Αποστολέας Θέμα: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  (Αναγνώστηκε 117585 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #240 στις: Ιούλιος 04, 2013, 03:02:17 μμ »
Βρε παιδιά λέτε συνέχεια ότι πάνω από όλα ο άνθρωπος και η ευτυχία του μπλα μπλα μπλα κλπ κλπ κλπ.

Δηλαδή αν ο άνθρωπος βρίσκει την ευτυχία και σε "χ" χρόνια από τώρα δημιουργήσει νέες αξίες όπως πχ γάμος ενηλίκων με ανήλικα ή γάμος και σεξ με ζώα και να υιοθετούν ένας άνδρας και μια στρουθοκάμηλος παιδάκια τότε θα είναι αποδεκτό.

Όπως και αν μια κλειστή κοινωνία αποτελείται από κανίβαλους που με την συναίνεση του τρώει ο ένας τον άλλο ή πηδάει ο ένας τα παιδιά του άλλου, πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Και ταυτόχρονα πρέπει και να καταργηθεί η λέξη φυσιολογικός και οι συνώνυμες της από τα παγκόσμια λεξιλόγια επειδή προσβάλλονται οι "ανώμαλο" ή οι παρεκκλίνοντες του φυσιολογικού αν θέλετε σύμφωνα με τους οπισθοδρομικούς (εμάς δηλαδή).

Επομένως τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται αφύσικο στην ανθρωπότητα. Απλά όχι αρκετά ώριμο στο μυαλό μας και στην πράξη. Τα πάντα είναι δεκτά και αποδεκτά αρκεί να μας κάνουν ευτυχισμένους.

](*,)
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Ιούλιος 04, 2013, 03:44:12 μμ »

Δηλαδή αν ο άνθρωπος βρίσκει την ευτυχία και σε "χ" χρόνια από τώρα δημιουργήσει νέες αξίες όπως πχ γάμος ενηλίκων με ανήλικα ή γάμος και σεξ με ζώα και να υιοθετούν ένας άνδρας και μια στρουθοκάμηλος παιδάκια τότε θα είναι αποδεκτό.

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Ιούλιος 04, 2013, 04:30:10 μμ »
ωρες ωρες πραγματικα απορω με οσα διαβαζω.

σεμνοτυφια και στρουθοκαμηλισμος και υποκρισια.

τον κοβω φετες και τον πεταω στα σκυλια πως οση αντιπαθεια υπαρχει στις αδερφες δεν υπαρχει στους φασιστες.

εγω λοιπον θεωρω οτι ειναι τρομακτικη πουστια να εισαι φασιστας και θα επρεπε να τους απαγορευεται οχι μονο να υιοθετουν αλλα και να κανουν παιδια και να τα μεγαλωνουν γιατι ετσι δημιουργουν φασιστακια που κανουν μεγαλυτερο κακο στην κοινωνια απο οτι τα πουστρακια.

βαλτε καποιες γαμημενες προτεραιοτητες σε οσα πιστευετε ως σημαντικα γιατι αυτος που θα σας πηδηξει κυριολεκτικα ειναι φασιστας, λαικιστης η' φανατικος θρησκοληπτος και οχι αδερφη, και τοτε θα κοιτατε και θα λετε 'πω ρε πστη πως εγινε αυτο'.

τι να πω. απεχω απο το τοπικ γιατι χανω πασα ιδεα για ενα σωρο χρηστες.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Ιούλιος 04, 2013, 04:43:20 μμ »
Ψυχραιμία

Αποσυνδεδεμένος Chris_Superocean

• Tourbillion
  • B R E I T L I N G
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Ιούλιος 04, 2013, 04:45:14 μμ »
Ψυχραιμία

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

PS. Η υπογραφή σου με τρελαίνει............  :dielaughing:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιούλιος 04, 2013, 04:52:00 μμ από Chris_Superocean »
Δεν ήταν κακός ο λύκος, η γιαγιά είχε αυθαίρετο.

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Ιούλιος 04, 2013, 04:58:00 μμ »
Βρε παιδιά λέτε συνέχεια ότι πάνω από όλα ο άνθρωπος και η ευτυχία του μπλα μπλα μπλα κλπ κλπ κλπ.

Όπως και αν μια κλειστή κοινωνία αποτελείται από κανίβαλους που με την συναίνεση του τρώει ο ένας τον άλλο ή πηδάει ο ένας τα παιδιά του άλλου, πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Και ταυτόχρονα πρέπει και να καταργηθεί η λέξη φυσιολογικός και οι συνώνυμες της από τα παγκόσμια λεξιλόγια επειδή προσβάλλονται οι "ανώμαλο" ή οι παρεκκλίνοντες του φυσιολογικού αν θέλετε σύμφωνα με τους οπισθοδρομικούς (εμάς δηλαδή).

Επομένως τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται αφύσικο στην ανθρωπότητα. Απλά όχι αρκετά ώριμο στο μυαλό μας και στην πράξη. Τα πάντα είναι δεκτά και αποδεκτά αρκεί να μας κάνουν ευτυχισμένους.

