Τι εννοείς γιατί χαλιέμαι;
Γιατί στενοχωριέμαι να βλέπω την ομάδα μου να μικραίνει και να μας ταΐζουν κουτόχορτο.
Τα έχω πει μήνες πριν, στον Μπάτμαν πες τα, που αναλύει την ομάδα υπό την επήρεια αλκοόλ...
Ο Παναθηναικος προφανως εχει μικρυνει μετα τη φυγη του Ζοτς και την μειωση του μπατζετ. Αναμενομενα βεβαια, μονο να μικρυνει θα μπορουσε οταν ηταν η Νο1 ομαδα στην Ευρωπη για 15 χρονια.
Ο τυπος που εχουμε για προεδρος μπορει να προσπαθει να ταισει κουτοχορτο,αλλα αποδεδειγμενα δεν το τρωμε πολυ. Απο εκει και περα, εγω τον σεβομαι γιατι βαζει ενα Χ ποσο, σε μια εποχη που στην χωρα ολα πανε κατα διαολου.Το μπατζετ μας ειναι αναλογο του μπασκετικου Ολυμπιακου, ισως κανα 10% κατω. Για τον ιδιο λογο δεν κραζω και τον Αλαφουζο, τοσα μπορει,τοσα βαζει, αν καποιος αλλος θελει να βαλει παραπανω,ας εμφανιστει, τσαμπα ειναι ο Παναθηναικος.
Η κατασταση μας ειναι αντιστοιχη της χωρας και των ομαδων στην χωρα. Οι μοναδικες εξαιρεσεις ειναι.
-Ο Ολυμπιακος στην μπαλα που βαζει Χ λεφτα, γιατι παιρνει Χ+Ψ εγγυημενα απο το ΤΣ.Λ βρεξει χιονισει.
-Ο Ολυμπιακος στα ερασιτεχνικα που παιρνει Χ λεφτα απο τα εσοδα της μπαλας.
-Ο Παοκ στην μπαλα γιατι ο Σαββιδης αποφασισε ξαφνικα οτι ειναι οπαδος της ομαδας και θελει να επενδυσει (καποιοι κακεντρεχεις λενε οτι ξεπλενει χρημα,εγω δεν το ενστερνιζομαι).
Ξανα για την Λαμποραλ, προφανως ειναι πιο δουλεμενη ομαδα απο εμας,αλλα εχουμε μεγαλυτερες προσωπικοτητες και ασυγκριτα πιο βαρια φανελα. Δεν νομιζω οτι μπορουν να κανουν νικη στο ΟΑΚΑ,οποτε εξαρταται αν θα κανουμε μια νικη εκει μεσα.