Αποστολέας Θέμα: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  (Αναγνώστηκε 117617 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #140 στις: Ιούλιος 02, 2013, 09:25:45 μμ »
οπως δεν ανεχομαι την λεξη γκει οταν υπαρχει η ωραιοτατη κι ευηχη Ελληνικη λεξη πουστης.

Kλαίω :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Ιούλιος 02, 2013, 09:41:58 μμ »
Κι αν ένας ειναι γκέι και μετά το γυρίσει στο κανονικό?

Κι αν ένας ειναι γκέι και μετά το γυρίσει στο κανονικό και μετά ξαναγίνει γκέι?

Κι να ένας που φαίνεται κανονικος από μέσα του είναι γκέι?

Κι αν......

Πλάκα μου κάνετε τώρα έτσι?

Τι σχέση έχει η Λίτσα ρε παιδιά? Να το συζητήσουμε το θέμα του κερατώματος, αλλά σε άλλο νήμα. Και εν πάσει περιπτώσει φαντάσου να είσαι και κερατάς και γκέι...και χοντρός και καραφλός και γέρος και φτωχός...άστα να πάνε...

Μου θυμίζετε τους χρυσαυγίτες που όταν τους λένε κάτι για τον Χίτλερ, δεν απαντάνε για τον Χίτλερ, παρά λένε ότι έσφαξε εκατομύρια και ο Στάλιν...

απαντησεις εδωσα. οτι διαβαζεις αν δεν τα διαβασεις ως απαντησεις φαινονται ξεκουδουνα. θα ηταν βολικοτερο να τα δεις ως απαντησεις σε αλλες αποψεις/θεσεις γιατι εκτος context δεν βγαζουν ιδιαιτερο νοημα.

αυτο που λεω ειναι απλο

1. οτι το να λες οι γκει/αδερφες/πουστηδες/λεσβιες δεν θα πρεπει να υιοθετουν παιδια ειναι απλα irrelevant γιατι μπορει να μην το ξερεις. αρα η παραμετρος αυτη ειναι απο μονη της βλακωδης σε ενα συλλογισμο γιατι ΑΠΛΑ δεν μπορεις να το ξερεις. οι φασιστες να υιοθετουν παιδια? οι ετεροφυλοφιλοι παιδεραστες? που το ξερεις οτι ειναι? θεωρητικως θα μιλαμε η' πρακτικως?

2. τα περι λιτσας θα βοηθουσε ιδιαιτερα να τα δεις παλι ως απαντηση σε κατι αλλο και πολυ συγκεκριμενο που εγραψα. η απορριψη, η απομονωση, ο εξευτελισμος οδηγουν τον ανθρωπο σε λαθος επιλογες, επικινδυνους δρομους και εντελει τον οδηγουν σε εναν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ στον οποιο Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΝ ΩΘΕΙ για να φτασει μια μερα να του πει 'τι ξεφτιλισμενος που εισαι'. Ειτε λιτσα, ειτε παντελος λοιπον ειναι θεμα σχεσεων.

και στην τελικη τελικη θελω να μου πεις αυτο που ρωταω.

εγω θελω να κανω μια οικογενεια με 3 γυναικες. καλυπτω ολες τις προδιαγραφες σας. δεν ειμαι αδερφη, τα παιδια θα ξερουν ποιος ειναι μανας και πατερας, τις αλλες θα τις φωναζουν νονες γιατι θα τα βαφτισουν και ολοι μαζι θα παμε καλα.

σας ενοχλει? γιατι δεν μπορει να υλοποιηθει? τι κακο κανω και σε ποιον?

γιατι δεν επιτρεπεται? μηπως γιατι στο μυαλο της η κοινωνια εχει τιγκαρει απο στερεοτυπα και δε χωραει αλλα?
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Ιούλιος 02, 2013, 09:47:33 μμ »
Πολυ ευστοχες οι παρατηρησεις σου,αδυνατω να σου δωσω απαντηση,επειδη δεν εχω και δεν ειναι η δουλεια μου.
Υπαρχουν αρμοδιοι γι αυτα τα θεματα,που θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις.
Δεδομένης της διαδικασίας και γραφειοκρατίας ομως που χαρακτηρίζει τις υιοθεσίες,φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν πολλές δυσκολίες.Ειδικα ανυπαντρος γκει,πολυ χλωμο το βλέπω να γίνει γονιός.

