τιποτε δεν ετοιμαζεται. προγραμματισμενα πραγματα ειναι αυτα και κατ'επιλογη κλεινει η ΕΡΤ και οχι αλλος φορεας.
επιδειξη δυναμης και ισχυος γινεται και το μηνυμα περναει και καταγραφεται στο υποσυνειδητο οπως θελουν. στο target group που αναφερονται θα εχουν οφελος μακροπροθεσμα. θα ενισχυθει και η δημαρ και το πασοκ οσο να΄ναι λογω της ευκαιριας διαφοροποιησης.
και η ερτ φυσικα θα ξανανοιξει γιατι αυτο υπαρχει ως υποχρεωση της πολιτειας για παροχη καθολικης υπηρεσιας αλλα και εν'οψει ελληνικης προεδριας στην ΕΕ.
φυσικα ομως με το 1/3 των εργαζομενων, χωρις 2-3 ορχηστρες χωρις συναυλιες, χωρις περιοδικο ανευ αναγνωστων, χωρις καμμια 20αρια ραδιοφωνικα τοπικα καναλια για να βολευονται οι τοπικοι αρχοντες, χωρις 700 δημοσιογραφους φυσικα, χωρις πανηγυρακια και ταξιδια αναψυχης κοκ. τοσα χρονια ειχαν ευκαιριες να καθαρισουν το πραγμα αλλα συνδικαλες και πολιτικοι παντα τα εβρισκαν και δεν τους αγγιζαν. ηρθε το πληρωμα του χρονου να συμβει το κακο.
σε μια χωρα με 27% ανεργια για μια κρατικη εταιρεια με οσμες σκανδαλου και αναξιοκρατιας επι δεκαετιες σιγα μην προβληματιστει ο κοσμος για παραπανω απο μια μερα.
ξερουν τι κανουν. τιποτε δε θα συμβει. διαλεξαν την εταιρεια με τον περισσοτερο κοσμο, την περισσοτερη αγανακτηση εναντιον της, την χειροτερη φημη και ενα αγαθο μη μονοπωλιακο που παρεχει. easy choice ηταν.
Δυστυχώς συμφωνώ. Πολύ σωστά τα όσα έγραψες.
Ξερεις που ειναι το ανακολουθο στην ολη ιστορια; ηρθε ο διαχειριστης (κυβερνηση) να κλεισει το μαγαζι του κρατους( ΕΡΤ) λογω κακοδιαχειρισης (σαφως και υπηρξε),αλλα ποιος ευθυνεται για την κακοδιαχειριση;προφανως ο διαχειριστης,κι αντι ν αλλαξει και να τιμωρηθει ο καθε διαχειριστης ως ευνοητως πρεπει να συμβαινει,ερχεται και καταργειται ενα κρατικο περιουσιακο στοιχειο.
Εν μέρει συμφωνώ με την άποψη του Μήτσου, θεωρώ όμως ότι ένα μικρό μερίδιο ευθύνης έχουν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.
Όπως όλοι μαζί επαναστατούν τώρα που μπήκε λουκέτο στην Ε.Ρ.Τ, έτσι ακριβώς θα έπρεπε να είχαν επαναστατήσει όταν έβλεπαν παχυλούς μισθούς να φεύγουν δεξιά κι αριστερά, είτε σε συναδέλφους φαντάσματα, είτε σε συναδέλφους που ήταν παντελώς ανίκανοι. Το ξέρω δύσκολο, αλλά έπρεπε.
Δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι. Ο καθένας κρίνει ανάλογα με τα βιώματά του. Προσωπικά, όλη μου τη ζωή έχω δουλέψει μόνο σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και τον μισθό μου τον πλήρωνε μόνο ο επιχειρηματίας που με απασχολούσε.
Δεν φοροδιέφυγα ποτέ γιατί ως μισθωτός δεν μπορώ να κρύψω ούτε ένα ευρώ, ούτε εγώ ούτε η σύζυγός μου και απόδειξη ζητάω πάντα, ακόμη και όταν δεν είναι προς το συμφέρον μου.
Και δεν πιστεύω ότι δημοκρατία είναι να παίρνουν τα δικά μου λεφτά για να πληρώνουν υπέρογκους μισθούς σε ανθρώπους που δεν τα αξίζουν και που το μόνο τους προσόν είναι ότι είχαν κάποτε "δόντι" και διορίστηκαν.
Προφανώς έχουμε διαφορετική άποψη για τη δημοκρατία.
Σωστή η άποψη του Θοδωρή αλλά πιστεύω ότι τέτοιες απόψεις δικαιούνται να εκφράζουν
μόνο άνθρωποι που τους δόθηκε ανάλογη ευκαιρία και την πέταξαν στα σκουπίδια. Αν ο Θοδωρής ανήκει σ' αυτή την κατηγορία ανθρώπων, τότε μάλιστα.
Με λίγα λόγια δεν μπορώ να κατακρίνω κάτι το οποίο κι εγώ θα έκανα, αν μου δινόταν η ευκαιρία.
Αυτό μου θυμίζει ολίγον από στρατό όπου όλοι παλέψαμε για μια βισματική θέση. Άλλοι τα καταφέραμε, άλλοι όχι.
Ξαφνικά βρέθηκαν αυτοί που ΔΕΝ τα κατάφεραν, να κατηγορούν αυτούς που τα κατάφεραν.
"Τον πούστη, πήγε μετεωρολόγος στο Ελληνικό και περνάει ζάχαρη", "Εγώ πήζω στη σκοπιά κι αυτός βολεύτηκε οδηγός στον πτέραρχο" και άλλα τέτοια.
Ρε κακομοίρη, αφού μέχρι πρότινος κι εσύ φιλούσες κατουρημένες ποδιές για να βολευτείς κάπου. Γιατί τώρα τους βρίζεις; Επειδή εσύ δεν τα κατάφερες;
Το ίδιο ακριβώς γίνεται και τώρα με τους δημοσίους υπαλλήλους. Όλοι τους βρίζουν, αλλά αν τους δινόταν ποτέ η ευκαιρία θα έμπαιναν με τα τσαρούχια.
Τέλος, χαίρομαι που δείξαμε την ευαισθησία μας ανοίγοντας και συμμετέχοντας σ' αυτό το νήμα.
Λυπάμαι όμως που η ευαισθησία μας είναι επιλεκτική. Δε θυμάμαι να γράφτηκε κάτι την εποχή που έκλεινε το ALTER και τόσες οικογένειες βρέθηκαν στο δρόμο............ή μάλλον για να είμαι δίκαιος, κάτι γράφτηκε
Ο Τσακ Νορις ειναι ο μονος που βλεπει κανονικα ALTER!!!!
Γιατί τέτοια πρεμούρα με την Ε.Ρ.Τ.;