Αποστολέας Θέμα: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  (Αναγνώστηκε 117639 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #40 στις: Ιούλιος 01, 2013, 06:44:16 μμ »
τιτανας ο Μακης ο Βαριδης.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιούλιος 01, 2013, 07:01:59 μμ »
Δίαβασα ολονών τα ποστ πάρα πολύ προσεκτικά, εκτός από του Βίκτωρα.
Που είναι ρε παιδιά εκείνη η καταπληκτική φωτογραφία που σπάει τον καρπό, δεν την βρίσκω.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιούλιος 01, 2013, 07:35:30 μμ »
Eσείς όλοι οι ομοφοβικοί είστε πιο επίφοβοι να κουμπώνετε την κορώνα...

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιούλιος 01, 2013, 07:39:59 μμ »

Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 08:35:30 μμ>
Παράθεση
Επειδη δεν ειναι δικαιο να περασεις τον Σπυρακο με παρλαπιπες,θ ανοιξω νεο νημα,οδοντικο.

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιούλιος 01, 2013, 07:41:25 μμ »

Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 08:35:30 μμ
Επειδη δεν ειναι δικαιο να περασεις τον Σπυρακο με παρλαπιπες,θ ανοιξω νεο νημα,οδοντικο.

:dielaughing:
Kαλή προσπάθεια Δημήτρη αλλά μπορεί πάντα να βγει off-topic  ;)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Ιούλιος 01, 2013, 07:57:22 μμ »

ποιος φοβαται το ΟΜΟ? μια χαρα απορυπαντικο ειναι. με τροπικα ανθη οποτε το βαζω στο πλυντηριο μουσκοβολανε τα ρουχα, γινονται τελειως αφρατα και δεν κουραζομαι στο σιδερο
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Ιούλιος 01, 2013, 08:02:13 μμ »

Παράθεση από: karteo στις Σήμερα στις 08:57:22 μμ>
Παράθεση
ποιος φοβαται το ΟΜΟ? μια χαρα απορυπαντικο ειναι. με τροπικα ανθη οποτε το βαζω στο πλυντηριο μουσκοβολανε τα ρουχα, γινονται τελειως αφρατα και δεν κουραζομαι στο σιδερο
:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Ιούλιος 01, 2013, 08:07:08 μμ »

Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 08:35:30 μμ

:prayer: :prayer:
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Ιούλιος 01, 2013, 09:35:49 μμ »
Βλέπω ότι το μπαχαλιάσατε το νήμα και σκέφτομαι αν πρέπει να καταθέσω την άποψή μου όπως είχα υποσχεθεί ή να το αφήσω για να κρατήσω το χαλαρό κλίμα;
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Ιούλιος 01, 2013, 09:51:13 μμ »

Παράθεση από: kosdome6 στις Σήμερα στις 10:35:49 μμ>
Παράθεση
Βλέπω ότι το μπαχαλιάσατε το νήμα και σκέφτομαι αν πρέπει να καταθέσω την άποψή μου όπως είχα υποσχεθεί ή να το αφήσω για να κρατήσω το χαλαρό κλίμα;
Αντε ρε Κωστακη πες κι εσυ κατι σοβαρο.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Ιούλιος 01, 2013, 10:07:34 μμ »
Προσωπικά πιστεύω ότι το δικαίωμα της σεξουαλικής ελευθερίας πρέπει να είναι απαραβίαστο και κατά συνέπεια και το συμβόλαιο ελεύθερης συμβίωσης. Είναι Ευρωπαϊκή κατάκτηση και μέσα στα διακαιώματα του ανθρώπου μαζί με όλες τις υπόλοιπες ελευθερίες. Το ίδιο συμβαίνει και σε όλες του δυτικού τύπου κοινωνίες. Και επειδή τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αποτέλεσμα πολλών αγώνων εδώ και 2 αιώνες, είναι μέρος της ιστορίας του δυτικού πολιτισμού και πάνε πακέτο. Πάνε δε πακέτο γιατί είναι αποτέλεσμα χιλιάδων συμβιβασμών με σκοπό την κοινωνική ειρήνη. Σε κάποιον μπορεί να μην αρέσουν οι κομμουνιστές ή οι ακροδεξιοί (και για αυτό εξ άλλου έγινε και ένας αιματηρός εμφύλιος), σε κάποιους άλλους μπορεί να μην αρέσουν οι μαύροι, σε εμένα προσωπικά δεν αρέσουν οι κοκκινομάλλες με μικρά βυζιά, σε μερικούς εδώ μέσα μπορεί να μην αρέσουν οι αδελφές και πάει λέγοντας.
Σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Ιαπωνία, σε αρκετές χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, σε μερικές χώρες τις Λατ. Αμερικής, το δικαίωμα στην επιλογή συντρόφου είναι κατοχυρωμένο. Αντίθετα, δεν είναι κατοχυρωμένο σε πολλές άλλες χώρες όπως στην Αφρική, στον αραβικό και μουσουλμανικό κόσμο, στην Ινδονησία, σε δικτατορίες κλπ.
Διαλέξτε λοιπόν σε ποιους θέλουμε να μοιάσουμε και πείτε το ανοιχτά για να ξέρουμε επί τέλους πού βαδίζουμε σαν χώρα.
Για να κλείσω το θέμα, ξανατονίζω ότι οι ατομικές ελευθερίες πάνε πακέτο. Και πάνε πακέτο γιατί αν αρχίζει ο καθένας από μας και αφαιρεί ότι δεν του αρέσει τότε οι κοινωνική ειρήνη πάει περίπατο.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιούλιος 01, 2013, 10:16:46 μμ »
Kώστα δεν διαφώνησε κανείς με αυτά που γράφεις. Το θέμα είναι άλλο. Οι θρησκευτικοί γάμοι(όχι τα απλά συμβόλαια στο δημαρχείο ή σ'ένα συμβολαιογράφο) και οι υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλοφιλικά ζευγάρια. Επίσης δεν τίθεται θέμα αποδοχής της διαφορετικότηας και της νομιμοποίησής της, αλλά εξομοίωσής μιας οικογένειας ομοφυλοφυλικής με μια κανονική οικογένεια με πατέρα και μητέρα. Επί αυτών ποιά είναι η άποψή σου?