Εκεί που διαφωνώ ομως είναι ,οτι σαφώς και είναι σημαντική παράμετρος η γκει προσέγγιση του θέματος,γιατί είναι απόλυτα σαφές ότι οργανικά η γκει διάσταση ,δεν είναι η φυσιολογική.

Μπορεί να είναι αποδεκτή,συμπαθητική ,αντιπαθητικη,φιλική κλπ ότι θέλεις βάλε,φυσιολογική όμως ΔΕΝ είναι!!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

να το προσδιορισουμε λιγο ακριβεστερα? δεν ειναι αναπαραγωγικα φυσιολογικο. για να ειμαστε απλα ακριβεις το λεω.

διοτι το φυσιολογικο εχει πολλους διαφορετικους προσδιορισμους. πολιτιστικα φυσιολογικο, κοινωνικα φυσιολογικο, θρησκειολογικα φυσιολογικο, ερωτικα φυσιολογικο κοκ.

Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Ιούλιος 02, 2013, 09:54:21 μμ »
Με κανένα κριτήριο δεν είναι φυσιολογική η ομοφυλοφιλία. Αποδεκτή εφόσον δεν προκαλεί τον πλησίον όπως βέβαια θα μπορούσε να προκαλεί και η ετεροφυλοφιλία, ναί. Φυσιολογική όχι.

Πάντως πραγματικά πιο ατέρμονη συζήτηση δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει.

Τελικά επειδή δεν σας γνωρίζω προσωπικά, δεν ξέρω αν είστε τόσο προοδευτικοί ή αντιδραστικοί.
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Ιούλιος 02, 2013, 10:02:08 μμ »
Με κανένα κριτήριο δεν είναι φυσιολογική η ομοφυλοφιλία. Αποδεκτή εφόσον δεν προκαλεί τον πλησίον όπως βέβαια θα μπορούσε να προκαλεί και η ετεροφυλοφιλία, ναί. Φυσιολογική όχι.

Πάντως πραγματικά πιο ατέρμονη συζήτηση δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει.

Τελικά επειδή δεν σας γνωρίζω προσωπικά, δεν ξέρω αν είστε τόσο προοδευτικοί ή αντιδραστικοί.

και τα δυο. μη βαζεις το 'η στη μεση. ειμαστε bi :lol:

για να μιλησω σοβαρα. ποιος βαζει θεμα φυσιολογικου? εγω αδυνατω να παρω θεση. δεν με αφορα και ιδιαιτερα. δεν ειμαι ο πανσοφος Κριτης των παντων. ΔΕΝ με αφορα το φυσιολογικο. με αφορα το αν μπορω να αποδεκτω τον αλλον και αν εχω λογο ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ και πραγματικο για να μην τον αποδεχομαι. οσο δε με προσβαλλουν δεν με ενοχλει. υπαρχουν ετεροφυλοφιλοι που χουφτωνονται στην παραλια και τραβαω τα παιδια μου παραπερα γιατι με προσβαλλουν και με ενοχλουν. αλλοι που βριζουν χυδαια και εχω τσακωθει.

ο καθενας εχει δικαιωμα στην αυτοδιαθεση αρκει να μην προσβαλλει και να μη μειωνει τις ελευθεριες και την εκφραση των αλλων.

το φυσιολογικο η' μη ειναι πραγματικα τελειως αδιαφορη παραμετρος.

αληθεια δεν ξερετε ανθρωπους που ειναι εμφανως ομοφυλοφιλοι/γκει/αδερφες/πστηδες? πως τους βλεπετε? αρνητικα?

« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 02, 2013, 10:09:11 μμ από karteo »
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Ιούλιος 02, 2013, 10:09:03 μμ »
Έχεις καταλάβει ειλικρινά ότι είμαστε ομοφοβικοί? Σοβαρά όμως ρωτάω.

Η υιοθέτηση παιδιών από (αξιοπρεπείς λέω εγώ) ομοφυλόφιλους δεν είναι ένα αρκετά σοβαρό θέμα για να περνάει στο ντούκου ή η προσφώνηση γονέα του πατέρα ή της μάνας στο σχολείο?

Και το φυσιολογικό ή μη πρέπει να αφορά όλους μας πιστεύω σε τέτοια θέματα. Όχι μόνο αν μας χτυπήσει την πόρτα.
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Ιούλιος 02, 2013, 10:23:33 μμ »
Έχεις καταλάβει ειλικρινά ότι είμαστε ομοφοβικοί? Σοβαρά όμως ρωτάω.

