Ναι έχουμε παραπάνω έξοδα. Μπορείς να δεις πόσα είναι σε ένα ισολογισμο. Πολύ παραπάνω. Για να πάρεις διαρκείας ναι πρέπει να είσαι μέλος στον ερασιτέχνη. Αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνει έσοδα από τη μπάλα αλλά μόνο από τα εισιτήρια όπως προβλέπεται. Αυτό αντιστοιχεί στο ποσοστό του ερασιτέχνη που είναι δικαίωμα στα εισιτήρια όπως σε κάθε ερασιτέχνη από το νόμο. Μόνο που εμείς το αποδίδουμε σε αντίθεση με τον παναθηναϊκό που αφενός μεν χρωστάει στον ερασιτέχνη αφετέρου δε φοροδιαφευγει δηλώνοντας τιμή εισιτηρίου 5 και 10 ευρώ και συνδρομή στην παναθηναϊκη συμμαχία 15. Μειώνοντας και τα έσοδα του ερασιτέχνη σημαντικά. Υπάρχουν καταγγελίες από παναθηναικους για αυτό.
Τους ισολογισμους της δικιάς μου παε δεν έχω λόγο να τους αμφισβητησω. Συνήθως τους μαγειρεύει κάνεις για να βγάζει έλλειμμα όχι κερδοφορία. Ορκωτοι λογιστες τους υπογράφουν και είναι πλήρως δημοσιευμενοι. Το ίδιο και της μπενφικα. Αν τώρα κάναμε λαμογια και μέσα σε αυτή ήταν και η μπενφικα τότε Ρισπεκτ. Όντως έχουμε ξεφύγει. Λολολολ
Τεσπα. Άλλο ήταν το θέμα μας.
Θεωρώ πως σήμερα κανείς δεν μπορεί να πει στον γιαννακοπουλο ή σε άλλον γιατί δε βάζεις λεφτά στο μπάσκετ. Έχουμε ομάδες που δεν μας αξίζουν σαν χώρα και οικονομικό μέγεθος.
Ευχαριστώ πρέπει να λέμε που δεν έχουμε γίνει περίγελος και έχουμε ακόμη περηφάνια στην Ευρώπη. Μπορεί να μας στενοχωρει που δεν είναι όπως παλιά.
Αλλά τι στον τόπο αυτό είναι όπως παλιά;
ΟΚ, αρα λοιπον εχω δικιο, τα εσοδα του Ερασιτεχνη ειναι λογω της μπαλας,επειδη ειστε υποχρεωμενοι να γινετε μελη για να παρετε διαρκειας, το οποιο δεν ειναι υποχρεωτικο βαση νομου.
Επισης, πιστευεις τους ισολογισμους της ομαδας σου μιας και τους υπογραφουν ορκωτοι λογιστες, αλλα λες οτι ο Παναθηναικος φοροδιαφευγει, υποθετω οτι τους ισολογισμους του Παναθηναικου δεν τους υπογραφουν ορκωτοι λογιστες?
Ο Ιτουδης ειναι καλος προπονητης, δεν υπαρχει συζητηση. Το αν ειναι αναμεσα στους κορυφαιους, θα φανει τα επομενα χρονια.
Ξεκαθαρα παντως ο Ζοτς ειναι καμια 10αρια σκαλια πιο πανω απο τον αμεσως επομενο καλυτερο στην Ευρωπη.