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιούλιος 01, 2013, 10:17:58 μμ »
Για το δικαίωμα υιοθεσίας πιστεύεις ότι είναι κάτι τόσο απλό όσο η επιλογή ερωτικού συντρόφου?  ::)
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιούλιος 01, 2013, 10:29:49 μμ »
Δεν νομίζω ότι στην Γαλλία διεκδικούν θρησκευτικό γάμο. Μάλλον πολιτικό διεκδικούν. Εξάλλου ο θρησκευτικός γάμος προαπαιτεί ένταξη στην κοινότητα (πχ καθολικοί χριστιανοί) κάτω από το προϋπάρχον δόγμα. Δεν νομίζω να ζήτησαν να αλλάξει το θρησκευτικό δόγμα οι οργανώσεις στην Γαλλία για να συμπεριληφθούν και αυτοί. Απλά διεκδικούν την ίση μεταχείριση από το κράτος.
Όσον αφορά την υιοθεσία, ασπάζομαι πλήρως την άποψη του Koubi. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου αρμόδιο να απαντήσω. Υπάρχουν ειδικοί για αυτό.
Εγώ όμως θα θέσω το θέμα αλλιώς.
Τί άποψη έχετε για το να έχουν κανονικά παιδιά οι ομοφυλόφιλοι; (Όχι με υιοθεσία) Σε αυτή την περίπτωση πιστεύετε ότι πρέπει δια της βίας να τους παίρνουν τα παιδιά τους;

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Ιούλιος 01, 2013, 10:38:02 μμ »
Να τοποθετηθουμε στο αρχικο ποστ,ελεγε οτι απαγορευεται πλεον στα σχολεια ο ορος πατερας μητερα,για να μην αισθανονται μειονεκτικα τα <παιδια> των ομοφυλοφιλων ζευγαριων.
Αναρωτιεμαι λοιπον,απο που προκυπτει οτι για να θωρακιστει το γουστο μιας μειοψηφιας πρεπει ν ανακληθει το δικαιωμα της συντριπτικης πλειοψηφιας;

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Ιούλιος 01, 2013, 10:43:20 μμ »
Παράθεση
Τί άποψη έχετε για το να έχουν κανονικά παιδιά οι ομοφυλόφιλοι;

τι θελει αραγε να πει ο ποιητης; τι εννοεις βρε Κωστα κανονικα παιδια οι ομοφυλοφιλοι; πως μπορουν να κανουν <κανονικα> παιδια 2 αντρες η 2 γυναικες; απο ποτε αλλαξε τοσο πολυ η φυση που σπερματοζωαριο γονιμοποιει σπερματοζωαριο και ωαριο ωαριο;