Η υιοθέτηση παιδιών από (αξιοπρεπείς λέω εγώ) ομοφυλόφιλους δεν είναι ένα αρκετά σοβαρό θέμα για να περνάει στο ντούκου ή η προσφώνηση γονέα του πατέρα ή της μάνας στο σχολείο?

οχι. η ερωτηση μου αφορα στο αν εφοσον καποιος θεωρει κατι φυσιολογικο φερεται και αντιστοιχως η' οχι.

να επιστρεψουμε στο αρθρο? ευχαριστως.

το αρθρο ξεκιναει απο ενα γεγονος και φτιαχνει μια ολοκληρη θεωρια. το γεγονος ειναι οτι για να τονισουν την ισοτητα των φυλων στη γαλλια εφεραν την εξης τροπολογια:
Παράθεση
Σύμφωνα με την τροπολογία, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων θα πρέπει να διδάσκονται τη θεωρία της ισότητας των φύλων και να επισημαίνεται ότι οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών δεν είναι φυσικές, αλλά ιστορικά και κοινωνικά κατασκευασμένες και αναπαράγονται.

ο συντακτης του κειμενου με αυτη την αφορμη δημιουργει ενα τρομακτικα ομοφοβικο κειμενο που εμενα μου θυμιζει τους παπαδες που ολο στηλιτευουν τις αδερφες και τους κυναιδους και ολο στα τεσσερα και μπρουμυτα τους βρισκουν. Θου Κυριε κλπ κλπ κλπ

ο δε τιτλος του κειμενου 'Τέρμα η λέξη Μητέρα και Πατέρας από τον Σεπτέμβριο στα δημοτικά σχολεία. ' δεν προκυπτει απο πουθενα, δεν στοιχειοθετειται με ΤΙΠΟΤΕ στο κειμενο, και ειναι απλα αθλιο κατασκευασμα καποιου ξεκαθαρα ομοφοβικου τυπου.

διαβαστε ξανα το κειμενο. αν βρειτε πουθενα καποιο στοιχειο που να τεκμηριωνει οσα λεει το κειμενο πληζ γραψτε το να το δω
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Ιούλιος 02, 2013, 10:24:52 μμ »
απαντησεις εδωσα. οτι διαβαζεις αν δεν τα διαβασεις ως απαντησεις φαινονται ξεκουδουνα. θα ηταν βολικοτερο να τα δεις ως απαντησεις σε αλλες αποψεις/θεσεις γιατι εκτος context δεν βγαζουν ιδιαιτερο νοημα.

αυτο που λεω ειναι απλο

1. οτι το να λες οι γκει/αδερφες/πουστηδες/λεσβιες δεν θα πρεπει να υιοθετουν παιδια ειναι απλα irrelevant γιατι μπορει να μην το ξερεις. αρα η παραμετρος αυτη ειναι απο μονη της βλακωδης σε ενα συλλογισμο γιατι ΑΠΛΑ δεν μπορεις να το ξερεις. οι φασιστες να υιοθετουν παιδια? οι ετεροφυλοφιλοι παιδεραστες? που το ξερεις οτι ειναι? θεωρητικως θα μιλαμε η' πρακτικως?

2. τα περι λιτσας θα βοηθουσε ιδιαιτερα να τα δεις παλι ως απαντηση σε κατι αλλο και πολυ συγκεκριμενο που εγραψα. η απορριψη, η απομονωση, ο εξευτελισμος οδηγουν τον ανθρωπο σε λαθος επιλογες, επικινδυνους δρομους και εντελει τον οδηγουν σε εναν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ στον οποιο Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΝ ΩΘΕΙ για να φτασει μια μερα να του πει 'τι ξεφτιλισμενος που εισαι'. Ειτε λιτσα, ειτε παντελος λοιπον ειναι θεμα σχεσεων.

και στην τελικη τελικη θελω να μου πεις αυτο που ρωταω.

εγω θελω να κανω μια οικογενεια με 3 γυναικες. καλυπτω ολες τις προδιαγραφες σας. δεν ειμαι αδερφη, τα παιδια θα ξερουν ποιος ειναι μανας και πατερας, τις αλλες θα τις φωναζουν νονες γιατι θα τα βαφτισουν και ολοι μαζι θα παμε καλα.

γιατι δεν επιτρεπεται? μηπως γιατι στο μυαλο της η κοινωνια εχει τιγκαρει απο στερεοτυπα και δε χωραει αλλα?

