Ευχαριστω για τις ευχες και αντευχομαι σε οποιον εχει αποκτησει προσφατα νεο "υλικο"
καλοφορετο φιλε μου, παντα με υγεια!!
κ να σου πω κ κατι αλλο..
αν ο πωλητης ειχε παραθεσει,
φωτο σαν τις δικες σου στην αγγελια του,
ισως κ να σε ειχα προλαβει
σκεφτομουν το ιδιο πραγμα...
γιατι εκανα αναζητηση στο νετ και δεν μου αρεσε σε καμια φωτο...
.....ειχα δει την αγγελια του φιλου στις αγοραπωλησιες και ερευνησα για το συγκεκριμενο ρολοι στο νετ και απο τις φωτογραφιες που βρηκα ,η διαδρομη του ξεκινα απο το WUS παραλληλα με αλλα φορουμς ,στις 6/3/09.
Εχει αλλαχτει το κρυσταλο με γνησιο καθως ελεγχος και καθαρισμα το 2007 ,σε εξουσιοδοτημενο ντιλερ USA.
Στο IWW ,εγινε η επιστρωση PVD με την λευκη εγχαραξη και αντικατασταθηκε η κορωνα και το σπειρωμα της κασας που αυτη βιδωνει ,αλλα οχι με γνησια ανταλλακτικα ,καθως και απ'ότι καταλαβα εγινε και ενα φρεσκαρισμα στο λουμιν των δεικτων ,οχι ομως και των ωρων
,γιατι ρε γα-- το;;;; ,αφου την εκανε που την εκανε την δουλεια ,ποσο θα του επερνε παραπανω να φρεσκαρει και τις ωρες;
Τωρα θα πρεπει να ελεγξω την στεγανοτητα, λογω της αλλαγης της κορωνας και του σπειρωματος για να ειμαι ησυχος το καλοκαιρι ....
Μηπως γνωριζει κανεις που μπορω να απευθηνθω για τεστ στα 20 μπαρ; Καλοφόρετο, κάθησε πολύ καλά στο χέρι
Βάλε και μια φωτογραφία την πίσω πλευρά, με αυτό το λουράκι. Πρέπει να υπάρχει κάτι ενδιαφέρον
Εδω ειναι η πισωψη ,εχω κοψει το περιττο κομματι του λουριου που το κανει ΝΑΤΟ ,γιατι δεν εχω βρει ακομα το λογο της υπαρξης του ,ασε που με τα κρικακια (Δησσιος) ,δεν μου αρεσει καθολου. Παρηγγειλα απο τον Eddie τα "καλα" και περιμενω
Υ.Γ - Παρακολουθω και το θρεντ του ρολογιου του φορουμ και ηλπιζα να γινει καποια προταση για TUTIMA ,αυτο ή το 300αρι ... θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον ,εστω κι αν επρεπε να δωδουμε κατιτις παραπανω, οχι οτι με πηραν απ'τα μπατζακια ,αλλα θα εκανα μια υπερβαση, πιστευω οτι θα αξιζε και με το παραπανω τον κοπο ....