Τουλάχιστον στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού μας, η τελευταία... τάση, είναι η επιλογή από τα στελέχη, ρολογιών της Suunto.
Δε νομίζω να είναι η έλλειψη μάρκετινγκ, δεδομένου ότι η Suunto, τα τελευταία χρόνια κερδίζει αρκετό ''έδαφος'', όσο η διάθεση απ΄τα στελέχη , κυρίως του Πεζικού, να μην διαθέσουν αρκετά χρήματα για ρολόι. (υπάρχει η λανθασμένη άποψη ότι για την κακομεταχείρηση, δεν αξίζει να ξοδέψει κάποιος, ένα σεβαστό ποσό για ρολόι. Ευτυχώς στις Ειδικές Δυνάμεις, δεν επικρατεί η ίδια άποψη)
Το..πρόβλημα με τα Suunto, είναι η υψηλή τιμή τους και αν εξαιρέσει κάποιος τα στελέχη που υπηρέτησαν στο εξωτερικό και αγόρασαν Suuno σε πολύ καλές τιμές, οι υπόλοιποι δεν μπορούν να διαθέσουν αρκετά χρήματα και ιδίως τις εποχές που ζούμε.
Εχω ξαναδει τις φωτογραφιες αυτες ,αλλα,αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν εχω δει κατι αντιστοιχο να γινεται με τα suunto ας πουμε .
Ειναι ολα θεμα διαφημισης (μαρκετινγκ) τελικα ,η, τα φινλανδικα προιοντα ειναι ακριβα και αναξιοπιστα για τετοιου ειδους χρηση