](*,)

Δεν έχεις διαβάσει τίποτα από όσα έχουμε γράψει, έτσι δεν είναι; Γιατί μου το κάνεις αυτό, δε με λυπάσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Στο σεξ με παιδιά και ζώα βασανίζονται τα παιδιά και τα ζώα, πώς στο διάολο να θεωρηθούν αξίες; Ομοίως και στον κανιβαλισμό, κάποιος υποφέρει και κάποιος περνάει καλά. Αυτό που αναφέρεις ακριβώς είναι ο φασισμός, δηλαδή η ευτυχία του πιο ισχυρού. Πού βλέπεις την ασυνέπεια;

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Ιούλιος 04, 2013, 05:14:24 μμ »

PS. Η υπογραφή σου με τρελαίνει............  :dielaughing:

Έχω και αποδείξεις, δες ημερομηνία

Μιας και η συζήτηση γύρισε στο ExplorerI, ούτε ο μικρός δείκτης ούτε τα λευκόχρυσα 3,6,9 χτυπούν στο μάτι από κοντά, σε αντίθεση με τις φωτογραφίες.
Για μένα είναι το τέλειο καθημερινό διακριτικό ρολόι και απόδειξη ότι το έχω ήδη φορέσει με 4 διαφορετικά λουράκια!

Aντρέα, συμφωνούμε ότι είναι εξαιρετική επιλογή, κλασσικό σχέδιο, ιστορικό και πανέμορφο. Απλά αναφέρω δύο σημεία που κατά τη γνώμη μου θα το έκαναν τέλειο. 'Οταν το φόρεσα μου καθόταν φοβερά στο χέρι, αλλά τα προαναφερθεντα με ξένιζαν λίγο. Φαντάζομαι συνηθίζονται, αλλά εγώ θα το προτιμούσα όπως σου είπα.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Ιούλιος 04, 2013, 05:15:46 μμ »
Κατω ο φασισμος.
Το σκορ ειναι 2109-2096.
Κοντευεις να φτασεις.  :)
Παρε ρε να κλεισεις τραπεζι για το μεζεδοπωλειο που μας πηγες στο Ιλιον και ασε τους φασιστες και τις αδερφες.
 :) :) :) :) :)
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Ιούλιος 04, 2013, 06:55:04 μμ »
ωρες ωρες πραγματικα απορω με οσα διαβαζω.

σεμνοτυφια και στρουθοκαμηλισμος και υποκρισια.

τον κοβω φετες και τον πεταω στα σκυλια πως οση αντιπαθεια υπαρχει στις αδερφες δεν υπαρχει στους φασιστες.

εγω λοιπον θεωρω οτι ειναι τρομακτικη πουστια να εισαι φασιστας και θα επρεπε να τους απαγορευεται οχι μονο να υιοθετουν αλλα και να κανουν παιδια και να τα μεγαλωνουν γιατι ετσι δημιουργουν φασιστακια που κανουν μεγαλυτερο κακο στην κοινωνια απο οτι τα πουστρακια.

βαλτε καποιες γαμημενες προτεραιοτητες σε οσα πιστευετε ως σημαντικα γιατι αυτος που θα σας πηδηξει κυριολεκτικα ειναι φασιστας, λαικιστης η' φανατικος θρησκοληπτος και οχι αδερφη, και τοτε θα κοιτατε και θα λετε 'πω ρε πστη πως εγινε αυτο'.

τι να πω. απεχω απο το τοπικ γιατι χανω πασα ιδεα για ενα σωρο χρηστες.

Καλε μου ανθρωπε,
πραγματικα δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να θυμωσω με τα γραφομενα σου.
Σου ειπε κανεις οτι συμπαθω τους φασιστες;(μιλαω στον ενικο γιατι αναφερομαι σε μενα)τεθηκε θεμα ποιους συμπαθουμε πιο πολυ,αδερφες η φασιστες ,και διαλεξα τις αδερφες;
Καταλαβες απ οσα εγραψα οτι αντιπαθω τους γκει;επειδη λεω και τεκμηριωνω οτι δεν αντιπροσωπευουν το φυσιολογικο,αυτο συνεπαγεται οτι τους αντιπαθω;Αν θελεις να ξερεις μου ειναι αδιαφοροι,οσο δεν προκαλουν.
Και πολλες φορες μαλιστα τους λυπαμαι,γιατι τους θεωρω δυστυχεις που δεν τα βρισκουν με τη φυση τους και τον εαυτο τους.
Αυτο για σενα ειναι φασισμος.Μπραβο,τι αλλο να σου πω.

Αποσυνδεδεμένος WasteG8

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Ιούλιος 04, 2013, 08:12:12 μμ »
Παιδιά επειδή κουράστηκα να διυλίζουμε τον κώνωπα και να καταπίνουμε την κάμηλο, θα κλείσω εδώ την συμμετοχή μου στην ατέρμονη αυτή κουβέντα διότι απέχει πολύ λίγο πιστεύω από το να εκτροχιαστεί με χαρακτηριμούς, κάτι που δεν θέλω και από την μεριά μου δεν θα επιτρέψω.

