Αποστολέας Θέμα: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  (Αναγνώστηκε 117632 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #100 στις: Ιούλιος 02, 2013, 08:12:18 πμ »
ααα και καλημερες :lol:
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Ιούλιος 02, 2013, 09:08:49 πμ »
Ωραίος ο Καρτέος. Χαράς το κουράγιο σου πρωί-πρωί, αλλά συμφωνώ σε όλα.

Αν κάνουν μια ωραία έρευνα που να λέει ότι σε βάθος τριάντα ετών και σε δείγμα πέντε χιλιάδων παιδιών που μεγάλωσαν με ομοφυλόφιλους γονείς και πέντε χιλιάδων παιδιών που μεγάλωσαν με γονείς διαφορετικού φύλου, δεν διαπιστώθηκαν αποκλίσεις στις συμπεριφορές του πρώτου δείγματος σε σχέση με του δεύτερου, τότε θα είμαι εντάξει με το να υιοθετούν παιδιά τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.
Αυτό εννοώ Γιάννη ότι πρεπει να αποφασίσουν οι επιστήμονες και ότι εγώ δεν είμαι αρμόδιος. Το να κρίνουμε και να αφορίζουμε ή να επικροτούμε ο καθένας ανάλογα με τις ιδέες-αρχές-πιστεύω του, δεν έχει νόημα σε τόσο σοβαρά θέματα και είναι λανθασμένο. Κατά τη γνώμη μου.

Κατά τα άλλα από αυτά που διάβασα, υποψιάζομαι ότι ο Αντρέας το κανελλώνει το ρυζόγαλο.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος billpos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Ιούλιος 02, 2013, 09:29:41 πμ »
Καλημέρα σας κι από εμένα, πολύ ωραία συζήτηση σε πολιτισμένο επίπεδο και με τεκμηριωμένες απόψεις.

Να προσθέσω κι εγώ κάτι (opinions are like assholes, everyone's got one που έλεγε και ο Dirty Harry...)

Τα πρότυπα αλλάζουν. Είναι η δουλειά τους να αλλάζουν καθώς οι ρόλοι των κοινωνικών ομάδων μέσα στον κοινωνικό ιστό μεταλλάσσονται είτε βίαια λόγω συνθηκών είτε λόγω κοινωνικών κατακτήσεων.

Ας σκεφτούμε πόσο άλλαξε το σύνηθες πρότυπο της γυναίκας και η θέση της στην κοινωνία και την οικογένεια τον προηγούμενο αιώνα (1900 - 2000): από κτήμα του άντρα - αφέντη (που συχνά δε διάλεγε) και αποκλεισμένη ακόμα και από τα κοινά (οι γυναίκες  ψήφισαν ισότιμα το 1956) σε ανεξάρτητη κοινωνική μονάδα με εργασία (συχνά καλύτερα αμειβόμενη από τον άνδρα), δικαιώματα, μόρφωση, παντελόνια, τσιγάρο, αυτοκίνητο και κινητό. Είναι οικονομικά ανεξάρτητη, και προτιμά να μείνει με τους γονείς ή να χωρίσει από το να έχει ένα βλάκα να της τα ζαλίζει.

Το πρότυπο άλλαξε, δεν άλλαξε όμως η αρχή : όσο "μαμά" ήταν τότε , τόσο "μαμά" είναι και σήμερα, και τα παιδιά της δεν αποτελούν μικρότερη αξία γι αυτήν σήμερα από ότι πρίν από 100 χρόνια.

Αντίστοιχα άλλαξε και το πρότυπο του άνδρα : από τον πολλά βαρύ τύπο που δεν σηκωνόταν να βάλει ούτε νερό να πιει, πηδούσε κι έδερνε χωρίς συγκατάβαση, άναβε τα τσιγάρα και γαμοσταύριζε σε κάθε περίπτωση, μεταλλάχθηκε σε ένα τύπο που ξέρει από μόδα, αλλάζει το μπέμπη, πάει super market, μπορεί που και που να σφουγγαρίζει  ή να μαγειρεύει χωρίς να φοβάται μην τον πούνε αδελφή.

Το ανδρικό πρότυπο άλλαξε βίαια και αναγκαστικά ακολουθώντας την κοινωνική εξέλιξη της γυναίκας : Όπως λέει κι ένας φίλος "Δεν μας έχουν ανάγκη πλέον". Οπότε έπρεπε να προσαρμοστούμε.

