Αποστολέας Θέμα: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ  (Αναγνώστηκε 117600 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #260 στις: Ιούλιος 04, 2013, 11:28:27 μμ »
Σπύρο.

Δεν της το δώσαμε τυχαία, έχω έναν πρώην φίλο που μου τη θυμίζει, θα του τα πω αύριο από κοντά στο Ιλιον...

:dielaughing: :dielaughing: :dielaughing:

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Ιούλιος 04, 2013, 11:28:41 μμ »
Να σας πω... πολύ το θίξατε το θέμα " γκέυ " και έχω αρχίσει ν'ανησυχώ για σας.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
  • AT LAST,PANERISTI HELLAS
    • Προφίλ
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
« Απάντηση #262 στις: Ιούλιος 04, 2013, 11:38:02 μμ »
Δεν της το δώσαμε τυχαία, έχω έναν πρώην φίλο που μου τη θυμίζει, θα του τα πω αύριο από κοντά στο Ιλιον...

Τόσο μικρός και συμπαθητικος είναι ο πρώην φίλος σου;
Σε ρωτάω τώρα γιατί μάλλον δεν θα μπορέσεις να του τα πεις αύριο στο Κρυσταλ,σορυ στο Ιλιον.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Ιούλιος 04, 2013, 11:53:45 μμ »
Tι είναι το κρύσταλ;

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Ιούλιος 04, 2013, 11:58:33 μμ »
Tι είναι το κρύσταλ;

Τόσο μικρός είσαι βρε!!!
Ακρον,Ιλιον,Κρυσταλ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Ιούλιος 05, 2013, 12:15:21 πμ »
Που το θυμήθηκες βρε θηρίο? 'Ακρον-Ίλιον-Κρυστάλ  :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: Ιούλιος 05, 2013, 06:38:00 πμ »
Να προσέχετε τη στρουθοκάμηλο.
Βάζει το κεφαλάκι της σε τρύπες  :dielaughing:

Αποσυνδεδεμένος jimagic

• 38mm case
    • Προφίλ
    • Παραδοσιακά τρόφιμα, Είδη Υγιεινής Διατροφής. 'Δημήτρης'
« Απάντηση #267 στις: Ιούλιος 05, 2013, 10:09:38 πμ »
Μέχρι τώρα, το θέμα μου θυμίζει κάτι εκπομπές που καλούν οτιδήποτε άλλο εκτός από τον ενδιαφερόμενο. Εχει ακουστεί μόνο η άποψη του αντρικού φίλου. Θα ήθελα να ακούσω και την άποψη του γυναικείου φίλου, και ακόμα καλύτερα και την άποψη των γκέι και των λεσβιών.
Αν δεν έχουμε και τον αντίλογο, δεν νομίζω ότι μπορούμε να βγάλουμε κάποια άκρη.
Έχω διαβάσει ότι το γονίδιο του ανθρώπου και ειδικότερα το αντρικό γονίδιο εκφυλίζεται. Ίσως παίζει και αυτό τον ρόλο του. Η επιστήμη ίσως είναι ένα ή περισσότερα βήματα μπροστά από αυτά που γνωρίζει ο μέσος άνθρωπος. Ας μας αναπτύξουν οι γιατροί μας την άποψη τους γι αυτό.
Δεν θα αναπτύξω την άποψη μου, γιατί λίγο πολύ είναι ανάμεσα σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί.
Θα πω μόνο αυτό που βλέπω στην καθημερινότητα. Όπου και να κοιτάξεις γύρω σου, από την τηλεόραση, Ραδιόφωνο, θέατρο, σινεμά, λογοτεχνία, στον δρόμο, θα δεις σίγουρα έναν ή περισσότερους γκέι. Δυστυχώς ή ευτυχως, τα ήθη και τα έθιμα αλλάζουν! Η αλλαγή βέβαια δεν γίνεται μόνο σε αυτόν τον τομέα, αλλα σε πολλούς και διάφορους τομείς, και γίνεται τόσο γρήγορα που δύσκολα μπορούμε να επεξεργαστούμε τόσα πολλά και καινούρια δεδομένα. Αν είναι για καλό ή για κακό;... θα δείξει.
Δημήτρης__SV1OBJ__Πατέρας εν δράσει...

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Ιούλιος 25, 2013, 02:16:57 μμ »
Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).

Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.
Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:
 - Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών
 - Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση

Ότι μ@λ@κία έρθει στο μυαλό του κάθε ανώμαλου, σπεύδει ο "προοδευτικός" σύγχρονος άνθρωπος να το υιοθετήσει. Αντί να τους πάρουν με τις πέτρες, τους νομιμοποιούν...

