Και κεί που η φύση ησυχαζει και ο Βικτωρας ξεκουράζεται ...... Μπουρλοτο!!!!
Διαβάζω με μεγάλη προσοχή όλες τις ,πολυ ενδιαφέρουσες,αποψεις,και πανικοβαλλομαι
Δηλαδή ρε μάγκες για να είμαι προοδευτικός άνθρωπος,να είμαι δημοκράτης,να έχω ´´αριστερες´´ απόψεις πρέπει να πάω διακοπές στη Λεσβο;πρέπει να συμμετέχω στα gay parades,να μου αρέσουν τα κανελωμενα ρυζογαλα και το στέκι μου να είναι το blue oyster;
Ωραία δημοκρατία και ανοικτομυαλοσυνη εκ μέρους σας,που οποίος έχει αντίθετη άποψη είναι φασιστας,μαύρος ο σκύλος ο ταμ ταμ ταμ!!
Προσωπικά δεν με ενοχλούν καθόλου ,αρκεί να είναι σοβαροί,να μην προκαλούν ,να μην ξεφεύγουν.Διοτι μη φτάσουμε και στην άλλη άκρη,ο μη gay,o straight,να είναι αυτός που έχει το πρόβλημα.
Μέχρι εκεί όμως.Ο καθένας τη δουλειά του,και προσωπικά,μακριά απ το γιο μου!!!
Οπως γνωρίζουμε όλοι,για να γίνει ένα παιδί,χρειάζονται και τα δυο φύλα.Οσο και να μαρκαλεψει ο Σπυρακος τον Αντρέα η το αντίθετο,παιδί γιοκ.Για αυτό άλλωστε το αθλοθετημενο πριμ της βασίλισσας περιμένει τόσα χρόνια τον μαμά!
Παιδί λοιπόν μόνο απo άνδρα και γυναίκα σωστά;Αυτό είναι το φυσιολογικό και έτσι ορίζεται,comprento ;
Και πιο είναι το καλύτερο;τα παιδιά να μεγαλώνουν με τους γονείς τους!
Τα παιδιά,όπως λέει η επιστήμη,για να διαμορφώσουν σωστά τη προσωπικότητα τους και τον χαρακτήρα τους,χρειάζονται πατέρα,μητέρα και παππούδες.Oi Αμερικάνοι που αρέσκονται σε τέτοιες αναζητήσεις,είπανε ότι η σημερινή κατάντια των παιδιών τους(πιστόλια,ναρκωτικά κλπ)οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι δεν υπάρχει παραδοσιακή οικογένεια.Βεβαια και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες με ελάχιστη οικογενειακή συνοχή,βλέπουμε καθημερινά την προκοπη τους.
Θα μου πείτε τα δικά μας παιδιά,πως έχουν γινει;δεκτό ένα μέρει ,αν και θεωρω ότι είμαστε σε καλύτερη μοίρα.
Επίσης κάτι ακόμη,που τελικά δεν μπορω να μη γράψω.
Πολλοί ρωτήσανε,τοποθετήθηκαν,αναρωτήθηκαν,επιτέθηκαν για το πιο είναι και πως ορίζεται το φυσιολογικό.
Η δική μου,αιρετικη άποψη,διαμορφώνεται και με βάση την ιατρική.
Οταν μιλάμε για φυσιολογικό σεξ,υπάρχουν δυο φύλα με τα αντίστοιχα ´´προσοντά´ τα οποία ´´κουμπωνουν´´ μεταξύ τους και γι αυτό η ερωτική πράξη είναι ιατρικα ακίνδυνη.Βεβαια υπάρχουν και ποικιλίες ,μόνο όμως η κατάχρηση ενέχει κινδύνους.
Πως μπορω να θεώρησω φυσιολογικό το σεξ μεταξύ ανδρών,όταν για βασικο ερωτικο όργανο χρησιμοποιείται τμήμα του οργανισμού με εντελώς διαφορετικό προορισμό απο τη φύση;όταν δίπλα στη ´´χαρά´ καραδοκούν πλέιστα προβλήματα υγείας;
Στην τελική ο καθένας ότι γουστάρει κάνει και μαγκιά του.Μην προσπαθεί μόνο να αλλάξει τη φύση,δεν γίνεται!!!Και δυστυχώς η φύση όταν παραβιάζεται,αντιδρά!!
Τελικά είμαι και πολυ μουτζουρης!!!
Sent from my iPad using Tapatalk HD