Διάβασα προσεκτικά και από την αρχή αυτή την συζήτηση και θα παραθέσω ως δικό μου επίλογο αυτά που "πήρα" από τα λεγόμενα εδώ, τα οποία είναι αδιαφισβήτητα και ξεκάθαρα, για να μην ξαναμπαίνουμε στη φάση παρανοήσεων και ανταπαντήσεων.

1) Όσοι δεν μπορούν να δεχτούν ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδάκια και να παριστάνουν ο άνδρας την μάνα και η γυναίκα τον πατέρα ή οτιδήποτε άλλο, είναι στενόμυαλοι, οπισθοδρομικοί, συντηρητικοί και (ή) υποκριτές επειδή δέχονται (αυθαίρετο συμπέρασμα σας αυτό) τόσα και τόσα άλλα.

2) Η λέξη φυσιολογικό και οι συνώνυμές της δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως πάσης φύσεως κριτήρια, διότι είναι έννοιες μεταβλητές και όχι σταθερές.

over and out...
Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Ιούλιος 04, 2013, 08:22:36 μμ »
Καλε μου ανθρωπε,
πραγματικα δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να θυμωσω με τα γραφομενα σου.
Σου ειπε κανεις οτι συμπαθω τους φασιστες;(μιλαω στον ενικο γιατι αναφερομαι σε μενα)τεθηκε θεμα ποιους συμπαθουμε πιο πολυ,αδερφες η φασιστες ,και διαλεξα τις αδερφες;
Καταλαβες απ οσα εγραψα οτι αντιπαθω τους γκει;επειδη λεω και τεκμηριωνω οτι δεν αντιπροσωπευουν το φυσιολογικο,αυτο συνεπαγεται οτι τους αντιπαθω;Αν θελεις να ξερεις μου ειναι αδιαφοροι,οσο δεν προκαλουν.
Και πολλες φορες μαλιστα τους λυπαμαι,γιατι τους θεωρω δυστυχεις που δεν τα βρισκουν με τη φυση τους και τον εαυτο τους.
Αυτο για σενα ειναι φασισμος.Μπραβο,τι αλλο να σου πω.

σου ειπε κανεις οτι μιλαω για σενα?
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Ιούλιος 04, 2013, 08:26:18 μμ »
για να κλεισω κι εγω τη συμμετοχη μου θα πω μονο ενα πραγμα

θεωρω μεγαλη μου τιμη να μετεχω σε ενα φορουμ που υπαρχουν τοσο πολλοι ανθρωποι που ξερουν τι ειναι σωστο, τι λαθος, τι φυσιολογικο και τι αφυσικο, πως πρεπει να ζουν τις ζωες τους οι αλλοι, τι εχουν δικαιωμα να διεκδικουν και τι οχι.

ρισπεκτ.

Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: Ιούλιος 04, 2013, 08:31:30 μμ »
Για να κλεισω κι εγω τη συμμετοχη μου, θα σας αποκαλυψω οτι με το Θοδωρη ειμαστε παντρεμενοι στη Δανια με τρια παιδια και μια στρουθοκαμηλο.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Ιούλιος 04, 2013, 08:34:13 μμ »
Για να κλεισω κι εγω τη συμμετοχη μου, θα σας αποκαλυψω οτι με το Θοδωρη ειμαστε παντρεμενοι στη Δανια με τρια παιδια και μια στρουθοκαμηλο.
Αν ειστε παντρεμενοι με πολιτικο γαμο,δεχομαστε Εγω,ο Γιαννης και ο Σπυρος να σας παντρεψουμε και με θρησκευτικο.
Αντε κουμπαρακι να μου πεις και τι δωρο θελεις.

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Ιούλιος 04, 2013, 09:09:53 μμ »
Αντε κουμπαρακι να μου πεις και τι δωρο θελεις.

Να μην πιστευεις ο,τι μαλακια σου πλασαρουν στο ιντερνετ.

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Ιούλιος 04, 2013, 09:49:47 μμ »
Να μην πιστευεις ο,τι μαλακια σου πλασαρουν στο ιντερνετ.
Ωραιο δωρο θελεις.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Ιούλιος 04, 2013, 10:55:56 μμ »

Mπραβο Βικτωρα,ευχομαι βιον ανθοσπαρτον και προοδευτικον.

Υ.Aληθεια, τι ονομα δωσατε στη στρουθοκαμηλο;

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Ιούλιος 04, 2013, 11:18:18 μμ »
Σπύρο.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #258 στις: Ιούλιος 04, 2013, 11:21:45 μμ »
Σπύρο.

Ηταν κι αυτή γκει και της δώσατε αντρικό όνομα;
Μπράβο βρε,!!!!!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Ιούλιος 04, 2013, 11:27:41 μμ »
Δεν της το δώσαμε τυχαία, έχω έναν πρώην φίλο που μου τη θυμίζει, θα του τα πω αύριο από κοντά στο Ιλιον...