Δεν έχεις καταλάβει, δεν διαφωνώ σε πολλά απ'όσα γράφεις, αυτό που λέω ειναι πως βάζοντας δεκάδες άλλες παραμέτρους φεύγουμε από την βάση της κουβέντας μας και πλατιάζουμε χωρίς αποτέλεσμα.

Εν προκειμένω

1. Πως δεν θα το ξέρεις? Αφού θα πάνε να υιοθετήσουν παιδί ως ζευγάρι. Θα το ξέρεις λοιπόν. Για όλα τα άλλα παραδείγματα που αναφέρεις, υπάρχουν πολλές δικλείδες στη διαδικασία η οποία φτάνει να είναι εκνευριστικά χρονοβόρα, ώστε να επιλεχθούν όσο το δυνατόν οι καταλληλότεροι. Φυσικά και δεν μπορεί να αποκλειστεί το λάθος, όμως αυτό τι σημαίνει? Ότι επειδή μπορεί κατά λάθος να τα καταφέρει ένας παιδεραστής, θα πρέπει να αφαιρέσουμε αυτή την παράμετρο αξιολόγησης? Να πούμε δηλαδή ότι, αφού δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση να γίνει γονιός ένας παιδεραστής, ε τότε ας επιτρέψουμε σε όλους τους παιδεραστές να μπορούν να γίνουν γονείς...

2. Είτε Λίτσα είτε Πάντελος είναι θέμα σχέσεων λες. Σωστό, ωστόσο η σχέση με τη Λίτσα μπορεί να κινηθεί προς το επιθυμητό και ως οικογένεια και ως "αξία ζωής". Αντίθετα η  σχέση με τον  Πάντελο είναι εξ αρχής χαμένηαπό αυτής της άποψης. Όχι ως σχέση δύο ανθρώπων, αλλά ως σχέση τέτοια που να έχει τουλάχιστον τα βασικά ώστε να μπορέσει να θεωρήθεί "αξία".

Όσο αναφορά το ότι εσύ θέλεις να έχεις τρείς γυναίκες κλπ, παραδόξως συμφωνώ. Και δεν θα περιοριζόμουν και σε τρείς,θα το άφηνα ανοικτό ;) :D Όμως δεν θα είχα την απαίτηση να θεωρηθώ φυσιολογικός, να υιοθετήσω παιδί και να έχω κι από πάνω την απαίτηση να με αντιμετωπίζει η κοινωνία ως αξία και πρότυπο.

να το προσδιορισουμε λιγο ακριβεστερα? δεν ειναι αναπαραγωγικα φυσιολογικο. για να ειμαστε απλα ακριβεις το λεω.

διοτι το φυσιολογικο εχει πολλους διαφορετικους προσδιορισμους. πολιτιστικα φυσιολογικο, κοινωνικα φυσιολογικο, θρησκειολογικα φυσιολογικο, ερωτικα φυσιολογικο κοκ.

Βάση καμμίας παραμέτρου δεν μπορέι να είναι φυσιολογικό, ανεκτό ναι, φυσιολογικό όχι.

αληθεια δεν ξερετε ανθρωπους που ειναι εμφανως ομοφυλοφιλοι/γκει/αδερφες/πστηδες? πως τους βλεπετε? αρνητικα?

Κανένα πρόβλημα, κάνουμε καλή παρέα, έχουν και πολύ χιούμορ συνήθως και αυτοσαρκασμό. Θυμάμαι παλιότερα τον Γιώργο-καλή του ώρα, χαθήκαμε- που άν έλεγα κανένα καλό ανέκδοτο, έλιωνε στο γέλιο και μου έλεγε "Γιάννη πολύ καλό, θύμισέ μου να σου κάτσω μετά!!!" Αν τώρα μου ερχόταν με κανέναν Πάντελο και μου έλεγε θέλω να φορέσω νυφικό και να υιοθετήσω και κανα δυό παιδιά, θα του έλεγα Γιώργο μου άστα αυτά, βρείτε έναν δήμαρχο ή έναν συμβολαιογράφο να το επισημοποιήσετε, ζήστε ευτυχισμένοι και άσε τα παιδιά να τα αναθρέψει κανένα ζευγάρι κανονικό, έτσι κι αλλιώς εσύ είσαι για Μερσέντες και Ακρωτήρι και τραλαλά...

