0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eτσι, πάντα αριστερά να κοιτάνε...
Δεν λες πάλι καλά που τα έχει σε βιτρίνες και δεν τα έχει να τρέχουν μέσα σε τίποτα γέφυρες, χαράδρες και τα σχετικά !!!!! Ωραία Σπύρο , αλλά τα βλέπω και σκέφτομαι πόσες ακόμα ρολογάρες θα είχες πάρει αντ' αυτών !
Kατι σαν κι αυτο εννοεις Πανο μου; Δυστυχως,εχουν υποστει τη φθορα του παιδικου παιξιματος(ναναι καλα ο Πετραν ),αλλα με λιγο κεφι και αρκετο χρονο ξαναερχονται!!Βεβαια,η μεγαλη μακετα ξεκουραζεται,εγκαταλελειμενη στο Χαλκουτσι
Πανέμορφα Σπύρο! Όλα είναι "Alfa-Alfa"!! Με "κέρδισαν" τα καμιόνια! Φτιάξε και ένα διόραμα για τις Αlfa, μια ειδική διαδρομή ή μια πίστα, ας πούμε....
Τι μαγεία είναι αυτή Σπύρο;Με είχε προϊδεάσει ο Γιάννης (μερσί ψηλέ), αλλά η πραγματικότητα είναι καλύτερη. Τώρα συνειδητοποιώ το βλέμμα σου. Βλέμμα παιδιού σε σώμα μεγάλου. Keep going.
Σπύρο φίλε χαίρομαι με τη χαρά που έχεις και την παιδική τρέλλλλλλλα! Μαζί σου all the way! Πολύ θα ήθελά να τα πούμε σύντομα κι από κοντά!ΦιλικάΝίκος.
Βλέμμα παιδιού σε σώμα μεγάλου. Keep going.
Σωτήρη δικές σου οι φιγούρες;;;;;;;Ειδικά τα μπούστα είναι χάρμα.Και στην πρώτη σου φιγούρα μ' αρέσει η πινελιά του καπνού της πίπας.
Στέλιος! αλλα δέν πειράζει κοντά έπεσες! Κοιτα δικές μου είναι οι 2 τελευταίες οι άλλες είναι απο άλλους.. σε ευχαριστώ! Ναι σε αυτή με τον καπνό όλοι μου το λένε
Ο Βοναπάρτης έχει ρίξει κάτι ξενύχτιααααααα