Αποσυνδεδεμένος andrey_

• Moderator
  • Tourbillion
  • **
  • Δε με λενε Αντρεα
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Ιούλιος 25, 2013, 02:30:24 μμ »
Γιατί αναστατωνεσαι; Αμα σου γυαλίσει καμιά 13χρονη ετσι όπως ντύνονται τώρα γιατί να μην έχεις τη δυνατότητα να πας Ολλανδία;

Το θέμα είναι ότι ένα παιδάκι σε αυτήν την ηλικία είναι αδύνατο να έχει την ωριμότητα να συναινέσει σε μια τέτοια σχέση, γνωρίζοντας δηλαδή τους κινδύνους, τις συνέπειες κτλ. Το ζήτημα περιπλέκεται αν σκεφτούμε τα εξής:
Α) μια περίπτωση ενός 17χρονου νέου/νέας, που μπορεί να είναι περισσότερο ώριμος από πολλούς 20χρονους. Η κοινωνία μετασχηματίζεται, το ίδιο η ηθική και είναι χρέος και δουλειά της επιστήμης να κρίνει από ποιά ηλικία και μετά ένας άνθρωπος έχει την αντίληψη να αναγνωρίζει αν τυγχάνει εκμετάλλευσης ή όχι.
Β) Πόσες από τις γιαγιάδες/προγιαγιάδες μας δεν παντρεύτηκαν στα 14 και στα 15 είχαν παιδί; Σε πολλές κοινωνίες αθίγγανων συμβαίνει αυτό και είναι αποδεκτό.

Ως προς το πορνογραφικό υλικό έχω την άποψη ότι ο καθένας μπορεί να κατέχει και να τη βρίσκει με ό,τι θέλει.

Καλό θα ήταν πάντως να αναλογιστείτε όλοι όσοι θα σπεύσετε να κατακεραυνώσετε τους Ολλανδούς αν οι σεξουαλικές σας φαντασιώσεις είναι απόλυτα αγνές ή αν, πού και πού, έχουν και κάτι ...πικάντικο μέσα...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Ιούλιος 25, 2013, 02:45:15 μμ »
το βασικο ζητημα ειναι αν μπορει η ηθικη να εχει πολιτικες προβολες. δηλαδη μπορει η ηθικη των πολλων να απαγορευει την προσπαθεια να κατεβει ενα κομμα σε εκλογες και να διεκδικησει καποια ειτε λογικα ειτε παραλογα αιτηματα?

με την ιδια λογικη, μπορει να μετεχει σε εκλογες ενα κομμα που θελει την καταλυση της δημοκρατιας?

αν η ηθικη μας μπορει να εχει νομικη ισχυ σε τι διαφερουμε απο τους φονταμενταλιστες μουσουλμανους του Ιρακ και του Αφγανισταν?

δεν νομιζω γιαννη οτι ειναι θεμα 'προοδευτισμου' η συγκεκριμενη αποφαση αλλα μια καθαρα νομικη αποφαση που αναδεικνυει οτι σε καποιες χωρες υπαρχει οντως διαχωρισμος εξουσιων και εχει σπασει ο ομφαλιος λωρος κρατους-θρησκειας που εδω δεν εχει συμβει και ουτε προκειται.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Ιούλιος 25, 2013, 02:51:33 μμ »
Kαλά καλά, όταν έρθει ο 40άρης ο υδραυλικός αγκαζέ με την δωδεκάχρονη κορούλα σας ή ακόμη χειρότερα με το γιό σας, καθίστε και αναπτύξτε αυτές τις κοσμοθεωρίες...

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Ιούλιος 25, 2013, 02:57:48 μμ »
Kαλά καλά, όταν έρθει ο 40άρης ο υδραυλικός αγκαζέ με την δωδεκάχρονη κορούλα σας ή ακόμη χειρότερα με το γιό σας, καθίστε και αναπτύξτε αυτές τις κοσμοθεωρίες...

για να γινει αυτο θα πρεπει ενα κομμα με αυτο το προγραμμα να βγει πρωτο, να κυβερνησει, να νομοθετησει σχετικα και μετα να γινει πραγματικοτητα.

επισης θα πρεπει ενας γονιος να ειναι απολυτως ανεπαρκης για να αφησει το παιδι του τελειως απροστατευτο, χωρις παιδεια, χωρις γνωση, χωρις κατευθυνση, χωρις να καταλαβαινει το καλο και το κακο κοκ.