Όμως παραμένει ο ίδιος (ίσως και καλύτερος) "μπαμπάς". Πάντα θα θέλει το καλύτερο για τα παιδιά του και πάντα θα νοιάζεται ασχέτως αν φοράει σκουλαρίκι ή έχει κάνει αποτρίχωση.

Πρέπει να διαχωρίσουμε στο μυαλό μας τα πρότυπα από τις αξίες. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, όπως και το κραγιον και τα ψηλοτάκουνα δεν κάνουν την γυναίκα.

Τα πρότυπα αλλάζουν, μεταλλάσονται, συμπιέζονται, αμφισβιτούνται και ξεχειλώνουν ανα τους αιώνες.
Και δεν επιβάλλονται με νόμους. Κάθε τέτοιος νόμος είναι καταδικασμένος σε αποτυχία.

Αυτά που μένουν ίδια είναι οι "αξίες", οι "αρχές".
Ο μπαμπάς και η μαμά, δεν είναι πρότυπα, είναι αξίες. Είναι εντυπωμένα στην φύση μας.

Δεν ανησυχώ για τις αξίες γιατί σε όλες τις μεταλλάξεις των προτύπων υπήρχαν πάντα εκείνοι που έλεγαν ότι "καταστρέφεται η κοινωνία" και "πλήττεται ο θεσμός της οικογένειας". Από τον σάλο που έγινε το 1921 όταν ο Τσαλδάρης "τόλμησε" να θέσει θέμα ψήφου των γυναικών, το ζειμπέκικο (ανατρέξτε στις εφημερίδες του 1920 να διαβάσετε για τον χορό που καταστρέφει την κοινωνία!), το ρόκ που θα έριχνε τα παιδιά τους (εμένα δηλαδή) στα χέρια του σατανά, τις εκκλησίες που δεν επέτρεπαν γυναίκες με παντελόνια (αλήθεια τί ανήθικο έχει το παντελόνι?) και άλλα πολλά.

Οι gay κοινότητες αναζητούν και εν μέρει έχουν πετύχει την εξίσωση των ρόλων των ιδιο-γονεϊκών οικογενειών με τις λεγόμενες straight. Και αυτοί στην ίδια λούμπα έχουν πέσει : Θέλουν να αλλάξουν το πρότυπο γιατί στο μυαλό τους το έχουν εξισώσει με την αξία. Κάνουν μία τρύπα στο νερό. Αφ' ενός βάζουν απέναντί τους ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας, αφ ετέρου αντί να αποδεχθούν την διαφορετικότητά τους προσπαθούν να γίνουν ίδιοι ("ιδιοι", όχι απλά ίσοι) με κάτι που το βρίσκεται εδώ και 70000 χρόνια στο ανθρώπινο dna.

Αν θα δικαιωθούν (όχι νομικά αλλά κοινωνικά) θα το δείξει η ιστορία.

Καλή σας ημέρα

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Ιούλιος 02, 2013, 09:35:42 πμ »
Δεν χρειαζόμαστε καμία έρευνα και κανένα επιστήμονα. Μόνο κοινή λογική. Ίσως και λίγο καφέ Θοδωρή.
Οι ομοφυλόφιλοι παράγονται από ετεροφυλόφιλους γονείς ή τουλάχιστον σε συντριπτικό βαθμό. Από καραστρέιτ μανάδες και καραστρέιτ πατεράδες. Άρα να καταργήσουμε την κλασσική οικογένεια γιατί διαπιστώθηκαν αποκλίσεις;Και γιατί παρακαλώ αποκλίσεις κι όχι διαφορές, επειδή είναι μειοψηφία; Όπως μία ετεροφυλόφιλη οικογένεια μπορεί να δημιουργήσει ετρεοφυλόφιλα ή ομοφυλόφιλα παιδιά το ίδιο μπορεί να κάνει κι η ομοφυλόφιλη. Οι ορμές είναι έμφυτες. Δεν διδάσκονται. Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχαν τους προηγούμενους αιώνες ομοφυλόφιλοι. Ούτε αυξήθηκαν στη σημερινή εποχή. Απλά τώρα μπορούν να εκδηλώνονται ελεύθερα αυτό που καταπιεζότανε. Ή μπας και είναι σαν το τσιγάρο; "το ξεκίνησα στο στρατό".