Και κάτι τελευταίο ρε παιδιά. Αυτοί οι τύποι τι ζόρι τραβάνε και θέλουν ντε και καλά να υιοθετήσουν παιδιά? Ένα κανονικό ζευγάρι που παντρεύεται και κάπου ατυχεί να τεκνοποιήσει, είναι κατανοητό να επιθυμεί διακαώς να υιοθετήσει ένα παιδί. Οι γκέι τι ζόρι τραβάνε και θέλουν κι αυτοί να κάνουν το ίδιο? Θα σας πω τι ζόρι τραβάνε. Θέλουν ντε και καλά να κάνουν ότι και οι άλλοι, ορμόμενοι από τη μανία τους και όχι από πατρικά-μητρικά ένστικτα...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Ιούλιος 02, 2013, 10:32:46 μμ »
γιαννη σορρυ που δεν εχω χρονο να απαντησω συνολικα αλλα σκεψου αν υπαρχουν πιο σοβαρα πραγματα που πρεπει να ελεγχθουν για την υιοθεσια. οσον αφορα στο φυσιολογικο, με την εννοια της αναπαραγωγικης φυσιολογιας δεν ειναι. ερωτικα η ομοφυλοφιλια υπαρχει στην ανθρωποτητα since ancient times. τι αξια εχει το φυσιολογικο περαν της φιλολογικης σημερα?

τεσπα. κουραστικο ειναι το θεμα.

ξεκινησε απο ενα θλιβερα ψευδεστατο αρθρο, κατι το οποιο θα επρεπε να μας προβληματισει περισσοτερο και δεν εγινε

εγω για παραδειγμα θεωρω οτι τοσο ψευδεις ανθρωποι, λαοπλανοι, κολλημενοι και εχθρικοι απεναντι σε αλλες κοινωνικες ομαδες δεν θα επρεπε να πλησιαζουν καν τα παιδια.

αν ειχατε ενα ανθρωπο σαν και αυτον που εγραψε το αρθρο αυτο, και σας λεγανε οτι ειναι δασκαλος των παιδιων σας και τους μιλαγε ετσι θα τον δεχοσασταν?
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Ιούλιος 02, 2013, 10:53:34 μμ »

Το πιο αντιπροσωπευτικο βιντεο.

μπα...
αυτο πιστευω...

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Ιούλιος 03, 2013, 12:48:31 πμ »

Κι αν ένας ειναι γκέι και μετά το γυρίσει στο κανονικό και μετά ξαναγίνει γκέι?
Αυτό μου θυμίζει τον Δήμο που έγινε Καρλότα και ξανάγινε Δήμος και ξανάγινε Καρλότα.

" There is no right, there is no wrong...There is only POPULAR OPINION."

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Ιούλιος 03, 2013, 07:33:39 πμ »
Αυτό μου θυμίζει τον Δήμο που έγινε Καρλότα και ξανάγινε Δήμος και ξανάγινε Καρλότα.

Σκέψου τώρα ο Δήμος που έγινε Καρλότα και ξανάγινε Δήμος και ξανάγινε Καρλότα, να παντρευόταν την Τζούλη που έγινε Σταύρος και ξανάγινε Τζούλη και ξανάγινε Σταύρος και να ήθελαν να υιοθετήσουν ένα παιδί που θα έλεγε τον Δήμο μπαμπά και την Τζούλη μαμά και μετά την Τζούλη μπαμπά (Σταύρο) και τον Δήμο μαμά (Καρλότα) και θα ξανάλεγε τον Δήμο μπαμπά και την Τζούλη μαμά και μετά την Τζούλη μπαμπά (Σταύρο) και τον Δήμο μαμά (Καρλότα)  :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Ιούλιος 03, 2013, 08:17:13 πμ »
Τα βλέπετε που σας λέω? Πρέπει να λάβουμε υπόψη όλες αυτές τις παραμέτρους ;) :D

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #153 στις: Ιούλιος 03, 2013, 11:04:24 πμ »

Μια χαρά επιτρέπεται... βλέπε Mormons ;)

Και μάλιστα μερικές Mormon γυναίκες έχουν πάρει πατριωτικά το ότι δε μπορούν να έχουν νόμιμα ανδρική πολυγαμία, οπότε προσπαθούν να ισορροπήσουν αυτή την αδικία σε κάθε ευκαιρία... είχα γειτόνισσα τέτοια ;)

Αποσυνδεδεμένος billpos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Ιούλιος 03, 2013, 11:18:38 πμ »

Και μάλιστα μερικές Mormon γυναίκες έχουν πάρει πατριωτικά το ότι δε μπορούν να έχουν νόμιμα ανδρική πολυγαμία, οπότε προσπαθούν να ισορροπήσουν αυτή την αδικία σε κάθε ευκαιρία... είχα γειτόνισσα τέτοια ;)

Και τώρα που μένει ??

