Και δεν πιστεύω ότι δημοκρατία είναι να παίρνουν τα δικά μου λεφτά για να πληρώνουν υπέρογκους μισθούς σε ανθρώπους που δεν τα αξίζουν και που το μόνο τους προσόν είναι ότι είχαν κάποτε "δόντι" και διορίστηκαν.
Προφανώς έχουμε διαφορετική άποψη για τη δημοκρατία.

Δηλαδή σύμφωνα με την άποψή σου όλοι οι υπάλληλοι της ΕΡΤ είχαν δόντι και είναι άχρηστοι. Εχεις κάποιες αποδείξεις για αυτό; Εγώ δεν έχω ούτε για το αντίθετο, γι' αυτό και δε λέω ότι όλοι οι υπάλληλοι της ΕΡΤ είναι χρήσιμοι και δεν είχαν δόντι.
Επίσης, υποστηρίζεις ότι ότι εγώ έχω μια τέτοια άποψη για τη δημοκρατία. Από που το συμπέρανες; Συνέδεσα κάπου τη δημοκρατία με τη χρησιμότητα ή μη των υπαλλήλων ή αντίθετα μίλησα για τα ακριτικά νησιά και τους έλληνες του εξωτερικού που για 3 μήνες δε θα έχουν ενημέρωση; Είπα ότι η δημοκρατία είναι είναι το ρουσφέτι ή αντίθετα είπα ότι δεν κλείνουν ολόκληροι οργανισμοί με αποφάσεις αντισυνταγματικές από αυτούς που τους έφτασαν σε αυτήν την κατάσταση;

Καταλαβαίνετε τι λέω; Αυτός είναι ο κίνδυνος του φασισμού. Η διαστρέβλωση της γλώσσας. Η πολτοποίηση των ανθρώπινων υποστάσεων: όλοι είναι το ίδιοι και όλοι είναι εχθροί μου. Ολοι φταίνε, αλλά δε φταίω εγώ.

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Ιούνιος 12, 2013, 10:56:52 πμ »
Tελικα νομιζω οτι ολοι συμφωνουμε και λεμε ,με διαφορετικο τροπο,τα ιδια πραγματα.
Ολοι πιστευουμε οτι ο χωρος αυτος ,(ΕΡΤ,ΝΕΤ, ΕΤ3) ηταν αντρο κακοδιαχειρισης και οπωσδηποτε επρεπε να εκκαθαρισθει και να αναδιοργανωθει,ολοι ομως συμφωνουμε επισης οτι δεν ηταν αυτος ο πρεπων τροπος!!!

haha
Οχι ολοι,
Μακαρι να εκλειναν ολα τα σαπακια σε μια μερα. Στο μπουρδέλο αυτό που λέγεται Ελλάδα αξιζει μια λέξη και οχι ελληνική, DOWN.
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος DOCORTHO

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιούνιος 12, 2013, 11:00:44 πμ »
 η πράξη τους ειναι καθαρά φασιστική.
Αν Ηθελαν πράγματι να εξυγιάνουν την ερτ θα μπορούσαν να το είχαν κάνει εδω και χρόνια . Η πράξη τους είναι καθαρά πράξη επιδείξεως !!!

Αποσυνδεδεμένος trikat

• 44mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιούνιος 12, 2013, 11:08:44 πμ »
η πράξη τους ειναι καθαρά φασιστική.
Αν Ηθελαν πράγματι να εξυγιάνουν την ερτ θα μπορούσαν να το είχαν κάνει εδω και χρόνια . Η πράξη τους είναι καθαρά πράξη επιδείξεως !!!

Ουτε ηθελαν, ουτε μπορουσαν και δεν δεν δεν...Μα καλά που ζείτε?

Κοιμιζει τους παντες...

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιούνιος 12, 2013, 11:12:37 πμ »
Αυτή τη λογική του γιατί δεν το έκαναν τόσα χρόνια, άρα για να το κάνουν τώρα κάτι κρύβεται από πίσω, ειλικρινά αδυνατώ να την καταλάβω.

Δηλαδή να μην αλλάξει τίποτα σε αυτή τη χώρα ακόμη και τώρα που είμαστε με τα δύο πόδια στον γκρεμό, γιατί έπρεπε να το είχαν κάνει νωρίτερα;;; ???