δεν μιλαμε για βιασμο. αλλα για συναινεση, η οποια για να συμβει προυποθετει οτι το 12αχρονο ειναι απλα χωρις γονεικη παρουσια και στηριξη. ειμαστε υπευθυνοι για τα παιδια μας. εμεις. δεν πρεπει να παραταμε τα παιδια μας και απλα να περιμενουμε ο νομος να τα 'προστατευσει'.

βασικα απο την ειδηση αυτη εγω καταλαβαινω οτι υπαρχουν κρατη στα οποια η δικαιοσυνη ερμηνευει νομους και υπαρχουν κρατη στα οποια η δικαιοσυνη ειναι λιγο κρασι, λιγο θαλασσα και τ'αγορι μου (ουπς γκει αλερτ)
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Ιούλιος 25, 2013, 03:01:38 μμ »
Βίκτωρα πώς είναι τα πράγματα εκεί στο παράλληλο σύμπαν?
Πώς περνάς? Σας έχει πιάσει καθόλου η κρίση?

Τα παρακάτω χρωματάκια πώς τα ονομάζετε?

Αποσυνδεδεμένος kkostas

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Ιούλιος 25, 2013, 03:17:09 μμ »
Είχατε δει αυτό το βιντεάκι που έδειχνε πως γδέρνουν ζωντανά τα ζωάκια για να φτιάξουν τις μπότες Ugg?
E λοιπόν αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουν στους παιδόφιλους.
Και εν συνεχεία να πετιούνται ζωντανοί σε αλάτι σε δημόσια θέα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Global Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Ιούλιος 25, 2013, 03:52:59 μμ »
Προσπαθω ,με επιτυχια εως τωρα ομολογω,να διαβαζω με ψυχραιμια και ,γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε,με εντονη διαθεση πλακας ,τα οσα προοδευτικα γραφονται σ αυτο το φορουμ. ;)
Οντως θεωρω οτι δεν ειναι πολυ σημαντικη αυτη η αποφαση των ολλανδων,πρεπει να ειμαστε ψυχραιμοι!!!Η αποφαση αυτη δεν σημαινει οτι επετραπη κιολας η παιδοφιλια.Προς Θεου.,υπαρχουν καποια σταδια για να φτασουμε εκει,Μην πανικοβαλλομεθα!!!
Να επαγρυπνουμε ομως και να ειμαστε σε επιφυλακη,μη νομιμοποιηθει το γ@μησι ανηλικων στρουθοκαμηλων,γιατι εκει προβλεπω χασοδικη και Θοδωρη στη Χαγη,στο διεθνες δικαστηριο και θα πρεπει ολοι να τους υποστηριξουμε!!! ;D ;D ;D ;D

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ....!!!!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Ιούλιος 25, 2013, 04:01:52 μμ »
Eισαι υπερβολικός Γιάννη μου.Και στενομυαλος. Άνοιξε λίγο το μυαλό σου και δες το ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ κομμάτι του όλου ζητήματος.
Είσαι τελικά πολύ συντηρητικός.
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Ιούλιος 25, 2013, 04:07:50 μμ »
Το σημερινό πολύ σημαντικό μάθημα που μπορείτε να πάρετε όλοι σας είναι το εξής:

Μην πιστεύετε ότι μαλακία διαβάζετε στο internet.

http://www.hamogelo.gr/4-1/1100/Enhmerosh-sxetika-me-anaparagogh-paloioteron-dhmosieymaton-sxetika-me-to-PNVD
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Ιούλιος 25, 2013, 04:10:53 μμ »
Το σημερινό πολύ σημαντικό μάθημα που μπορείτε να πάρετε όλοι σας είναι το εξής:

http://www.hamogelo.gr/4-1/1100/Enhmerosh-sxetika-me-anaparagogh-paloioteron-dhmosieymaton-sxetika-me-to-PNVD

" Το «κόμμα» PNVD, αιτήθηκε αδειοδότηση για την κάθοδο του στις βουλευτικές εκλογές στην Ολλανδία, την οποία ωστόσο δεν εξασφάλισε ποτέ κατόπιν εγχώριων και διεθνών αντιδράσεων. "

Μα γιατί? Τσ τσ τσ τσ........συντηρητικοι.

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Ιούλιος 25, 2013, 04:22:02 μμ »

Θοδωρή να'σαι καλά για την αποσαφήνιση, ομολογώ ότι δεν το είδα σε ένα μόνο blog γιάυτό και το δημοσίευσα, όμως να που τελικά ήταν "αρβύλα".