Αποσυνδεδεμένος bshop

• Tourbillion
    • Προφίλ
    • Found in the Attic
« Απάντηση #155 στις: Ιούλιος 03, 2013, 11:23:04 πμ »
Και τώρα που μένει ??

Δυστυχώς λίγο μακριά... Ιαπωνία :)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Ιούλιος 03, 2013, 12:30:04 μμ »

μπραβο στους Μορμονους  ;D
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Ιούλιος 03, 2013, 03:13:51 μμ »
Μιλάτε συνεχώς για φυσιολογικό το ένα, φυσιολογικό το άλλο. Όμως ο άνθρωπος από τη φύση του δεν είναι φυσιολογικός. Από τη φύση του είναι παρά φύσιν. Απλά το εφήμερο της ανθρώπινης ζωής που είναι σταγόνα στην εξέλιξη του ανθρώπου, και το πατομπούκαλο της δικιάς μας ζωής, που μας κάνει να νομίζουμε πως το να μην έχεις τηλεόραση είναι αφύσικο και τα παιδιά μας να θεωρούν φυσιολογική προέκταση του χεριού τους το κινητό, δεν μας επιτρέπουν να το δούμε.
Ο πρώτος άνθρωπος που τιθάσεψε τη φωτιά δεν ήταν φυσιολογικός (-Θα σε κάψει, τζιζ, φύγε από 'κει! -Είναι κουλ ρε μάνα.), ο πρώτος που καβάλησε ένα καρυδότσουφλο και ξανοίχτηκε δεν ήταν φυσιολογικός (-Που πας γιέ μου; -Μάνα πάω στα καράβια.), ο πρώτος που πέταξε δεν ήταν φυσιολογικός (-Έχεις δει ανθρώπους να πετάνε;), ο πρώτος (μπορεί κι ο δεύτερος κι ο τρίτος κοκ) που έφτιαξε ατομική βόμβα δεν ήταν φυσιολογικός (Όπα! εδώ κάποιοι συμφωνούνε;), η πρώτη γυναίκα που φόρεσε παντελόνια δεν ήταν φυσιολογική (-Θα πέσει φωτιά να μας κάψει, ξεδιάντροπη).
Αλλά ξέρετε; ούτε η ίδια η φύση είναι φυσιολογική. Δηλ. αλλάζει κατά παρέκκλιση των προηγούμενων κανόνων της. Μέσα στη λειτουργία του DNA υπάρχει ο παράγοντας τύχη. Όταν ενώνονται δύο κύταρα για να προκύψει ένα άλλο ένα μικρό ποσοστό του νέου κυτάρου δεν έχει καμία σχέση με το DNA των γονέων του γιατί διαφοροποιήθηκε κατά τυχαίο τρόπο. Αυτός ο παράγοντας τύχη είναι που διαφοροποίησε τη ζωή σε τέτοιο βαθμό πάνω σ' αυτόν το πλανήτη. Αλλά μιας και γίνεται σε πολύ μικρό ποσοστό δεν είναι άμεσα αντιληπτή η εξέλιξη.
Οι δύο τελευταίοι αιώνες με τις τεχνολογικές εξελίξεις έχουν φέρει και κοινωνικές αλλαγές τόσο ραγδαίες και μεγάλες που είναι δύσκολο να τις αφομιώσουμε.

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Ιούλιος 03, 2013, 03:20:16 μμ »
Δλδ Δημήτρη είναι φυσιολογικό το νινάκι να βυζαίνει τον μπαμπά??

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Ιούλιος 03, 2013, 03:24:32 μμ »
Δημήτρη δεν συμφωνώ με την έκφραση ότι οι πρωτοπόροι που ανέφερες δεν ήταν φυσιολογικοί, αλλά όπως και να έχει έκαναν ότι έκαναν για καλό και προχώρησαν τον κόσμο μπροστά. Καμμία σχέση δεν βλέπω σ'αυτούς και στους αλαφιασμένους για μητρική στοργή ομοφυλόφιλους...