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Ιούλιος 02, 2013, 11:50:13 πμ »
Βρε Δημήτρη, ως απόκλιση δεν εννοώ τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Σαφώς και δεν ισχύει ότι οι γκέι γονείς θα βγάλουν γκέι παιδιά.
Για να το κάνω λιανά, αν το 40% του δείγματος των παιδιών που μεγάλωσαν σε οικογένειες με ομοφυλόφιλους γονείς καταλήξουν στους ψυχολόγους και στους ψυχιάτρους ενώ το αντίστοιχο ποσοστό από το άλλο δείγμα είναι 10%, τότε κάτι τρέχει.
Ή ότι έχουν 50% μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνουν ναρκομανείς. Ή δολοφόνοι. Ή με βαριές μορφές κατάθλιψης. κτλ. κτλ.
Δεν πιστεύω με τίποτα ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί, αλλά για να καταλάβεις τι εννοώ με την "απόκλιση".
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Ιούλιος 02, 2013, 11:56:42 πμ »
ρε λεβεντες μου τι ειναι πιο επικινδυνο για την κοινωνια? ο πουστης η' ο φασιστας/ναζιστης?

εδω οι αλλοι μεγαλωνουν τα παιδια τους και τα κανουν με το ζορι φασιστακια, ρατσιστοπουλα και να μισουν τους ξενους και εμεις συζηταμε για τις αδερφες?

σε τι κοσμο μεγαλωνουμε Νικο Τσιαμτσικα!!!
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Ιούλιος 02, 2013, 12:06:16 μμ »
Θοδωρή (Karteo), με το πρωινό σου "παραλήρημα" τα είπες όοοοοοοολα.

ΜΠΡΑΒΟ. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ  :god: :god: :god:

Κώστας
This post contains 100% recycled electrons

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Ιούλιος 02, 2013, 12:08:09 μμ »
ρε λεβεντες μου τι ειναι πιο επικινδυνο για την κοινωνια? ο πουστης η' ο φασιστας/ναζιστης?

εδω οι αλλοι μεγαλωνουν τα παιδια τους και τα κανουν με το ζορι φασιστακια, ρατσιστοπουλα και να μισουν τους ξενους και εμεις συζηταμε για τις αδερφες?

σε τι κοσμο μεγαλωνουμε Νικο Τσιαμτσικα!!!

Και εγώ απορώ με αυτούς που έχουν πρόβλημα με τους γκέι. Αν το σκεφτείς λογικά, όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα.

Ανεβαίνει το ratio "γκόμενα ανα στρέιτ άντρα".

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Ιούλιος 02, 2013, 12:11:19 μμ »
Oταν ο Γιάννης συγκρίνει τον κομμουνιστή με το χρυσαυγίτη (θεωρία των 2 άκρων) τότε τι να πεις..
Λες και δεν ξέρουμε τι κανουνε στο στράτευμα...

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Ιούλιος 02, 2013, 12:14:09 μμ »
Ανεβαίνει το ratio "γκόμενα ανα στρέιτ άντρα".

Σωστόοοος.
Αλλά το πρόβλημα είναι ότι αφαιρούνται και οι λεσβίες από την αναλογία  :-k
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος THANOS58

• FnB Mod
  • 50mm case
  • *
  • ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ..
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Ιούλιος 02, 2013, 01:36:36 μμ »
Καλά, επειδή είναι ατελεύτητο το θέμα, καλύτερα να στρίψετε την συζήτηση στην υπογεννητικότητα... Σε λίγο, σχεδόν κανείς συμπατριώτης μας - πλην ολίγων βολεμένων - θα είναι σε θέση να κάνει και να μεγαλώσει παιδιά. Αυτό ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ των κοινωνικών κριτικών και απόψεων για την κοινωνική/νομοθετική αντιμετώπιση των ομοφυλοφίλων.

Πάντως, πάνω από κάθε τι άλλο, να βάζετε τις επιταγές της μητέρας Φύσης (τον κανόνα πρώτα και μετά την εξαίρεση). Τόσο απλά. Καμμία κοινωνική εξέλιξη και μετεξέλιξη δεν υπερβαίνει τον φυσικό νόμο, και δη μακροχρόνια, όσο κι αν επεμβαίνουν στην ιστορική μας πορεία οι θρησκείες, τα ήθη και έθιμα, το προτσές της μεταβιομηχανικής συνύπαρξης σε μεγάλα αστικά κέντρα, η παγκοσμιοποιήσεις, κ.ο.κ.