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Ιούλιος 01, 2013, 10:45:54 μμ »
Από την αρχή είπα ότι δεν είναι εύκολο να πάρει κάποιος θέση και καλό θα ήταν να μη βιάζονται μερικοί. Αν και δεν το συνέχισα γιατι το έριξα στο χαβαλέ, προσπάθησα να δείξω ότι αυτό που φαίνεται φυσικό ίσως να μην είναι, όταν μάλιστα ακόμα δεν έχουμε συμφωνήσει τι θεωρείται φυσικό και τι όχι. Πάνω στη βάση της τεκνοποίησης, όσοι αυνανίζονται είναι ανώμαλοι. Επαφή μόνο για παιδιά και τελείωσε. Αυτό είναι το φυσικό, οι αντισυλληπτικές μέθοδοι είναι μια επέμβαση του ανθρώπου στη φύση. Πριν λοιπόν χρησιμοποιεί κανείς αφορισμούς, θα πρέπει να αναλογίζεται αν όλα αυτάσ που του έχουν σερβιριστεί ως φυσιολογικά είναι και στην πραγματικότητα.
Ο Δημήτρης μίλησε για το ένστικτο της καταστραφής (του θανάτου). Κι όμως, ο φόνος σε ορισμένες περιπτώσεις, πχ. αυτοάμυνα, πόλεμος, δικαιολογείται. Είναι κάτι ξεχωριστό προς τη φύση του ανθρώπου ο φόνος. Γιατί τρομάζουν μερικοί όταν λέω ότι όλοι είμαστε εν δυνάμει φονιάδες ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο; Για αυτό έχουμε προικιστεί με τη λογική και την αυτοσυνειδησεία, για να είμαστε σε θέση να τιθασεύουμε τη φύση μας και να μη σκοτωνόμαστε μεταξύ αμς (αν και το κάνουμε).
Ολα αυτά δε σημαίνουν ότι μια οικογένεια με δυο μαμάδες ή μπαμπάδες είναι κάτι οικείο για εμένα ή για τον οποιοδήποτε θέλει να βλέπει τα πράγματα πιο ανοικτόμυαλα. Εχω μεγαλώσει σε "κανονική" οικογένεια και θα ήθελα, αν αξιωθώ, να κάνω μια "κανονική" οικογένεια.

τι θελει αραγε να πει ο ποιητης; τι εννοεις βρε Κωστα κανονικα παιδια οι ομοφυλοφιλοι; πως μπορουν να κανουν <κανονικα> παιδια 2 αντρες η 2 γυναικες; απο ποτε αλλαξε τοσο πολυ η φυση που σπερματοζωαριο γονιμοποιει σπερματοζωαριο και ωαριο ωαριο;

Ρε Δημήτρη δε θες να καταλάβεις μου φαίνεται. Πόσοι ομοφυλόφιλοι έχουν παιδιά από κανονικούς γάμους;

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιούλιος 01, 2013, 10:47:13 μμ »
Να τοποθετηθουμε στο αρχικο ποστ,ελεγε οτι απαγορευεται πλεον στα σχολεια ο ορος πατερας μητερα,για να μην αισθανονται μειονεκτικα τα <παιδια> των ομοφυλοφιλων ζευγαριων.
Αναρωτιεμαι λοιπον,απο που προκυπτει οτι για να θωρακιστει το γουστο μιας μειοψηφιας πρεπει ν ανακληθει το δικαιωμα της συντριπτικης πλειοψηφιας;

Επιμένεις να εμπιστεύεσαι ένα τυχάρπαστο άρθρο από μια τυχάρπαστη ιστοσελίδα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #58 στις: Ιούλιος 01, 2013, 10:47:57 μμ »
Πράγμα περίεργο για μένα,δεν έχω τοποθετηθεί καθόλου στο συγκεκριμένο ,αρκετά σοβαρό,θέμα και έχω αφήσει τον φίλο μου τον Βικτωρα να αλωνίζει!!!!
Λόγω της σπουδαιότητας του θέματος και της ιδιαίτερης ευαισθησίας σ αυτό,μη διαφεύγει το γεγονός ότι έχουμε και παιδιά ,θα επανέλθω με την πρώτη ευκαιρία.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιούλιος 01, 2013, 10:48:24 μμ »

Παράθεση
Ρε Δημήτρη δε θες να καταλάβεις μου φαίνεται. Πόσοι ομοφυλόφιλοι έχουν παιδιά από κανονικούς γάμους;

ααααααααα απο κανονικους γαμους η σχεσεις,αρα εχουν αλλον βιολογικο πατερα η μανα.