Αποστολέας Θέμα: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  (Αναγνώστηκε 117637 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #120 στις: Ιούλιος 02, 2013, 06:33:48 μμ »
 :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Πέθανα....
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Ιούλιος 02, 2013, 06:37:19 μμ »

Το πιο αντιπροσωπευτικο βιντεο.

:dielaughing:    :dielaughing:    :dielaughing:    :dielaughing:    :dielaughing:    :dielaughing:    :dielaughing:    :dielaughing:
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Ιούλιος 02, 2013, 06:37:39 μμ »
Ελα τώρα, δεν ξέρουμε νομίζεις τι κάνετε μεταξύ σας στα σκηνάκια στην παγωνιά...

η' οι αλλοι στα παπορια στις κουκετες δυο δυο. χου ρε.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #123 στις: Ιούλιος 02, 2013, 06:53:51 μμ »
Και κεί που η φύση ησυχαζει και ο Βικτωρας ξεκουράζεται ...... Μπουρλοτο!!!!

Διαβάζω με μεγάλη προσοχή όλες τις ,πολυ ενδιαφέρουσες,αποψεις,και πανικοβαλλομαι
Δηλαδή ρε μάγκες για να είμαι προοδευτικός άνθρωπος,να είμαι δημοκράτης,να έχω ´´αριστερες´´ απόψεις πρέπει να πάω διακοπές στη Λεσβο;πρέπει να συμμετέχω στα gay parades,να μου αρέσουν τα κανελωμενα ρυζογαλα και το στέκι μου να είναι το blue oyster;
Ωραία δημοκρατία και ανοικτομυαλοσυνη εκ μέρους σας,που οποίος έχει αντίθετη άποψη είναι φασιστας,μαύρος ο σκύλος ο ταμ ταμ ταμ!!
Προσωπικά δεν με ενοχλούν καθόλου ,αρκεί να είναι σοβαροί,να μην προκαλούν ,να μην ξεφεύγουν.Διοτι μη φτάσουμε και στην άλλη άκρη,ο μη gay,o straight,να είναι αυτός που έχει το πρόβλημα.
Μέχρι εκεί όμως.Ο καθένας τη δουλειά του,και προσωπικά,μακριά απ το γιο μου!!!
Οπως γνωρίζουμε όλοι,για να γίνει ένα παιδί,χρειάζονται και τα δυο φύλα.Οσο και να μαρκαλεψει ο Σπυρακος τον Αντρέα η το αντίθετο,παιδί γιοκ.Για αυτό άλλωστε το αθλοθετημενο πριμ της βασίλισσας περιμένει τόσα χρόνια τον μαμά!
Παιδί λοιπόν μόνο απo άνδρα και γυναίκα σωστά;Αυτό είναι το φυσιολογικό και έτσι ορίζεται,comprento ;
Και πιο είναι το καλύτερο;τα παιδιά να μεγαλώνουν με τους γονείς τους!
Τα παιδιά,όπως λέει η επιστήμη,για να διαμορφώσουν σωστά τη προσωπικότητα τους και τον χαρακτήρα τους,χρειάζονται πατέρα,μητέρα και παππούδες.Oi Αμερικάνοι που αρέσκονται σε τέτοιες αναζητήσεις,είπανε ότι η σημερινή κατάντια των παιδιών τους(πιστόλια,ναρκωτικά κλπ)οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι δεν υπάρχει παραδοσιακή οικογένεια.Βεβαια και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες με ελάχιστη οικογενειακή συνοχή,βλέπουμε καθημερινά την προκοπη τους.
Θα μου πείτε τα δικά μας παιδιά,πως έχουν γινει;δεκτό ένα μέρει ,αν και θεωρω ότι είμαστε σε καλύτερη μοίρα.