Τέλος, επειδή οι γεροντότεροι εξ ημών έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο μικρή και εύθραυστη είναι η ζωή, που έφτασε νάχει λιγότερες καλές στιγμές από τις κακές, παρακαλώ κινήσατε τους πρωκτούς σας να μαζευόμαστε για κανα " Κύριε, ο μέγας και  ελεήμων Θεός, τσιπουρέησον ημάς..."!
ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ...ΡΟΛΟΙ!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Ιούλιος 02, 2013, 02:37:06 μμ »
Λοιπόν, θα κανονίσω θαλασσινά στο μαγαζί που είχαμε πάει στο Ιλιον για να συζητήσουμε διεξοδικά το θέμα.
Θα ανοιχτεί σχετικό νήμα.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Ιούλιος 02, 2013, 02:58:22 μμ »
Καλά, επειδή είναι ατελεύτητο το θέμα, καλύτερα να στρίψετε την συζήτηση στην υπογεννητικότητα... Σε λίγο, σχεδόν κανείς συμπατριώτης μας - πλην ολίγων βολεμένων - θα είναι σε θέση να κάνει και να μεγαλώσει παιδιά. Αυτό ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ των κοινωνικών κριτικών και απόψεων για την κοινωνική/νομοθετική αντιμετώπιση των ομοφυλοφίλων.

Πάντως, πάνω από κάθε τι άλλο, να βάζετε τις επιταγές της μητέρας Φύσης (τον κανόνα πρώτα και μετά την εξαίρεση). Τόσο απλά. Καμμία κοινωνική εξέλιξη και μετεξέλιξη δεν υπερβαίνει τον φυσικό νόμο, και δη μακροχρόνια, όσο κι αν επεμβαίνουν στην ιστορική μας πορεία οι θρησκείες, τα ήθη και έθιμα, το προτσές της μεταβιομηχανικής συνύπαρξης σε μεγάλα αστικά κέντρα, η παγκοσμιοποιήσεις, κ.ο.κ.

Τέλος, επειδή οι γεροντότεροι εξ ημών έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο μικρή και εύθραυστη είναι η ζωή, που έφτασε νάχει λιγότερες καλές στιγμές από τις κακές, παρακαλώ κινήσατε τους πρωκτούς σας να μαζευόμαστε για κανα " Κύριε, ο μέγας και  ελεήμων Θεός, τσιπουρέησον ημάς..."!

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/hc-kDby6ALE" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hc-kDby6ALE" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Τζίμης Πανούσης Μουσικές Ταξιαρχίες - Γαμάτε γιατί χανόμαστε

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Ιούλιος 02, 2013, 03:18:28 μμ »
Oταν ο Γιάννης συγκρίνει τον κομμουνιστή με το χρυσαυγίτη (θεωρία των 2 άκρων) τότε τι να πεις..
Λες και δεν ξέρουμε τι κανουνε στο στράτευμα...
   Για μένα μπορεί να είναι μια από τα ίδια. Ολοκληρωτικές αντιλήψεις. Αυτό με το στράτευμα δεν το κατάλαβα.

Μην αναφέρεστε και ξανααναφέρεστε στον σεβασμό της διαφορετικότητας. Μέχρι τώρα κανένας δεν έχει γράψει το αντίθετο.

Οι πολιτισμένοι ελεύθεροι λαοί πάντα είχαν ως κοίταρο την οικογένεια χιλιαδες χρόνια τώρα. Καμμία σχέση με μπίλιες και ρουλέτες.

Το πρότυπο δεν είναι ταυτόχρονα και αξία? Δεν καταλαβαίνω την προσπάθεια διαχωρισμού. Δεν μίλησα για το πρότυπο του πατέρα η της μητέρας που έχουν υποστεί διαφοροποιήσεις ανα τους αιώνες, πάλι όμως ελάχιστες αν το δει κανείς συνολικά. Μίλησα για το πρότυπο της οικογένειας με πατέρα-μητέρα-απογόνους που παραμένει αξιοθαύμαστα σταθερό. Θες να το πεις διαχρονική αξία? Μαζί σου, το νόημα είναι το ίδιο όπως και να το χαρακτηρίσεις. Αποτελεί το ιδανικό προς το οποίο πρέπει να προσδοκούμε, άσχετα με το αν στην πράξη το καταφέρουμε ή όχι. Το προσδοκόμενο φίλοι μου όταν κάνουμε οικογένεια, δεν είναι να χωρίσουμε, αυτό είναι κάτι που φυσικά μπορεί να συμβεί κι αν συμβεί θα αντιμετωπισθεί με τον καλύτερο τρόπο για όλους. Όμως δεν μπορεί να είναι επιδίωξη και "αξία" για την κοινωνία!!! Επιτέλους για να μην τρελαθούμε δηλαδή. Πολύ περισσότερο βέβαια δεν μπορεί να αποτελεί "αξία" μια οικογένεια με δυό μπαμπάδες. Που να πάρει η ευχή είναι δυνατόν να αποτελεί? Αν σας ρωτούσαν τι θα προτιμούσατε, τι θα απαντούσατε? Μη μου πείτε πρώτα απ'όλα να ήταν αγαπημένοι κλπ κλπ, δεν είναι αυτό το θέμα μας!!! Υπάρχει κάποιος που θα πεί ότι θα προτιμούσα να έχω δύο μπαμπάδες από το να έχω μαμά και μπαμπά? Πως μπορεί λοιπόν να εξισωθούν αυτά τα δύο ως "αξίες"?

