Μέχρι τώρα, το θέμα μου θυμίζει κάτι εκπομπές που καλούν οτιδήποτε άλλο εκτός από τον ενδιαφερόμενο. Εχει ακουστεί μόνο η άποψη του αντρικού φίλου. Θα ήθελα να ακούσω και την άποψη του γυναικείου φίλου, και ακόμα καλύτερα και την άποψη των γκέι και των λεσβιών.
Αν δεν έχουμε και τον αντίλογο, δεν νομίζω ότι μπορούμε να βγάλουμε κάποια άκρη.
Έχω διαβάσει ότι το γονίδιο του ανθρώπου και ειδικότερα το αντρικό γονίδιο εκφυλίζεται. Ίσως παίζει και αυτό τον ρόλο του. Η επιστήμη ίσως είναι ένα ή περισσότερα βήματα μπροστά από αυτά που γνωρίζει ο μέσος άνθρωπος. Ας μας αναπτύξουν οι γιατροί μας την άποψη τους γι αυτό.
Δεν θα αναπτύξω την άποψη μου, γιατί λίγο πολύ είναι ανάμεσα σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί.
Θα πω μόνο αυτό που βλέπω στην καθημερινότητα. Όπου και να κοιτάξεις γύρω σου, από την τηλεόραση, Ραδιόφωνο, θέατρο, σινεμά, λογοτεχνία, στον δρόμο, θα δεις σίγουρα έναν ή περισσότερους γκέι. Δυστυχώς ή ευτυχως, τα ήθη και τα έθιμα αλλάζουν! Η αλλαγή βέβαια δεν γίνεται μόνο σε αυτόν τον τομέα, αλλα σε πολλούς και διάφορους τομείς, και γίνεται τόσο γρήγορα που δύσκολα μπορούμε να επεξεργαστούμε τόσα πολλά και καινούρια δεδομένα. Αν είναι για καλό ή για κακό;... θα δείξει.