Επίσης κάτι ακόμη,που τελικά δεν μπορω να μη γράψω.
Πολλοί ρωτήσανε,τοποθετήθηκαν,αναρωτήθηκαν,επιτέθηκαν για το πιο είναι και πως ορίζεται το φυσιολογικό.
Η δική μου,αιρετικη άποψη,διαμορφώνεται και με βάση την ιατρική.
Οταν μιλάμε για φυσιολογικό σεξ,υπάρχουν δυο φύλα με τα αντίστοιχα ´´προσοντά´ τα οποία ´´κουμπωνουν´´ μεταξύ τους και γι αυτό η ερωτική πράξη είναι ιατρικα ακίνδυνη.Βεβαια υπάρχουν και ποικιλίες ,μόνο όμως η κατάχρηση ενέχει κινδύνους.
Πως μπορω να θεώρησω φυσιολογικό  το σεξ μεταξύ ανδρών,όταν για βασικο ερωτικο όργανο χρησιμοποιείται τμήμα του οργανισμού με εντελώς διαφορετικό προορισμό απο τη φύση;όταν δίπλα στη ´´χαρά´ καραδοκούν πλέιστα προβλήματα υγείας;
Στην τελική ο καθένας ότι γουστάρει κάνει και μαγκιά του.Μην προσπαθεί μόνο να αλλάξει τη φύση,δεν γίνεται!!!Και δυστυχώς η φύση όταν παραβιάζεται,αντιδρά!!
Τελικά είμαι και πολυ μουτζουρης!!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Ιούλιος 02, 2013, 07:00:55 μμ »
Πολύ θα ήθελα να δω εσάς τους άνετους αν ο γιόκας σας κουβάλαγε σπίτι τον Παντέλο τον μπετατζή. "Μπαμπά αγαπιόμαστε, θα παντρευτούμε..."

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #125 στις: Ιούλιος 02, 2013, 07:05:06 μμ »
Και είμαι κι άρρωστος ,λέτε να επηρεάζει τα γραφόμενα μου;

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Ιούλιος 02, 2013, 07:06:19 μμ »
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Ιούλιος 02, 2013, 07:10:13 μμ »
ποιος ειπε οτι θα μας αρεσε? μη συγχεουμε το ενα με το αλλο.

αν καποιος νομιζει οτι οι απαγορευσεις και η εχθροτητα και η απομονωση μειωνουν το προβλημα τοτε SERIOUSLY ειναι πολυ μακρια νυχτωμενος.

οι απαγορευσεις, η εχθροτητα και η απομονωση διογκωνουν τα ψυχολογικα προβληματα αυτων των ανθρωπων, τους οδηγουν σε εξτριμ επιλογες, στην ντροπη, στην παραβατικη συμπεριφορα.

και στην τελικη το προβλημα ειναι αν θα σου φερει τον παντελο ο γιοκας σου η' αν θα τρεχει το παιδι σου στον αγοραιο και επικινδυνο ερωτα για να κρυφτει?

αν ειναι να συμβει θα συμβει. το θεμα ειναι μη χασεις το παιδι σου.

να πληγωθεις εσυ και οχι αυτο. γιατι αυτο σημαινει στην τελικη να εισαι πατερας. να τα τραβας εσυ και οχι τα παιδια σου.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Ιούλιος 02, 2013, 07:10:17 μμ »

Παράθεση από: kkostas στις Σήμερα στις 08:00:55 μμ>

Παράθεση
Πολύ θα ήθελα να δω εσάς τους άνετους αν ο γιόκας σας κουβάλαγε σπίτι τον Παντέλο τον μπετατζή. "Μπαμπά αγαπιόμαστε, θα παντρευτούμε..."

Αμαν κι εσυ,χαθηκε κατι σε πιο σοφιστικέ

WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Ιούλιος 02, 2013, 07:19:25 μμ »

Παράθεση από: kkostas στις Σήμερα στις 08:00:55 μμ>

Παράθεση

Αμαν κι εσυ,χαθηκε κατι σε πιο σοφιστικέ

"Θα ντυθώ νυφούλα..."  :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Ιούλιος 02, 2013, 07:25:29 μμ »

αν καποιος νομιζει οτι οι απαγορευσεις και η εχθροτητα και η απομονωση μειωνουν το προβλημα τοτε SERIOUSLY ειναι πολυ μακρια νυχτωμενος.

οι απαγορευσεις, η εχθροτητα και η απομονωση διογκωνουν τα ψυχολογικα προβληματα αυτων των ανθρωπων, τους οδηγουν σε εξτριμ επιλογες, στην ντροπη, στην παραβατικη συμπεριφορα.