Συμφωνώ πάντως με τον billpos στο κομμάτι του χειρισμού του θέματος από τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους. 100%.

Κλείνω και δεν μεταδίδω άλλο. Τα παιδιά βρίσκουν πρότυπα μεγαλώνοντας με τους γονείς τους, μη μου πιάσετε τις εξαιρέσεις και τις γενικολογίες, ότι πιο πολύ μετράει να είναι ο γονιός καλός άνθρωπος κλπ κλπ, εννοείται πως πιο πολύ μετράει αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας!!! Τα αγόρια βλέπουν τον μπαμπά ανίκητο, κάτι σαν θεό, θέλουν να γίνουν σαν κι αυτόν. Εντάξει από εδώ και πέρα κάποια αγόρια θα θέλουν να γίνουν σαν κι αυτήν. Μόνο και μόνο που αμφισβητείται το αυτονόητο, ότι δηλαδή είναι πολύ πιθανότερο ένα παιδί από οφοφυλόφυλους γονείς να γίνει και το ίδιο ομοφυλόφυλο, εμένα μου αρκεί για να σταματήσω την συζήτηση.

Λοιπόν, θα κανονίσω θαλασσινά στο μαγαζί που είχαμε πάει στο Ιλιον για να συζητήσουμε διεξοδικά το θέμα.
Θα ανοιχτεί σχετικό νήμα.

Από τώρα λέω ναί. Όχι όμως για αυτή τη συζήτηση γιατί θα σε μπουγελώσω με τίποτε μύδια σαγανάκι ;) :dielaughing:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 02, 2013, 07:45:55 μμ από GiannisH »

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Ιούλιος 02, 2013, 04:00:03 μμ »

Τζίμης Πανούσης Μουσικές Ταξιαρχίες - Γαμάτε γιατί χανόμαστε

Επίσης μας ταιριάζει και το...

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/7nOeFPYJ_u8" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7nOeFPYJ_u8" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος afnios

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Ιούλιος 02, 2013, 04:00:44 μμ »
Απο την στιγμη που η γυναικα αρπαξε το ροπαλο και εγινε κυνηγος,ολα αλλαξαν'οι ανδρες τα'χασαν,μαλακωσαν,πλαδαρεψαν  και φοβηθηκαν.Η συνεχεια ειναι αυτη που ολοι βλεπουμε καθημερινα,bi πολυδιαφημισμενοι πρωτυπα για τους νεους,facebook που τα αποβλακωνει,καμακι πεθαμενο.....και τα χειροτερα ερχονται.
με ενα ρολοι ξερεις παντα τι ωρα ειναι,με δυο δεν εισαι ποτε σιγουρος

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #116 στις: Ιούλιος 02, 2013, 04:26:23 μμ »
Επίσης μας ταιριάζει και το...

ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!!!!

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Ιούλιος 02, 2013, 05:24:03 μμ »
Για μένα μπορεί να είναι μια από τα ίδια. Ολοκληρωτικές αντιλήψεις. Αυτό με το στράτευμα δεν το κατάλαβα.

Ελα τώρα, δεν ξέρουμε νομίζεις τι κάνετε μεταξύ σας στα σκηνάκια στην παγωνιά...

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Ιούλιος 02, 2013, 06:28:33 μμ »
Ταιριάζει δεν ταιριάζει πάρτε και το πιο αντιπροσωπευτικό τραγούδι του νεο-Έλληνα

<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/69nsSON3BYY" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/69nsSON3BYY" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Ιούλιος 02, 2013, 06:31:11 μμ »
<object codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.youtube.com/v/CS9OO0S5w2k" width="425px" height="350px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CS9OO0S5w2k" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="allowScriptAccess" value="never" /><param name="pluginspage" value="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object>

Το πιο αντιπροσωπευτικο βιντεο.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)