Βγαλτε με και παιδοφιλο τωρα, επειδη παλι δε διαβαζετε τι γραφει ο καθενας μας!
Ωχ Θεε μου, παμε παλι απο την αρχη...Τα ζωα και οχι μονο τα σκυλια επιδεικνυουν ομοφυλες συμπεριφορες σε πλειστες περιπτωσεις στη φυση. Δε μου εχει πει ποτε σκυλος «Βικτωρα το κανουμε για λογους κυριαρχιας» οποτε θα αρκεστω στην παρατηρηση πριν βγαλω συμπερασματα. Το παραδειγμα το ανεφερα επειδη κατα την αποψη μου δεν ειναι τοσο ευκολο να ορισουμε τι ειναι φυσικο και τι παρα φυση, εκτος αν θεωρησουμε ως κριτηριο τη δυνατοτητα τεκνοποιησης, όπως είπα και παραπάνω για όσους - wasteg8 - δε διάβασαν. Αφου εξηγησα τα αυτονοητα για οσους δεν μπηκαν στον κοπο να διαβασουν προχωραω..
Οταν γεννιεται ενας ανθρωπος, εχει ροπες, ροπες σεξουαλικες και ροπες να επιβιωσει. Θεωρειται οτι εχει κι αλλη μια, το ενστικτο της καταστροφης, αλλα αμφισβητειται. Πριν προλαβει ακομα να εκδηλωσει τη σεξουαλικοτητα του, μαθαινει οτι δεν ειναι σωστο να επιθυμει τη μαμα η τον μπαμπα του. Μαθαινει οτι δεν ειναι σωστο να ερωτευεται το ιδιο φυλο και να μην πλησιαζει πονηρους γεροξεκουτηδες.
Τα μαθαινει ολα αυτα επειδη δεν αποτελουν παρα προιον συνθηκης της κοινωνιας για να μπορει να επιβιωσει. Ελα ομως που ο ανθρωπος, σε σχεση με τα ζωα, εχει και αυτοσυνειδησία, και κατεπεκταση ερωτισμο, εκτος απο καθαρη σεξουαλικοτητα. Και μέσα στον ερωτισμό, αυτά που στο ζώο παραμένουν ένστικτο, στην κοινωνία γίνονται φαντασία, φαντασίωση, τέχνη, πολιτική κτλ.
Η θέση στην οποία έχω καταλήξει όχι εύκολα είναι ότι μια οικογένεια ομοφυλοφυλική δεν είναι έτοιμη η δυτική κοινωνία να δεχτεί κι αυτό θα έχει όντως τεράστιο κόστος στην ψυχή του παιδιού (ναι ενδιαφέρομαι κι εγώ για μια παιδική ψυχούλα κι όχι μόνο ο WasteG8). Μην ξεχνάτε όμως ότι σήμερα που μιλάμε υπάρχουν πολύ διαφορετικου τύπου κοινωνίες σε διάφορα σημεία της γης, κοινωνίες που κάποιοι τις αποκαλούν πρωτόγονες. Να πάμε και να τους πούμε ότι δεν είναι φυσιολογικοί; Επομένως, προτού παρορμητικά πάρουμε θέση ενάντια σε κάτι που μας τρομάζει, ας το νικήσουμε με το να το σκεφτόμαστε και μετά καταλήγουμε.
Τέλος, επειδή δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που μπλέχτηκε το θέμα της παιδοφιλίας στη συζήτηση (κι ο Γιάννης επιδοκίμασε) να πω το εξής: σε αντίθεση με την ομοφυλοφιλία, κάποιος μπορεί να είναι παιδόφιλος είτε από ψυχική πάθηση είτε από παθολογική. Ο λόγος είναι αυτό που παρατήρησε πολύ σωστά ο WasteG8, ότι δηλαδή κριτήριο της κοινωνίας μας πρέπει να είναι η ψυχή και το καλό του ανθρώπου - και η επιβίωση και συνέχισή του, θα προσέθετα εγώ. Η παιδοφιλία αποκτά το χαρακτήρα της εξαιρετικά αποκλίννουσας συμπεριφοράς επειδή η επίθεσή της ενάντια στην κοινωνία είναι βάναυση. Ολοι δυνητικά είναι παιδόφιλοι, όπως είναι ομοφυλόφιλοι, δολοφόνοι, σαδομαζοχιστές και ο,τιδήποτε άλλο. Η δουλειά που θα κάνει πάνω μας η οικογένεια πρώτα, το σχολείο μετά και η κοινωνία γενικότερα είναι που διαμορφώσει την ιδιοσυγκρασία μας και τα χαρακηριστικά μας.