και στην τελικη το προβλημα ειναι αν θα σου φερει τον παντελο ο γιοκας σου η' αν θα τρεχει το παιδι σου στον αγοραιο και επικινδυνο ερωτα για να κρυφτει?

να πληγωθεις εσυ και οχι αυτο. γιατι αυτο σημαινει στην τελικη άνα εισαι πατερας. να τα τραβας εσυ και οχι τα παιδια σου.

Είμαι σίγουρος ότι δεν θα σας άρεσε γι' αυτό το έγραψα.
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, δεν είμαι ρατσιστής.
Ποιος είμαι όμως εγώ όμως να "νομιμοποιήσω" κάτι ενάντια στη φύση?
Και δεν εννοώ την μεταξύ τους συνεύρεση.
Αφού την βρίσκουν με γεια τους και χαρά τους.
Και πες οτι ο γάμος είναι ένα ανθρώπινο δημιούργημα. Πάσο.
Η υιοθέτηση τέκνων από gay ζευγάρια όμως κτλ είναι ενάντια στη φύση και με βρίσκει αντίθετο (εως πολύ αντίθετο).

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #131 στις: Ιούλιος 02, 2013, 08:08:00 μμ »

να πληγωθεις εσυ και οχι αυτο. γιατι αυτο σημαινει στην τελικη να εισαι πατερας. να τα τραβας εσυ και οχι τα παιδια σου.

Ενώ ο έρωτας του παντελου,είναι λίρα εκατό!!!Δεν νομίζω,δεν νομίζω καθόλου!!

Και βέβαια,αν το παιδί διαλέξει αυτόν το δρόμο,ο γονιός έχει την υποχρέωση να στηρίξει την επιλογή του,όσο κι αν διαφωνεί!!!!

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Ιούλιος 02, 2013, 08:13:40 μμ »
δεν ειπε κανεις οτι του αρεσει. εμενα και αλλα πραγματα δεν μ'αρεσουν. οχι μονο να φιλιουνται στο δρομο οι γκει αλλα και να χουφτωνονται οι στρειτ δε μ'αρεσει. αισθητικα μου φαινεται γελοιο.

η υιοθετηση παιδιου ειναι πραξη πιο συνθετη απο αυτο που λες. ας κανουμε μια υποθεση εργασιας.

κανει ενας ενα παιδι και μετα αποφασιζει να το γυρισει και να γινει γκει. τι θα γινει το παιδι? θα του το παρουμε?

αλλη υποθεση εργασιας.

ενας υιοθετει ενα παιδι και κανεις δεν ξερει οτι ειναι γκει. το μαθαινει μετα η πολιτεια και τι θα γινει? θα του το παρουμε?

αλλη υποθεση εργασιας.

αν ενας ειναι γκει αλλα δεν παντρευτει, μπορει να υιοθετησει?

θελω να πω οτι ειναι λαθος παραμετρος κατα τη γνωμη μου η γκει οριοθετηση του θεματος
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Ιούλιος 02, 2013, 08:14:55 μμ »
Ενώ ο έρωτας του παντελου,είναι λίρα εκατό!!!Δεν νομίζω,δεν νομίζω καθόλου!!

Και βέβαια,αν το παιδί διαλέξει αυτόν το δρόμο,ο γονιός έχει την υποχρέωση να στηρίξει την επιλογή του,όσο κι αν διαφωνεί!!!!

κανενας ερωτας δεν ειναι λιρα εκατο. γιατι ειναι ο ερωτας της λιτσας? ας γελασω. εχει γεμισει ο κοσμος κεραταδες.

αυτο που λεω ομως ειναι αλλο και πιστευω οτι ειναι φανερο.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Ιούλιος 02, 2013, 08:52:29 μμ »
Παρεμπιπτοντως, τωρα προλαβα να διαβασω το επος του Καρτεου.
Θοδωρη σε σεβομαι απεριοριστα...

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #135 στις: Ιούλιος 02, 2013, 08:57:24 μμ »
δεν ειπε κανεις οτι του αρεσει. εμενα και αλλα πραγματα δεν μ'αρεσουν. οχι μονο να φιλιουνται στο δρομο οι γκει αλλα και να χουφτωνονται οι στρειτ δε μ'αρεσει. αισθητικα μου φαινεται γελοιο.

η υιοθετηση παιδιου ειναι πραξη πιο συνθετη απο αυτο που λες. ας κανουμε μια υποθεση εργασιας.

κανει ενας ενα παιδι και μετα αποφασιζει να το γυρισει και να γινει γκει. τι θα γινει το παιδι? θα του το παρουμε?

αλλη υποθεση εργασιας.

ενας υιοθετει ενα παιδι και κανεις δεν ξερει οτι ειναι γκει. το μαθαινει μετα η πολιτεια και τι θα γινει? θα του το παρουμε?

αλλη υποθεση εργασιας.

θελω να πω οτι ειναι λαθος παραμετρος κατα τη γνωμη μου η γκει οριοθετηση του θεματος

Πολυ ευστοχες οι παρατηρησεις σου,αδυνατω να σου δωσω απαντηση,επειδη δεν εχω και δεν ειναι η δουλεια μου.
Υπαρχουν αρμοδιοι γι αυτα τα θεματα,που θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις.
Δεδομένης της διαδικασίας και γραφειοκρατίας ομως που χαρακτηρίζει τις υιοθεσίες,φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν πολλές δυσκολίες.Ειδικα ανυπαντρος γκει,πολυ χλωμο το βλέπω να γίνει γονιός.

Εκεί που διαφωνώ ομως είναι ,οτι σαφώς και είναι σημαντική παράμετρος η γκει προσέγγιση του θέματος,γιατί είναι απόλυτα σαφές ότι οργανικά η γκει διάσταση ,δεν είναι η φυσιολογική.

Μπορεί να είναι αποδεκτή,συμπαθητική ,αντιπαθητικη,φιλική κλπ ότι θέλεις βάλε,φυσιολογική όμως ΔΕΝ είναι!!!

Αποσυνδεδεμένος Vagosts

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Ιούλιος 02, 2013, 08:57:43 μμ »
Παρεμπιπτοντως, τωρα προλαβα να διαβασω το επος του Καρτεου.
Θοδωρη σε σεβομαι απεριοριστα...
+1

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Ιούλιος 02, 2013, 08:58:56 μμ »

αλλη υποθεση εργασιας.

αλλη υποθεση εργασιας.

Κι αν ένας ειναι γκέι και μετά το γυρίσει στο κανονικό?

Κι αν ένας ειναι γκέι και μετά το γυρίσει στο κανονικό και μετά ξαναγίνει γκέι?

Κι να ένας που φαίνεται κανονικος από μέσα του είναι γκέι?

Κι αν......

Πλάκα μου κάνετε τώρα έτσι?

κανενας ερωτας δεν ειναι λιρα εκατο. γιατι ειναι ο ερωτας της λιτσας? ας γελασω. εχει γεμισει ο κοσμος κεραταδες.

αυτο που λεω ομως ειναι αλλο και πιστευω οτι ειναι φανερο.

Τι σχέση έχει η Λίτσα ρε παιδιά? Να το συζητήσουμε το θέμα του κερατώματος, αλλά σε άλλο νήμα. Και εν πάσει περιπτώσει φαντάσου να είσαι και κερατάς και γκέι...και χοντρός και καραφλός και γέρος και φτωχός...άστα να πάνε...

Μου θυμίζετε τους χρυσαυγίτες που όταν τους λένε κάτι για τον Χίτλερ, δεν απαντάνε για τον Χίτλερ, παρά λένε ότι έσφαξε εκατομύρια και ο Στάλιν...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Ιούλιος 02, 2013, 09:08:15 μμ »
+1

Εσυ αστα αυτα, ησουν υπερ του κλεισιματος της ΕΡΤ...

Αποσυνδεδεμένος Coral

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Ιούλιος 02, 2013, 09:18:05 μμ »
Μ αυτα κι αυτα θα φτασει ο Βικτωρας τον Σπυρο,ε οχι δεν το ανεχομαι,οπως δεν ανεχομαι την λεξη γκει οταν υπαρχει η ωραιοτατη κι ευηχη Ελληνικη λεξη πουστης.
WIP ολου του κοσμου ενωθειτε.